Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.08.2005, 17:21   #331
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
2. Cena na pewno będzie podobna do TS2 Na Studiach czyli około 80-70 złotych..
yyyy... Mówią że cena gry ma być 67zł
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.08.2005, 17:50   #332
Nindë
Guest

Domyślnie

Taa...Teraz piszą że będzie kosztować 67 zł, a potem w sklepach będzie jeszcze drożej.. :\ Jak kupowałam TS2 to byłam w jednym sklepie to kosztowało 199 zł.. :\ ..Cena zależy od sklepu..Wątpię żeby TS2 NŻ kosztowało taniej niż na studiach przecierz to będzie od niego o niebo lepszy dodatek to trzemu ma być tańszy ?..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 17:52   #333
Nisinën
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dream
Cena "The Sims 2 Nocnego Życia" na www.play.com.pl - 69 zł - taniej niż "Na Studiach" (75 zł)
Ale w sklepach internetowych zawsze jest taniej na www.wirtus.pl Nocne życie też jest za 69zł, ale podana jest sugerowana cena producenta 89zł, a na www.merlin.pl sug. cena to 79 zł.
Także sama nie wiem ile Nocne życie będzie kosztować
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 18:00   #334
Pawlq
Guest

Domyślnie

Nie wiem czego sie czepiacie!
Na studiach też są superowskie!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 18:11   #335
Nindë
Guest

Domyślnie

Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu..

Ps. Nie zamierzam się kłócić..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 18:25   #336
sim222
Guest

Domyślnie

a ja mam takie pytanie jedno. czy na takich stronach jak wirtus.pl czy merlin.pl może się zdarzyć tak jak na allegro , że mogą przysłać pirata?? bo ja jeszcze nie korzystałem zze sprzedaży internetowej, ale słyszałem , że na allegro mogą "podłożyć świnię". Czy ta sprzedaż na merlinie i wistusie jest sprawdzona?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 18:27   #337
Dream
Guest

Domyślnie ...

To co, że cena The Sims 2 Nocne Życie będzie niższa niż Na Studiach? To chyba jeszcze lepiej ... nie? Ja zamierzam grę właśnie kupić w sklepie wysyłkowym A poza tym, to nieważne czy Nocne Życie będzie lepsze. To nie my ustalamy cenę i jakość produktu!!! Ale już wiadomo, że TS2 Nightlife będzie ładniejsze, bo będzie w nim wiele nowości na które czekaliśmy już tak dawno ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 18:30   #338
Adi
Guest

Domyślnie

Allego to są ludzie zwykli który próbóją coś sprzedać jak najbardziej korzystnie DLA NICH>

A skepy internetowe to jest FIRMA zajmujaca się dystrybucją gier, przysyałają wszytko do wszystkich takie same, takie jakie jest w empikach czy mediamarkt. Nie ma zadznego prawdopodobienstwa ze przysla ci szajs, ewentualnie co innego, ale wtedy reklamujesz, ale szczeze mowiac ja sie nigdy z takim czyms nei spotkalem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 19:50   #339
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nindë
Ja się niczego nie czepiam, ale wiem że będę bardzej lubić TS2 NŻ..Choć może mój komp już tego nie wytrzyma.. Być może ze względu na samochody, na pewno więcej będzie ubrań ( na screenach było widać ), no i będzie można jechać do centrum z ukochanym lub paczką przyjaciół lub po prostu samemu..

Ps. Nie zamierzam się kłócić..
A ja sie nie kłóce

W dodatku NŻ będzie można kupować prezenty?

Ostatnio edytowane przez Pawlq : 31.08.2005 - 21:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.09.2005, 08:18   #340
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał sim222
http://media.pc.ign.com/media/739/73...g_3034444.html
a ja tu znalazłem zdjęcie , na którym jest chyba maszyna do zmieniania aspiracji(tak mi się wydaje)
fajna , nie? wygląda jak betoniarka <lol>
Na tej tabliczce widać jakiegoś ludzika. Może to jest 'symbol' tej nowej aspiracji.
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania