Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.02.2004, 20:33   #331
Cr@sh
Guest

Domyślnie

to daj fote, seba

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.02.2004, 21:19   #332
Ersa
Guest

Domyślnie

A niby jak ma dac, skoro to jego kolegi? Ja nadal w to nie wierzę. To jest imię dla smoka? Liść? I jak się zachowywał? Po za tym, w angielskiej recezji pisało, że są tylko 3 kolory smoków <_<

stare 21.02.2004, 23:27   #333
Raf_use
Guest

Domyślnie

Zoja, wiesz uwazam to za malo prawdopodobne, ze na jednych plytach sa zielone na innych nie, chociaz, kto tam wie <_< . Ja w kazdym razie zielonego nie mam, a ta historia ze zielonym smokiem co sie na dodatek Liść nazywa to jakies brednie...co za glupie imie dla smoka :lol: A ten kolezka Sebastiana, pewno jest grafikiem i sobie tego smoka sam narysowal i tak durnie nazwal

stare 22.02.2004, 07:19   #334
Ersa
Guest

Domyślnie

Nie, bo to Cezarek tak smoka nazwał i Sebastian to powtórzył A jak już ktoś pisał mozna sprawdzic pliki :lol:

stare 23.02.2004, 16:11   #335
Sebastian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Ersa@Feb 22 2004, 09:19 AM
Nie, bo to Cezarek tak smoka nazwał i Sebastian to powtórzył
WCALE NIE ZCIĄGNOŁEM TEGO IMIENIA OD CEZARKA . I MOJA KOLERZANKA DZIS POWIEDZIAŁA ŻE MA SMOKA ZGNIŁO ZIELONEGO . IDE SO NIEJ W SOBOTE LUB NIEDZIELE WIĘC TO SPRAWDZ I JAK NIE POMYLIŁA SIĘ ZE ZŁOTYM TO PRZEŚLE OD NIEJ SCRENA.

stare 23.02.2004, 17:35   #336
MaRtAaA
Guest

Domyślnie

A ja jakoś nigdy nie zwracalam uwagi na kolor smoka... A może powinnam??? Jakoś nie przykuwalo to mojego wzroku... No, ale teraz looknę sobie na ten kolorek :lol:

stare 24.02.2004, 10:26   #337
kaczor_TheSims
Guest

Domyślnie

Co trzeba zrobic zeby miec takiego smoka ??

stare 24.02.2004, 10:27   #338
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

Musisz iść do Wampirzycy Wiki i mieć 49 magiemonów.Kupujesz smocze gniazdo i już!

stare 24.02.2004, 11:19   #339
verben
Guest

Domyślnie

Jst też takie urządzienie z tej strony gzdie można wybrać kolor smoka i akcesoraja zabawki i smocze samkołyki ale i tak mój smok je mi kwiatki z ogródka

stare 25.02.2004, 11:04   #340
kaczor_TheSims
Guest

Domyślnie

Witam
Wlanie mialem smoka czerwone dalem uwolnij (mialem go pierwszy raz smoka oczywiscie) niewiedzilaem czy od tej kolyski czy poleci gdzies tam no i sie uwolnil calkowicie Ale mam nowego
A czy smoki rosna czy sa caly czas taki male . I po co sa one wogule przecierz ani to rodzina ani nic o co z nimi biega

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 54 (0 użytkownik(ów) i 54 gości)

Zasady Postowania