![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
pytanie może nie na temat, ale nie wiedziałam gdzie je zadać.. czy istnieje możliwość ustawienia tej 'wielkiej wanny' sauny czy jak to się nazywa na piętrze?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tak, ale piętro niżej musisz mieć odpowiednio dużo wolnego miejsca pod nią
![]() |
![]() |
#323 |
|
![]()
Czy to jest bug, czy normalne, że podczas deszczu wykonując interakcję rozmowy z innymi simami, chowają parasolki i mokną? Rozumiem, że np. podczas zbierania czegoś musi schować ją do plecaka, ale żeby podczas rozmów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie jest to bug ale niedopracowanie, simowie mogą trzymać parasolki tylko podczas zwykłej rozmowy we dwójkę, przy innych opcjach "rozmawiających" już chowają parasole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
|
![]()
W wyniku trafienia mojej simki piorunem wybuchł mi w domu pożar. Przejechała straż pożarna - dwóch strażaków. Jak wszystko ugasili jeden odjechał, a drugi został i stał przy drzwiach. Nie mogę przeprowadzić z nim żadnej interakcji, udało mi się zaprosić go do gry w piłkarzyki - teraz stoi w piwnicy Jak się go pozbyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
ametka - W okno kodów (ctrl+shift+c) wpisz testingcheatsenabled on/off,po czym kliknij na strażaka trzymając ctrl i są tu dwie opcje :
1. usuniesz go, 2. dodasz go do rodziny i go wywalisz. Mam nadzieję,że pomogłam ![]()
![]() |
#327 |
|
![]()
@ametka rozwiazan jest pare. Naciskasz ctrl + shift + c, wpisujesz testingcheatsenabled true, naciskasz shifta jednoczesnie naciskajac na sima, potem dajesz obiekt -> usun to.
Lub wpisujesz w konsole kodow resetsim imie i nazwisko sima lub sciagasz nraasa i usuwasz sima za pomoca niego.
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
Dzięki Wam! Udało się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
Czy w The Sims 3 Cztery Pory Roku da się jakoś zbudować szklarnie? Zakupiłabym ją ze store, ale brakuje mi 1300-1500 simpoints ;(
![]() |
#330 |
|
![]()
RaspberryXD - nie można. :C Są chyba na to jakieś mody,nie wiem.
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|