![]() |
#331 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, czy przypadkiem łata tego nie naprawia, ale mogę się mylić. Ja nie gram w apartamentach, bo wolę domki.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
Ja mam zupełnie inny problem, mianowicie po zainstalowaniu dodatku mam wrażenie, że tylko część rzeczy się zainstalowała, mianowicie moje simy mogą być gwiazdami i mają dodatkowe rzeczy w trybie kupowania, ale nie mogą być wampirami, właściwie żadnego też nie spotkałam na mieście, w mieście nie pojawiają mi się nowe obiekty (kluby, apartamentowce). Nie wiem co robić, miał już ktoś taki problem??
|
![]() |
![]() |
#333 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Najlepszym rozwiązaniem będzie prawdopodobnie ponowne zainstalowanie dodatku, bądź całej gry.
![]() |
#334 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
tak, tak. Przeinstalowałam i się wszystko pojawiło. Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Pojawił się kolejny problem... ;/ mianowicie zaprzyjaźniłam się z 2 osobistościami, a nie mam wciąż tego wskaźnika na jakim poziomie jestem, oczywiście gwiazdki żadnej też nie, to tak jest ? Wcześniej dostawałam pierwszą gwiazkę od razu, gdy tylko komuś zaimponowałam Ostatnio edytowane przez Wielebny : 17.12.2010 - 21:23 |
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
ej wiem ze to nie na temat ale tez tak macie za wam sie gra bardzo scina ;/ ? zaczelo mi sie tak robic dopiero ostatni jak mi sie blizniaczki urodziny to normalnie nie da sie grac ;/ jak czas np wrzuce na trojke to leci i jest 10:00 sekunda stoi 10:03 sekunda stoi ;/ tak sie grac nie da !! ;/ zrobilem nowa rodzine i bylo ok ale znowu zaczyna sie robic to samo ;/ dodam ze obydwie rodziny sa w Bridgeport ;]
//Kowalino:Skoro wiesz, że to nie ten temat, to po co w nim piszesz ? -Przenoszę Też wam się w Brigeport gra czesto ścina ;/ ? Ostatnio edytowane przez Wielebny : 18.12.2010 - 10:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
|
![]()
Może masz za słaby komputer? Albo stare sterowniki, albo stary DirectX. Wiem, że to wnerwia, jak ktoś na Dzień Dobry pisze "masz zły komputer", zwłaszcza, jeśli masz dobry. Ja mam dobry, gra chodzi szybko na najwyższych ustawieniach a i tak mam bugi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Musiałam utworzyć całkiem nowy save (czyli nową grę), wtedy wszystko ustąpiło lecz znając tę grę pewnie znowu się tak zrobi. Oczywiście to miało miejsce właśnie w Bridgeport. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
Bridgeport to niestety duże miasto. O ile ktoś może nie mieć problemów w Sunset Valley czy Riverview, to Bridgeport może być problemowe. Chociaż ja nie widzę u siebie różnicy w wydajności gry, czy gram w BP czy gdzieś indziej. Gra mi się nie tnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
Przepraszam, jeśli to pytanie się gdzieś tu pojawiło(mam niestety za słaby internet żeby przejrzeć cały ten temat)...
Powiedzcie, co mam zrobić? Grałam sobie w Po Zmroku bez większych problemów, wszystko cacy, moje simy miały już po 3 gwiazdki... No i poszli do jakiegoś klubu, bodajże Wodnik. Klub zamknęli i sim bez problemu wrócił do domu, a simka nie. Zauważyłam dosyć późno, że ona dalej w tym klubie stoi przy windzie i nie ma z windą żadnej interakcji. Pomyślałam, że może to przez to, że klub zamknięty. Biedna mi tam pod tą windą do 17ej czekała, aż otworzą klub, ale dalej nie mogła z niego wyjść... Wyszłam z gry bez zapisywania i wróciłam do poprzedniego zapisu(sprzed kilku godzin), w którym to pech chciał, że akurat też wychodzili z klubu... I teraz oboje nie mogli z niego wyjść. Niby winda się otwiera, oni wsiadają do windy, ale nic się nie dzieje poza tym... Wcześniej nie miałam żadnego problemu z windami... Czy jest na to jakaś łatka? Szkoda mi tracić takie postacie, oboje już po 3 gwiazdki, a jednak zbieranie poziomów gwiazdorstwa jest dość czasochłonne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|