|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 23
|
Cytat:
![]() ja za tą grę nie dałabym nawet stu złotych, wolę wydać moje kieszonkowe i wyjść gdzieś ze znajomymi, kupić jakiś ciuch, niż kupić tak wybrakowaną grę. i co to za argumenty - nie graliscie, nie oceniajcie. chyba po to tworcy pokazują nowości, dema i gameplaye (beznadziejne, ale jednak) żeby zachęcić nas do kupna, lub - zniechęcić. w moim przypadku skutecznie obrzydzili mi czwórkę, którą na samym początku byłam zachwycona. dwójka wyszła 10 lat temu, a imho jest lepsza niż czwórka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
|
Cytat:
Musi być bardzo ciekawa. Cytat:
Wspominałem ci że kupując oryginalną grę za 200zł nabywasz PRAWO do korzystania z NOŚNIKA tylko przez jedną osobę? Co prawda tylko formalnie, bo nikt tego nie sprawdza, ale On nadal nie jest twoją własnością. Surprise, surprise! ![]() Tyle z mojej strony bo i tak nic nie wytłumaczę, a i sprzeczać się nie zamierzam, za stary na to jestem. Cytat:
Samochody będą, jako ozdoba. Ten dymek może oznaczać wiele rzeczy np podróż czy wyjazd do pracy. Ostatnio edytowane przez tjzzf : 27.08.2014 - 17:55 |
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Aktywacja przez Origin to jeszcze nie taki problem. Gorzej by było, gdyby TS4 w pełni wymagało połączenia internetowego, jak Simcity(albo diablo 3). Tak, wtedy nasze forum by masakrycznie się zmniejszyło.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Znowu dawno mnie w temacie nie było, ale widzę że nic się nie zmienia - wieczne kłótnie są. ;d
Ja jakoś bardzo nie podniecam się grą, aczkolwiek mam już zamówioną i czeka na moim Originie, aż 1 września będę mogła ją odpalić. Kupiłam są cyfrową edycję specjalną (czy jak ona się tam zwie). Kupiłam dlatego że simsy lubię oraz dlatego, że po prostu kolekcjonuję simsy (podstawki, z dodatkami różnie bywa).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No dokładnie tak jak przedmówcy pisali - pożyczenie gry od znajomego/znajomej jest prawdę mówiąc jednoznaczne z piractwem.To 2 te same rzeczy.Znajomy kupuje grę i pożycza tobie,on płacił,ty nie.Jakaś osoba kupuje grę,udostępnia na stronę z torrentami ,ty ściągasz - on płacił ,ty nie ,a korzystacie z tego samego egzemplarza gry
Więc to trochę nielogiczne ,gdy niektórzy piszą,że ściąganie z internetu jest ''be'' ,a pożyczenie jest normalne.Tą grę można porównać do takiego czegoś -Załóżmy ,że co rok kucharz wystawia tort.Z roku na rok jest coraz większy.A w 4 roku tort jest tej samej wielkości co poprzednik,ale jego 1/3 jest odkrojona.Ale w zamian za to kucharz daje nam więcej wisienek na szczyt i nazywa ten tort jako skończony.Trochę dziwne porównanie,ale w takim świetle ta gra wypada.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Jest gdzieś w sieci jakiś screen pokazujacy mieszkalne poddasze? Bo z tego co kojarze, twórcy mówili, że będzie coś takiego...
|
|
|
|
#9 |
|
|
Oj, dyskusja zeszła na niebezpieczne tory...
Może zmieńcie już temat... Prawda jest taka, że jak ktoś chce mieć oryginalną grę, to ją kupi, by mieć ładne pudełeczko na półeczce, a kto chce zaoszczędzić, to pobierze z torrentów, end of story...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja uwielbiam pudełeczka, ale tak niszczę płyty że muszę kupować cyfrowe wersje :< Potem czekam na promocje i próbuję uzupełniać ^^
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|