![]() |
#321 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Kamis - czyżby Twój sim miał cechę 'Miłosnik motoryzacji' czy coś w tym stylu?
kawka0 - To błąd gry. Często te okazje są w budynkach z Sunset Valley, których nie ma w Bridgeport. Musisz sprawdzać, w jakim budynku znajduje się dana okazja i jeśli taki budynek nie znajduje się w mieście musisz to po prostu odrzucić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
Saheli019, może złamię tym Twój światopogląd, ale wampiry są obrzydliwe...
![]() Kamis, ja rozumiem przyjaźnić się z Mercedesem, ale z wielką cytryną?! ![]() kawka0, znikające komendy to zmora tego dodatku. Też tak mam. Ale niestety mi razem z komendami znikają też Simy. Czasem pojawiają się gdzieś w domu, a czasami pozostają niewidzialne. Do tego po tym gra się wiesza i muszę ją wyłączać trzema magicznymi klawiszami ([CTRL]+[ALT]+[DEL]). Strasznie niedopracowany dodatek. Tak się przyzwyczaili do tych łatek i wolą wydać później łatę niż dopracować grę na tip top. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
|
![]()
No właśnie on nie ma takiej cechy... Potem jak będę grać to edytuję i napiszę jakie ma cechy, ale z tego co pamiętam to nic w tym stylu
![]()
![]() |
#324 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Ja się zdziwiłam ,że w rodzina Hemlock miał po 15 samochadów każdy w swoich wyposażeniu.
Kilka moich Simów też zaprzyjażniło sie ze swoimi samochodami,ale mi to wyskakuje tylko podczas jazdy. Mam nowy błąd: otóż jak mój Sim idzie cos sprzedac do komisu to jak klikam na kase i biore "Przegladaj" to Sim znika i pojawia się spowrotem w domu.... |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
http://yfrog.com/28screenshot153oj
Lylla Stendal pijąca drink: Płatki kwiatu śmierci. Chyba jej smakuje Ostatnio edytowane przez Wednesday : 05.12.2010 - 21:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
|
![]()
LolaSims, ładna Simka.
Chrzan, wyślij ją na odwyk, to już choroba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
|
![]() Cytat:
A jaki fajny drink... kolorowy! I zgodzę się z anie_1981 śliczna simka!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
do Kawka0.
Przepraszam że odpisuję tutaj ale nie mogę wysyłać wiad. prywatnych.;/ nie wiem czemu ale wyskakuje mi jakiś błąd;/ Już mówiłam że jestem kobietą. ![]() pierwszy raz słyszę o kodach na kolor włosów... Ja to zrobiłam w edycji sima gdy zmieniałam fryzurę. Masz tam paletę kolorów. Nie znam żadnych kodów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|