Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2010, 17:22   #331
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Nie wiem, czy przypadkiem łata tego nie naprawia, ale mogę się mylić. Ja nie gram w apartamentach, bo wolę domki.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.12.2010, 19:44   #332
misiaczeklbn
Guest

Ja mam zupełnie inny problem, mianowicie po zainstalowaniu dodatku mam wrażenie, że tylko część rzeczy się zainstalowała, mianowicie moje simy mogą być gwiazdami i mają dodatkowe rzeczy w trybie kupowania, ale nie mogą być wampirami, właściwie żadnego też nie spotkałam na mieście, w mieście nie pojawiają mi się nowe obiekty (kluby, apartamentowce). Nie wiem co robić, miał już ktoś taki problem??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2010, 20:09   #333
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Najlepszym rozwiązaniem będzie prawdopodobnie ponowne zainstalowanie dodatku, bądź całej gry.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2010, 20:10   #334
Kamis

Cytat:
Napisał misiaczeklbn Zobacz post
Ja mam zupełnie inny problem, mianowicie po zainstalowaniu dodatku mam wrażenie, że tylko część rzeczy się zainstalowała, mianowicie moje simy mogą być gwiazdami i mają dodatkowe rzeczy w trybie kupowania, ale nie mogą być wampirami, właściwie żadnego też nie spotkałam na mieście, w mieście nie pojawiają mi się nowe obiekty (kluby, apartamentowce). Nie wiem co robić, miał już ktoś taki problem??
Ale grasz w Bridgeport, tak? Bo jak w sunset czy river to nie ma co się dziwić

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2010, 20:24   #335
misiaczeklbn
Guest

Domyślnie

tak, tak. Przeinstalowałam i się wszystko pojawiło. Dzięki

Pojawił się kolejny problem... ;/ mianowicie zaprzyjaźniłam się z 2 osobistościami, a nie mam wciąż tego wskaźnika na jakim poziomie jestem, oczywiście gwiazdki żadnej też nie, to tak jest ? Wcześniej dostawałam pierwszą gwiazkę od razu, gdy tylko komuś zaimponowałam

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 17.12.2010 - 21:23
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2010, 21:50   #336
kawka0

Domyślnie

ej wiem ze to nie na temat ale tez tak macie za wam sie gra bardzo scina ;/ ? zaczelo mi sie tak robic dopiero ostatni jak mi sie blizniaczki urodziny to normalnie nie da sie grac ;/ jak czas np wrzuce na trojke to leci i jest 10:00 sekunda stoi 10:03 sekunda stoi ;/ tak sie grac nie da !! ;/ zrobilem nowa rodzine i bylo ok ale znowu zaczyna sie robic to samo ;/ dodam ze obydwie rodziny sa w Bridgeport ;]

//Kowalino:Skoro wiesz, że to nie ten temat, to po co w nim piszesz ?

-Przenoszę

Też wam się w Brigeport gra czesto ścina ;/ ?

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 18.12.2010 - 10:01
kawka0 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2010, 10:48   #337
anie_1981

Może masz za słaby komputer? Albo stare sterowniki, albo stary DirectX. Wiem, że to wnerwia, jak ktoś na Dzień Dobry pisze "masz zły komputer", zwłaszcza, jeśli masz dobry. Ja mam dobry, gra chodzi szybko na najwyższych ustawieniach a i tak mam bugi.
stare 18.12.2010, 11:44   #338
figa

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał kawka0 Zobacz post
ej wiem ze to nie na temat ale tez tak macie za wam sie gra bardzo scina ;/ ? zaczelo mi sie tak robic dopiero ostatni jak mi sie blizniaczki urodziny to normalnie nie da sie grac ;/ jak czas np wrzuce na trojke to leci i jest 10:00 sekunda stoi 10:03 sekunda stoi ;/ tak sie grac nie da !! ;/ zrobilem nowa rodzine i bylo ok ale znowu zaczyna sie robic to samo ;/ dodam ze obydwie rodziny sa w Bridgeport ;]

Też wam się w Brigeport gra czesto ścina ;/ ?
Nowe sterowniki do karty graficznej i aktualizacja DirectX nigdy nie zaszkodzi a może akurat pomóc ale nie wiem czy w tym przypadku bo u mnie po wgraniu nowej łaty do Po Zmroku zepsuł się save gry. Jednym z wielu towarzyszących temu objawów było właśnie makabryczne zacinanie się gry, tak, że nie dało się grać. Co dwie-trzy sekundy "pauza".
Musiałam utworzyć całkiem nowy save (czyli nową grę), wtedy wszystko ustąpiło lecz znając tę grę pewnie znowu się tak zrobi. Oczywiście to miało miejsce właśnie w Bridgeport.
figa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2010, 13:15   #339
anie_1981

Bridgeport to niestety duże miasto. O ile ktoś może nie mieć problemów w Sunset Valley czy Riverview, to Bridgeport może być problemowe. Chociaż ja nie widzę u siebie różnicy w wydajności gry, czy gram w BP czy gdzieś indziej. Gra mi się nie tnie.
stare 18.12.2010, 18:31   #340
Fatumka

Przepraszam, jeśli to pytanie się gdzieś tu pojawiło(mam niestety za słaby internet żeby przejrzeć cały ten temat)...

Powiedzcie, co mam zrobić?
Grałam sobie w Po Zmroku bez większych problemów, wszystko cacy, moje simy miały już po 3 gwiazdki... No i poszli do jakiegoś klubu, bodajże Wodnik. Klub zamknęli i sim bez problemu wrócił do domu, a simka nie. Zauważyłam dosyć późno, że ona dalej w tym klubie stoi przy windzie i nie ma z windą żadnej interakcji. Pomyślałam, że może to przez to, że klub zamknięty. Biedna mi tam pod tą windą do 17ej czekała, aż otworzą klub, ale dalej nie mogła z niego wyjść...
Wyszłam z gry bez zapisywania i wróciłam do poprzedniego zapisu(sprzed kilku godzin), w którym to pech chciał, że akurat też wychodzili z klubu... I teraz oboje nie mogli z niego wyjść. Niby winda się otwiera, oni wsiadają do windy, ale nic się nie dzieje poza tym...
Wcześniej nie miałam żadnego problemu z windami...
Czy jest na to jakaś łatka?
Szkoda mi tracić takie postacie, oboje już po 3 gwiazdki, a jednak zbieranie poziomów gwiazdorstwa jest dość czasochłonne...
Fatumka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania