![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tworzysz wyjątkowe simy, ale ich realistyczne twarze mnie przerażają. Chyba za bardzo skupiasz się na części wizualnej, niż na samym przedstawieniu sima.
![]() |
#323 |
|
![]()
Morrigan ma tragiczną twarz.
Thea wyszła wręcz pięknie. Jej usta/szczęka wciąż jest zapadnięta, ale wygląda lepiej niż u poprzedniczek. |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
Wybacz, ale Morrigan to porażka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#325 |
|
![]()
Morrigan nie jest taka zła. Nie podobają mi się te wydęte usta. Za to imię ma boskie
![]() Generalnie rzecz biorąc, to robisz dość ciekawe simki, nie takie typowe simlaleczki, jakich pełno. Jednak podejrzewam, że żaden z Twoich tworów by mi się nie spodobał - kwestia gustu. O Monique (chyba) widziałam chorobliwie chude ręce, zupełnie nie moja bajka, tak samo jak sześciopak na kobiecym brzuchu. Poza tym same simki sprawiają wrażenie zimnych i wyrachowanych - z pewnością bym ich nie polubiła w realnym życiu ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
Być może sprawiają takie wrażenie, ale może wynika to z faktu, że nigdy nie byłam fanką urody typu "dziewczyna z sąsiedztwa", czyli banalnej, nijakiej, bezpłciowej, przeciętnej urody, która z pięknem rzadko kiedy ma cokolwiek wspólnego. Sześciopak na brzuchu to kwestia gustu, wolę osobiście wysportowany brzuch niż nawet szczupły, a galaretowaty
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Twoje simki są świetne! Przejrzałam cały temat i niestety jest ich za dużo aby komentować każdą z osobna, ale są naprawdę piękne *_*
Morrigan bardzo mi się podoba wbrew niektórym opiniom. Jak dla mnie jest super! Wgl lubię takie simki poważne i z charakterem ![]() Chciałabym kiedyś umieć robić takie świetne simki jak ty. ![]()
#328 |
|
![]()
Chciałam napisać to samo, co Diana.
Twoje simki są piękne, dojrzałe, kobiece, realistyczne. Cudo po prostu. *.* Nie kumam, co ludziom nie podoba się w Morrigan. Jej brzuch jest świetny, sama bym chciała mieć taki. ![]() Ogólnie jest bardzo ładna, ta realistyczna twarz i piękne włosy... Thea kojarzy mi się z jakąś elegancką gwiazdą dużego ekranu. ![]() Włosy są cudowne, bardzo podoba mi się też makijaż. Jeśli chodzi o inne simki: Nina, Vivienne i Tyra są świetne. Czekam z niecierpliwością, aż wstawisz coś nowego! ![]()
![]() |
#329 |
Reputacja: 15
|
![]()
Thea - ładne buty, super sukienka i piękne loki. Z twarzy również atrakcyjna bardzo, więc wszystko na plus.
Morrigan - niestety, ale myślę, że jest najzwyczajniej w świecie brzydka. Przepraszam za wyrażenie, ale nie gustuję w koninie. Sądząc po nisko osadzonych, wypchanych olejem czy Bóg wie czym ustach, ktoś tu się inspirował panną Natalią Siwiec. Trąbą zaś (czyt. nosem) wprawiła w depresję słonia. Stanowczo za długi ten kinol. :o Poza tym, jest ok - brzuszek mi się podoba, pasuje do niej. Taka fajna trenerka fitnesu, pilatesu czy jeszcze czegoś, czego nazwy nigdy nie spamiętam. Włosy ładne - sprawiają wrażenie naturalnych. Ciałko piękne, ale twarz stanowczo za męska - po prostu - mało kobieca, zbyt pociągła, (moim zdaniem) totalnie nieudana.
#330 |
|
![]()
@Myrtek - może męskość twarzy była zamierzona. W końcu androgeniczna uroda jest teraz w modzie
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|