![]() |
#3331 |
Reputacja: 10
|
![]()
To wszystko wygląda mi nieco tak jakby gra miała jakiś zupełnie inny główny "ficzer" który gdzieś zniknął... Nie wspomnę już o tym że od dawna coś czuje że ta gra powstawała też z myślą o tabletch...
No cóż, żal mi trochę bo usprawnili nieco tryb budowania (a tak się cieszyłem na te dachy...) za to zepsuli sporo innych rzeczy. Istnieje co prawda nadzieja że dojdą w dodatkach ale faktem jest że CAS nie będzie no i coś nigdzie nie ma info ile w końcu będzie pięter możliwych do zbudowania (limit w 3ce doprowadza czasami do szału...) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3332 |
|
![]()
Z tego co gdzieś czytałam to będzie możliwość budowy tylko trzech pięter. W trójce jest chyba 5 pięter, ale nie pamiętam. Obecnie moje budowle pną się raczej w dół, bo zauważyłam, że domy wyglądają ładniej, gdy są małe, więc rozbudowuję piwnice i często mam ich wszystkie 4 poziomy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
|
![]()
Ooo wymagania, że klękajcie narody. i5? Ja mam i3 i uważam, że jest bardzo dobry, ale i5 na taką gre? No wstyd, siara i kilometr po prostu nie wiem czego, bo aż mi słów brakło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3335 |
|
![]()
Aas to fajnie, nie pójdzie mi czwórka... za słaby procesor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 |
Reputacja: 25
|
![]()
Ja minimalne spełniam, a w rekomendowanych (?) też procek za słaby. Oby się dało grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
|
![]()
Ja mam I5, ale coś czuję, że przy TS4 by się nudził...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
|
![]()
Trójka potrafi mieć fochy przy procku i7, więc już chyba nic mnie nie zdziwi
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 |
|
![]()
Gra wyglada jakby byla tworzona z mysla na tablety, ekrany ladowania ma jak narysowane w paincie, biale i jakby nieukonczone. Simy w CAS maja kanciaste nosy, podbrodki, plastelinowe wlosy i taka grafika sprzed okolo 6 lat wymaga procka i5? Nie wiem, moze ja sie nie znam, ale sadzilam ze wymagania zalecane nie beda az tak odbiegac od minimalnych. Osobiscie mam Intel i3 i myslalam, ze jak na taka gre to az nadto, a tu sie okazuje ze nie spelniam zalecanych ustawien.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
|
![]()
A więc...
Po pierwsze ...dzięki Irbis za wsparcie. Myślimy podobnie ![]() Po drugie będzie off-topic ale myślę że ważny... tzzj takie myślenie to właśnie powód dla którego piractwo tak kwitnie. Jak ja to rozumiem...Człowiek rodzi sie goły i nie ma nic. WSzystko co cię otacza w twoim pokoju zostało zakupione. Z rzeczami namacalnymi jak łóżko , buty czy roślinka na parapecie nie ma problemu. Wiadomo. Ale co z rzeczami które są owocem myśli ...jak piosenka, książka, film czy gra? Też z nich korzystasz tak jak z prysznica czy lodówki. Czyli o ile sam nie skomponujesz piosenki, nie napiszesz książki czy nie nakręcisz filmu albo nie zostanie ci to podarowane wykorzystujesz wysiłek twórczy autora i musisz za to zapłacić bo z tego autor żyje. Jeśli nie płacisz a korzystasz to jak to nazwać? A że powinny być dema gier jak to dawniej bywało to inna sprawa. Ach , to magiczne słowo ...powinno Po trzecie ..dochodzimy do wartości Jak możemy mówić że ta gra nie jest warta swojej ceny! Ktoś tu mądrze powiedział że za taką cene gry nie kupi. Bo dla niej nie jest tego warta. i tu się zgadzam ...dla niej/niego. Producent ustala cenę i nie ma sie co targować. Pomyślcie ile ludzi żyje z tej gry...łącznie z tymi "mędrcami" od polskiej wersji, którzy mają w biurku mini słownik angielsko-polski. Gdyby ta gra kosztowała 2 zł to pewnie wszyscy by ja kupili żeby choćby przetestować. Bo co to jest 2 zł. Tyle każdy ma w kieszeni . Ale 200 zł...o tu już jest problem. Dla większości z nas. Dla Paris Hilton czy innej nadzianej persony to napewno nie żaden problem. Więc cena a wartość to są dwie różnie rzeczy i bardzo subiektywne. Poza tym ,skąd u niektórych ta pewność co twórcy zrobili bądż nie? Macie jakieś dojścia w EA? Ktoś z EA was informował o polityce firmy? Skąd wiecie co będzie w dodatkach? Już kiedyś pisałam na forum że żwawo dyskutujemy o grze której nikt z nas nie miał w ręce. Ja chcę najpierw w grę pograć sama , a nie oglądać na YT jak ktoś inny gra. Pograć w spokoju, po swojemu i wtedy ocenię dopiero czy mi się gra podoba czy nie. Fakt, przydało by się demo ale jest jak jest i nie ma co płakać jak powinno być ( znowu to magiczne słowo). Jeśli nie chcę czy nie mogę wydać te 200 zł żeby się przekonać, to muszę poczekać aż ktoś inny mi pożyczy. Bo opierać sie na cudzej opinii jest również niebezpieczne. Dla ani np ,TS3 jest optymalna. A ja tej gry nie trawię. Najlepiej samemu się przekonać. Ja może nie jestem tak wymagającym klientem jak niektórzy na forum , którzy ciskają gromy na EA za wycięcie tego czy owego. Ja grając i tak wypełniam luki i braki wyobraźnią ,więc potrafię się dopasować do gry. I znowu wracamy do początku... do tego co jest ile warte dla kogo.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|