![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
A niby jak ma dac, skoro to jego kolegi? Ja nadal w to nie wierzę. To jest imię dla smoka? Liść? I jak się zachowywał? Po za tym, w angielskiej recezji pisało, że są tylko 3 kolory smoków <_<
|
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Zoja, wiesz uwazam to za malo prawdopodobne, ze na jednych plytach sa zielone na innych nie, chociaz, kto tam wie <_< . Ja w kazdym razie zielonego nie mam, a ta historia ze zielonym smokiem co sie na dodatek Liść nazywa to jakies brednie...co za glupie imie dla smoka :lol: A ten kolezka Sebastiana, pewno jest grafikiem i sobie tego smoka sam narysowal i tak durnie nazwal
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
Nie, bo to Cezarek tak smoka nazwał i Sebastian to powtórzył
![]() |
![]() |
#335 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
A ja jakoś nigdy nie zwracalam uwagi na kolor smoka... A może powinnam??? Jakoś nie przykuwalo to mojego wzroku... No, ale teraz looknę sobie na ten kolorek
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]()
Co trzeba zrobic zeby miec takiego smoka ??
|
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Musisz iść do Wampirzycy Wiki i mieć 49 magiemonów.Kupujesz smocze gniazdo i już!
|
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Jst też takie urządzienie z tej strony gzdie można wybrać kolor smoka i akcesoraja zabawki i smocze samkołyki ale i tak mój smok je mi kwiatki z ogródka
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
Witam
Wlanie mialem smoka czerwone dalem uwolnij (mialem go pierwszy raz smoka oczywiscie) niewiedzilaem czy od tej kolyski czy poleci gdzies tam no i sie uwolnil calkowicie ![]() ![]() A czy smoki rosna czy sa caly czas taki male . I po co sa one wogule przecierz ani to rodzina ani nic o co z nimi biega |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 54 (0 użytkownik(ów) i 54 gości) | |
|
|