|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja, co dodania w tym dodatku wilkołaków jest pewna na 99 % (1 % zostawiam na kotołaka ^^). Zastanawiam się tylko czy EA pójdzie strony mody, czyli Tłajlajtu *ffffuuuuu* czy raczej legend. Jeśli to pierwsze no to na pewno będą konflikty między wampirami a wilkołakami, mogłoby to być nawet ciekawe, ale mało oryginalne. Jeśli legendy to mamy srebro, może wilkołaki nie będą mogły nosić biżuterii albo zbliżać się do jakichś obiektów… albo przemiana przy pełni księżyca, ale to oznaczałoby renowację Simowego nieba. Och, Fazy księżyca! Trochę chyba przekoloryzowałam ;]
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
albo przemiana przy pełni księżyca, ale to oznaczałoby renowację Simowego nieba. Och, Fazy księżyca! Trochę chyba przekoloryzowałam ;][/QUOTE]
Ja bym bardzo chciał fazy księżyca i wilkołaki równierz tylko rzeby wilkołaki przemieniały się każdej nocy nie tylko w pełni |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
taak królik i świnka ja chce świnke moją
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
równieŻ,Żeby.
ja pikolę. fazy księżyca wcale nie są potrzebne,w dwójce wilkołaki przemieniały się o danej godzinie,niezależnie od tego co było na niebie |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja tylko chce, żeby zrobili ładne przedmioty dla zwierząt, ciekawe cechy i dużo interakcji pomiędzy ludźmi.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciał żeby dodali:
-sklepy zoologiczne -kliniki weterynaryjne -salony fryzjerskie dla psów(typu pudel,Shiz Tzu) |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Fajnie by było, gdby jeszcze simy mogła pracować w klinice weterynajnej i w sklepie. A w sklepie zoologicznym niech będą szczeniaki, a nie tylko duże psy. I zeby zwierzątka dało się kąpać w domu i czesać. ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Fajnie by było, żeby dodali nowe cechy dla Sima, jak np. "miłośnik zwierząt" lub "zawodowy treser". A osobiście nie oczekuje jakoś wilkołaka, wolę żeby zrobili jakieś zatrucie, przez obojętnie dzikie zwierze i jeśli np. ugryzie naszego Sima szop to on zamienia się w nocy w pół Sima, w pół Szopa i ma połowę cech naszego Sima i połowę tego Szopa. Wygląd też mu się zmienia ma sierść, ogon wąsy itd. Oczywiście powinni też zrobić antidotum, na to jakby ktoś sobie nie życzył.
Niestety pewnie zrobią tego wilkołaka :/
![]() |
#9 |
|
![]()
Wiecie co? Jak tam czytam to forum, to normalnie ogromny podziw dla was za wyobraźnię ;D Moglibyście się trochę podzielić, bo jest niezła
![]() I to nie był sarkazm tak w drodze wyjaśnienia.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja kupię zwierzaki, nawet jeśli będą miały jedną piątą "moich marzeń". Najważniejsze, że będą konie, psy i koty. Resztę też bym chciała, czyli zwierzaki klatkowo-akwariowe, jak gryzonie, ptaki, gady, więcej rybek. Króliki byłyby bardzo mile widziane, bo zawsze mi się podobały, chociaż jakoś tak nigdy nie miałam królika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|