Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2005, 10:07   #321
Nindë
Guest

Domyślnie

A ja miałam dziwne zdarzenie z TS2NS....

Dwójka studentów mieszkała w akademiku...Facet i babka...No sim facet zaczął podrywać jakąś inna babke z akademiku...No i niestety ta babka którą nie sterowałam przyłapała tego swojego ukochanego z inna...I zaczelam sie klocic,draznic zaczeli sie policzkowac a potem byla opcja atakuj...No to raz zaatakowal potem drugi, trzeci, czwarty i piaty..I po piatej bitwie pokazal sie jakis blad.. I bylo trzeba wybrac Delete Canel i trzeciej opcji nie pamietam...Kliknelam na Delete i...puf !! Moj sim zniknal ten facet...!! Oczywiscie nie zapisalam gry....

I teraz mam pytanie co moglo wywolac ten blad..Tych ich pieć bitw ?? :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2005, 10:20   #322
Reiko
Guest

Domyślnie

Ja mam najwięcej problemów też z simkami w ciąży właśnie .. :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 07:46   #323
Binek
Guest

Domyślnie

O tak!Noworodek nie chciał dorosnoc.Dopiero po kilkunastu dniach dorósł :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 12:11   #324
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
A ja miałam dziwne zdarzenie z TS2NS....

Dwójka studentów mieszkała w akademiku...Facet i babka...No sim facet zaczął podrywać jakąś inna babke z akademiku...No i niestety ta babka którą nie sterowałam przyłapała tego swojego ukochanego z inna...I zaczelam sie klocic,draznic zaczeli sie policzkowac a potem byla opcja atakuj...No to raz zaatakowal potem drugi, trzeci, czwarty i piaty..I po piatej bitwie pokazal sie jakis blad.. I bylo trzeba wybrac Delete Canel i trzeciej opcji nie pamietam...Kliknelam na Delete i...puf !! Moj sim zniknal ten facet...!! Oczywiscie nie zapisalam gry....

I teraz mam pytanie co moglo wywolac ten blad..Tych ich pieć bitw ?? :wacko:
Mi też czesem zaczęło się pokazywać to okienko odkiedy używam kodu boolProptestingCheatsEnbled true. Zawsze trzeba wybrać opcje Reset i to właśnie ta trzecia opcja. Żadnych zmian potym nie zauważyłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.03.2005, 09:47   #325
papkin
Guest

Domyślnie

A jak ja miałam jedną pracowitą , samotną simkę co musiała iść do pracy i zostawić dziecko z opiekunką to miałam ściągnięte i w ogóle inne łóżeczko dla dzieciaka to ona dziecko kładła na podłodze...

A jeszcze kiedyś to simka (znowu samotna) poszła do pracy to sobie opiekunka kąpała się chyba ze 3 razy ( a kto za prąd zapłaci?! )i se jadła,oglądała tv i nic nie robiła tylko czasem podczołgała się do dziecka

Ehhh...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2005, 18:11   #326
Mystical Warrior
Guest

Domyślnie

Miałem kiedyś kobietę...Miała ona przyjaciółkę którą bardzo lubiła.No i zaprosiła ją kiedyś do siebie..Patrze...Jedna oświadcza sie drugiej! Ale to wyglądało zabawnie.. Po prostu za przeproszeniem lesbijki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 12:09   #327
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie niedawno (w NS) na simce pojawiła sie taka opcja - Odwiedź kampus... I sobie gdzie poszła... ale nie zniknęła z ekranu rodziny (tego paska). Nagle patrzę - a tu ona sobie idzie po chodniku z jakąś pizzą... Skasowałam jej polecenie - odwiedź kampus, pizza zniknęła i wszystko było dobrze.... Komuś sie kiedyś też to przytrafiło??
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 12:18   #328
Angeo
Guest

Domyślnie

Ja mam coś dziwnego... W ts2 ns zmarł sobie taki profesorek, poprostu chodził po akademiku, robił kawały i rozmawiał z wszystkimi simami. Nagle zmarł na schodach wychodząc na dwór. Moja simka miała obawe że profesor stanie się zombie. Tak się nie stało ale... On chodzi jako biały duch po akademiku można przedstawiać jemu różnych simów, płatać psikusy i wszystko.... I każdy sim który stanął na tych schodach co profesor idąc tylnym wyjściem poprostu umierał (najczęściej) zmarł już narzeczony mojej simki i jej drugi chłopak. Na szczęście gry nie zapisałam... Ale ten profesor ciągle nawiedza akademik... Nawet się sam w stołówce obsługuje a po nocach starszy simów :\ Próbowałam jego grub skasować ale nic to nie dało
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 21:23   #329
Jillian
Guest

Domyślnie A u mnie było tak...

To na pewno się każdemu zdarzyło, ale napisze. Kiedyś miałam sobie rodzinkę w Miłowie, i w tej rodzince było małe dziecko. I miało sobie kilka zabawek np. domek dla lalek. No i przyszła do mnie Liliana Przyjemniak i rozwaliła dziecku domek dla lalek :/ I jeszcze miałam raz tak że patrzyłam na jednego sima w pokoju, i jak chciałam przewinąć na widok drugiego, to ten drugi miał ręce wykrzywione w stronę lodówki i gdzie nie poszedł to te ręce nadal były wywalone w stronę lodówki :/;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 08:09   #330
Binek
Guest

Domyślnie

Ja pokarze zdjęcie tez.Jak widać Nastolatki mają pierwszy pocałunek a rodzina nie cieszy się za bardzo
Co sobie pomyśli jego dziewczyna ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania