![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
Przygotuj swoich Simów – i siebie – na małą niespodziankę z Pudłem Upominków! Tylko przez ograniczony czas możesz kupić Pudło Upominków*, zawierające obiekty ze Store, których jeszcze nie posiadasz. Oprócz obiektów kupionych z Pudłem Upominków możesz otrzymać materiały bonusowe, od pojedynczych obiektów, przez zestaw, do całego świata! Liczba obiektów, jakie otrzymasz, może być różna, ale zawartość Pudła Upominków zawsze jest warta więcej niż ich koszt, więc dostajesz świetne rzeczy za świetną cenę!
Pudła Upominków Wystrój Wnętrza : ![]() Odśwież domy swoich Simów nowymi meblami, dekoracjami i nie tylko. Każde pudło zawiera różny asortyment obiektów z kategorii Kupuj The Sims™ 3 Store. Obiekty mogą pochodzić z podkategorii Dekoracje albo dowolnej z pozostałych podkategorii opcji Kupuj. Pudła Upominków Stwórz Sima ![]() Popraw wygląd swoich Simów za pomocą nowej fryzury lub modnego stroju. Każde pudło zawiera różny asortyment fryzur i (lub) ubrań. Możesz otrzymać obiekty zarówno dla mężczyzn, jak i dla kobiet. Pytania? Zobacz najczęściej zadawane pytania z odpowiedziami na temat Pudła Upominków The Sims™ 3 Store. więcej tutaj http://store.thesims3.com/goodieboxes.html |
![]() |
![]() |
#323 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowy pakiet w store! Kołysanki i Wyliczanki
Stwórz najlepszy w dziejach pokój dziecięcy! Ubieraj swojego malucha w nowe ubranka i ozdób pokój dziecięcy meblami przygotowanymi z myślą o wybrednych dzieciach. Dołączony monitor dziecka „Dar Mowy” pozwoli Twojemu maleństwu wyrażać swoje pragnienia i potrzeby. A o ile chodzi o kąpiel lub zmianę pieluszki, pomoże Ci stacja do przewijania i kąpania „Koniec z Brudem”! Wprowadź pokój Twojego dziecka na nowy poziom za pomocą zestawu Kołysanki i Wyliczanki! ![]() Cena: 1 675 SimPoints (na promocji) 2 000 bez Przewijak! ![]()
![]() |
#324 |
|
![]()
Ooo! Ten zestawik dla dzieci bardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Creator
|
![]()
O tak wspaniały zestawik! Napewno zagości u moich simów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
Ragtime w Orleanie
![]() Niech nadejdą dobre czasy wraz z tymi strojami ze zwariowanych lat dwudziestych ubiegłego stulecia! Te świetne ciuchy idealnie nadają się na beztroski spacer po parku albo na wytworny bal kotylionowy. Nosząc te ubrania możesz mieć pewność, że to szczyt elegancji, gdziekolwiek się udasz! Fuj
![]() |
#327 |
|
![]()
A to przypomina mi The Sims 1 - sama nawet nie wiem dlaczego. Mnie w każdym razie nie zainteresowały te ciuszki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
Mnie najbardziej w tym zestawie spodobał się wymowny komentarz Violet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
W Aurora Skies czeka zapierająca dech w piersiach sceneria i rozległa, nieskażona natura! To ciche miasteczko nabrzeżne zapewnia wszystko to, co najlepsze w życiu w otoczeniu przyrody: powiększaj swoją rodzinę w przestronnej krainie i domach otoczonych przyjazną środowisku społecznością, spaceruj pod majestatycznymi, wysokimi wodospadami, które cichną na brzegach jeziora geotermalnego lub wybierz się na nocny spacer pod kopułą jasnego, wielobarwnego nieba. To ostateczne ustronie dla Simów szukających zmiany, szukających siebie lub szukających odrobiny spokoju.
Co znajdziesz w Aurora Skies? Dostępne za SimPoints w The Sims™ 3 Store od 21 lutego 2013. ![]() ![]() Bomba
![]() |
#330 |
|
![]()
Na ujawnionych dotychczas screenach wygląda tragicznie, niczym zrobiona przez amatora.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|