![]() |
#321 |
Guest
|
![]()
To teraz ja o moim pierwszym problemie, jaki udało mi się wypatrzyć w tej części:
Simka dostała okazję do poprawienia swoich punktów osobistości i ma tańczyć w Wodniku przez 3 godziny. Niestety do Wodnika nie da się wejść - wszyscy tłoczą się przy windzie. Jak się klika na windę, to ikonka od razu znika. Także, chyba nie poprawi sobie punktów osobistości... A druga kwestia jest taka, że Sim jako doktor nie może odwiedzić na wizycie kontrolnej jednej rodziny, bo ta ikonka też znika. Nie ma to jak znikające ikonki! Do anie_1981: Może sformatuj dysk, na którym miałaś zapisane simsy? Nie wiem, czy to coś pomoże, ale skoro czyszczenie rejestru nic nie pomogło? Ostatnio edytowane przez karolajn : 13.12.2010 - 18:43 |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
karolajn:
może jakiś błąd przy instalacji?? ja bym poczekała na aktualizację, albo po prostu jakaś łkatka, a jak nie pomoże, to ew. reinst., ale może ktoś znajdzie lepszą odp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
Co do tego Wodnika, u mnie też się tak dzieje. Ochrona, barmani cały czas stoją pod windą, a jak klikam zeby wjechać to ikona znika a Sim odskakuje. Nie wiem czy łata to naprawiła.
|
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
Obawiam się, że nie. Robiłam reinstal Windowsa i gry oczywiście też, ale guzik to dało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Na pewno instalacja tutaj nic nie da - zresztą już próbowałam. To raczej kwestia błędu gry. Także Wodnik u mnie odpada - ochroniarze i panie barmanki w bikini stoją pod barem i tak już chyba pozostanie dopóki nie będzie sensownej aktualizacji.
Dzisiaj znalazłam nowy błąd. Po wyjściu z metra (po powrocie ze szpitala) sim się wziął i zaciął i nie mógł wrócić do domu. Właściwie to myślałam, że może zagłodzi się, ale stwierdziłam, że nie zapiszę gry - szkoda mi sima było. O zacinaniu simów już chyba inni pisali. A tak swoją drogą, da się wprowadzić do większego apartamentu? Bo jak mi się rodzina powiększyła, to chciałabym mieszkać w nieco większym - ale nie widzę takiej możliwości - a do biedaków nie należą. Może wy wiecie jak to zrobić? A może się nie da? |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
Być może inne wieżowce z dużymi mieszkaniami po prostu są zajęte. Możesz zrobić rewizję mieszkań, ja tak czasami robię, wywalam pospólstwo do mniejszych mieszkań, bo moim ludziom chcę dać lepszy dom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
Idziesz do edycji miasta i przenosisz rodziny do innych domów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
Już zdążyłam to sama rozkminić, ale dzięki! I tak to jest kretyńskie, że nie można normalnie wyprowadzić się na większe mieszkanie, tylko trzeba jakieś cuda alpejskie uprawiać. :/
|
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]()
Mam nowy problem!
Otóż, pani Simka i pan Sim, żeby nakarmić dziecko jadą windą na parter - oczywiście bez dziecka. Żeby włożyć je do kojca również jadą windą w dół i na tym koniec. Dziecko nie zostało zabrane przez opiekę, bo chyba się zacięło. Z tą różnicą, że mogę nim się przemieszczać, grać w klocki itp. Mieliście coś takiego? Tym sposobem chyba przestanę grać w cudowne Po Zmroku, bo nie mam cierpliwości. :/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|