![]() |
#331 |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Nik, (bedê tak do Ciebie mówiæ
![]() Ostatnio edytowane przez Lilith : 24.11.2007 - 17:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia, Nikita Ostatnio edytowane przez Nikita : 24.11.2007 - 17:38 |
|
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Zbli¿aj± siê ¶wiêta... Czy w okresie przed¶wi±tecznym gracie w TS2 Na ¦wiêta lub w Zestaw ¦wi±teczny? Co o nich my¶licie? Macie jakie¶ problemy/pytania?
Piszcie! Mam nadziejê, ¿e temat na czasie xD... |
![]() |
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
Jakos swieta w simsach mnie nie ciagna. Nie chce mi sie przeblowywac domu na swieta. a co o nich mysle? Mi sa niepotrzebne, ale jak ktos lubi sie w to bawic, to sa przydatne
|
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
Mi te¿ raczej siê nie chce zmieniaæ wygl±du domu . Mi wystarczy zwyk³a zima w dodatku CPR
|
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
Ja mam "Na ¦wiêtach " i jako¶ mnie to szczególnie nie interesuje. Ma³o kiedy zmieniam wystrój domu na ¶wi±teczny, bo i tak za parê dni (w CPR) bêdzie wiosna, chyba, ¿e zrobiê lodow± okolicê (4 pory roku to zima). Ale du¿ym + w "Na ¦wiêtach", jest to, ¿e przychodzi ¶w. Miko³aj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mi siê minipack podoba, najbardziej choinka, no i "Stary rok", "Nowy roczek", "¦w. Miko³aj". Przyjecie samo w sobie jest oki. No i dwie lub trzy nowe potrawy (dobrze nie pamietam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Witam,
chcia³am Was ponownie zachêciæ do komentowanie, ew. zadawania pytañ na temat tego dodatku. W koñcu jutro do grzecznych osobników przyjdzie ¦wiêty Miko³aj ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Na pocz±tku gdy mia³am ten dodatek, to nawet mi siê podoba³. Robi³am moim simom ¶wiêta i imprezê noworoczn±. Teraz jako¶ nie chce mi siê robiæ przemeblowania, ale mo¿e gdy ¶wiêta bêd± trochê bli¿ej, to pod wp³ywem atmosfery zafundujê ¶w. Miko³aja moim simom
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
A mo¿e mi kto¶ powiedzieæ czy ró¿ni siê The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny (http://www.polska.ea.com/games/7778/KeyFeatures/) od The Sims 2 Na ¦wiêta akcesoria (http://www.polska.ea.com/games/9633/Screenshots/)?
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 6 (0 u¿ytkownik(ów) i 6 go¶ci) | |
|
|