|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Pytanie zadawała ola669: dlaczego moje kwaity i drzewa sa ciagle chorobliwe codziennie je podlewam i pielęgnuje
Odpowiedź: a opryskujesz je środkami owadobójczymi? bo jeśli nie masz domków biedronki, to co jakiś czas będzie trzeba roślinki opryskać. jak klikniesz na roślince, to będzie tam opcja "opryskaj". poza tym można to poznać po wyglądzie roślinki, wokół której latają jakieś takie białe kropki. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
KaTuSiA513 a instalujesz je w Moje Dokumenty czy do dysku D? Bo ja kiedyś instalowałam prosto do dysku - ea games - the sims 2 - downloads i nie działało. Możliwe też że nie masz meshy lub na początku gry dałaś żeby te meble wyłączyć.
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
albo wielokrotny problem z dodatkami:
po uruchomieniu gry zaznaczasz "włacz obiekty modyfikowane" wchodzisz do rodzinki dowolnej w menu ustawień *takie tybiki* wybierasz w prawym górnym rogu "Okienko obiektów modyfikowanych" czy jakoś tak i wybierasz tam "wyłącz" zapisujesz rodzinkę uruchamiasz grę od początku
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jako nowicjuszka witam wszystkich forumowiczów.
![]() Mam problem, jesli ktoś już miał podobny i o nim pisał, to z góry przepraszam za powtórkę. Moje pytanie dotyczy zmiany ubrania wierzchniego: czy jest ono w ogóle możliwe? Ani wtedy, gdy klikam na szafę, ani wtedy, gdy klikam na wieszak nie pojawia mi sie opcja zmiany ubrania wierzchniego. Podejrzewam, że to wynik jakiegoś błędu w grze, ale byłabym wdzięczna za pomoc, gdyby ktoś coś więcej wiedział na ten temat. Pozdrawiam |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a kilkasz na szafe maxisowa czy sciagnieta? niektre sciagniete nie sa kompatybilne z tym dodatkiem i dlatego sa problemy
pamietaj, ze najpierw musisz kupic ubranie wierzchnie, zeby moc je zmienic
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Na szczęście gdzieś na forum udało mi się znaleźć informację, że należy wyłączyć zawartośc zmodyfikowaną. Mój zwykły pośpiech zadziałał przedwcześnie. ;] Ale mimo wszystko wielkie dzięki.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Czy ktoś mógłby zrobić jakiś spis wszystkich dostępnych w grze rang i jak je zdobywać? Niektóre rangi są oczywiste, jak ranga wędkarska, ogrodnicza itp., ale są też takie jak np. magazynier, które nie wiadomo jak rozwinąć. Spotkałam się z nimi kontrolując Maxisowskie Simy na studiach.
|
|
|
|
#9 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
To na razie taka szybka odpowiedź, ale wydaje mi się, że już ktoś prosił o spis rang... Spróbuj przeszukać forum ![]() Proszę: Rangi Ostatnio edytowane przez Björk : 14.02.2009 - 17:55 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Witam wszystkich.
Otóż mam problem z the sims 2 cztery pory roku. Podstawowa wersja działa bez zarzutu. Dodatek sie instaluje, ale gdy włączam gre to nie ma pokazowego filmiku. A gdy wejde w rodzine i klikam na jkis przedmiot to okienko z czynnosciami szybko znika i to jet wkurzające. Dodam ze nie ściągałam zadnych innych dodatków. Proszę pomóżcie co robic |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|