![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#322 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przeczytałem
![]() W końcu coś ciekawego ![]() + za scenę... wiesz którą ![]() ![]() + za dużo akcji + za fajne zdjęcia Czekam teraz na bonus stulecia, czyli fantastyczną czwórkę <zabójczy śmiech> |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
|
![]()
Mam dwie strony Vorga
![]() ![]() A potem zabieram się za bonusika... mwahahahaha... <maniakalny śmiech> ![]() ps. chrupku cieszy mnie, że podobała ci się moja scena miłosna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Przeczytała na razie tylko:"By znów z tobą być" i bardzo mi się podobało za raz się biorę za kolejna cześć.
A bonusy były oczywiście super! EDIT: Już przeczytałam jak zawsze cudowne !! Czekam na kolejna cześć... Ostatnio edytowane przez Liv : 14.08.2010 - 10:18 |
![]() |
![]() |
#325 |
|
![]()
chrupku masz żyć, bo kto wie, czy nie będzie kontynuacji
![]() natalia cieszę się, że nadrabiasz zaległości ^^ no i że się podobało ![]()
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
Cudo.
![]() ![]() Marco jest ciacho, ale tego chyba nie muszę pisać. :p A z tego Dantego to straszny lizus i muszę powiedzieć (bez obrazy rudzielcu ![]() ![]() ![]() Czekam na kolejny, genialny rozdział + BONUS, który zapewne znowu mnie powali. ![]() pzdr , Smooth .
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Marco wygląda jak szafa, ale mu to pasuje xdd Li Mei ślicznie w ciąży ^^ Coś mi nie pasuje w reakcji ojca Mei - za spokojnie zareagował, nawet, jeśli zdążył się już pogodzić w faktem, że jego córka jest ze złodziejem, i będzie mieć z nim dziecko. No niby wszystko ok, ale jednak czuję podstęp.
Dante ci wyszedł. Idealnie pasuje do swojego charakteru. Ale nie mogę patrzeć na jego zdjęcia, kiedy występuje w odcinkach, bo na widok jego brwi przechodzą mnie dreszcze. Zamierzony (chyba xp) efekt został osiągnięty xdd Cóż mogę jeszcze sklecić? Czekam na kolejne odcinki i jak to się wyjaśni z ojcem Mei... Aki ^^ |
![]() |
![]() |
#328 | ||
|
![]()
Dziękuję!
![]() Cytat:
Co do Dantego, to się nie gniewam, bo on ma taki być ![]() Noo i miło mi, że Marco się podoba ^^ Cytat:
![]() Co do ojca Mei, to nie zdradzę nic ![]() Efekt Dantego był zamierzony ![]() ![]() ![]() Kolejny odcinek chyba w poniedziałek ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |||||||
|
![]()
A nie pisałam, że się pokłócą o Gabriela?
![]() Cieszę się, że przedstawiasz Maxa w dobrym świetle ![]() Z ojca Li równy gość. Myślałam, że będzie jakaś draka, że znów urządzi awanturę, a tu taki spokój ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
|
![]()
Searle obiecuję, że wezme się dzisiaj wieczorem za to poprawianie bo jak na razie nie miałam na to czasu
![]() Ah i jeszcze taka mała informacja... wprawdzie Liv zostawiła ją na początku FS, ale chciałabym żeby wszyscy którzy czytają a nie zaglądają na początek opowiadania, ją zobaczyli. Cytat:
czyli o odcinkach i ewentualnie bonusach ![]() ps. i przyszykujcie się na czyszczenie również reszty działu FS... ![]() EDIT: ale już poprawiłaś Liv ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 14.08.2010 - 22:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 150 (0 użytkownik(ów) i 150 gości) | |
|
|