![]() |
#321 |
Reputacja: 41
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#323 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ja tam nie wiem, obawiam się, że z LP23 będzie jak z Ciastkiem. Obaj zawsze się dziwnie zachowują w FM, a w mafii nie są. Nie żeby to był argument, że tym razem Lepki też nie może być w mafii, ale po prostu no.
#324 |
Reputacja: 25
|
![]()
Też się tego obawiam. Ale przez to może być idealnym mafiosem. Będzie się zachowywał dziwnie, a każdy uzna "ee, normalne, zostawmy go". Z drugiej strony wydaje mi się, że jest troszkę inny, choćby przez ten brak wczuwania się w grę.
|
![]() |
![]() |
#325 |
Reputacja: 41
|
![]()
Daję wam wolną rękę, ale jak zginę i zauważycie, że byłem mieszkańcem to weźcie pod uwagę osoby z listy proszę.
|
![]() |
![]() |
#326 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Cóż... Ja nie jestem do końca przekonana do winy Lepkiego. No bo są ludzie, którzy po prostu tak mają. A Lepki ma tez tytuł Milucha.
No i tym razem tak jakby zaangażował się w grę (argumenty z niczego ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mam dla siebie tez kontrargument ;| Cytat:
INTUICJA ![]() Intuicja?!
![]() |
![]() |
#327 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nina - zaglosowac mozesz o kazdej porze nie musi to byc dokladnie o 18.
Tez siedze na niewidocznym przyznaje sie bo czemu nie. Pinky - jakby zaglosowal na Ciastka to mozna by powiedziec to samo "bo byl niewinny", nikt chyba wtedy nie trafil. Tyle chcialam powiedziec, jutro przygladne sie postom i glosowaniu i wypowiem sie, bo teraz mnie w domu nie ma. Aha, nie wiem czy uda mi sie jutro wejsc tutaj przed wieczorem, bo mam wazna sprawe do zalatwienia na miescie wiec jak nie uda mi sie zaglosowac to przepraszam (postaram sie ale nie moge obiecac).
#328 | ||
Reputacja: 21
|
![]() Cytat:
Cytat:
Imo powiedziałbym, że to trio (Lepki, Diana, Cytryśnia) jakoś się tak dziwnie razem ostatnio trzyma. Co prawda Lepki podejrzewa Dianę, ale to może być blef... No i ich posty są dziwne, dziewczyny nie piszą żadnych konkretów a Lepki z kolei czepia się konkretnych osób i nie chce zmienić swojego zdania. I nadal nie rozumiem dlaczego niektórzy nadal czepiają się ilości postów w temacie albo siedzenia w nim. Jeśli nie mam nic do powiedzenia (bo na przykład ktoś powiedział to samo wcześniej) to się nie odzywam i już. I myślę, że niektórzy przyznają mi rację ![]() |
||
![]() |
![]() |
#329 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Musiałabym mieć wielkie szczęście, aby być 3 raz w mafi ![]()
![]() |
![]() |
#330 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja sądziłam, że po dniu nieobecności będę miała wiele postów do nadrobienia, a tu taka niespodzianka
![]() W każdym razie Lepki nadal wg mnie jest kandydatem na mafioza. Choć teraz mam pewne wątpliwości, bo LP głosował na obie osoby, które wczoraj zginęły. Czy mafiozo działałby tak, że tak to ujmę, lekkomyślnie? Bo właściwie takie zachowanie to ściąganie na siebie uwagi, a mafia raczej tego nie chce robić.
|
|