![]() |
#331 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zakochałam się w tej okolicy! Piękne niebo i widoki. Takie, takie... Zapierające dech w piersiach.
![]() Jeszcze dwa zdjęcia ode mnie: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/01/221.jpg http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/01/112.jpg
![]() |
|
![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
jeżeli nabędziemy nowa okolice Aurora Skies,to nasi simowie będą mogli latać balonami...https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf
|
![]() |
![]() |
#333 |
|
![]()
To będzie chyba najpoważniejsza i najciekawsza zawartość specjalna dotychczas!!
![]() |
#334 |
|
![]()
Wygląda ciekawie. Możliwe, że kupię
![]() Ta zorza polarna... Latanie balonem... I wodospady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
|
![]()
Te domki jakieś takie zbyt kolorowe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
Pałac w Wersalu
Pozwól swoim Simom odwiedzić przeszłość za pomocą tych mebli i strojów w stylu rokokowym! Obojętnie, czy budujesz pałac dla króla, czy chcesz tylko dodać coś do swojego salonu, te elementy wyposażenia z pewnością sprawią, że poczujesz się jak na królewskim dworze. Ubieraj się jak królowa, korzystając z najnowszych fryzur i mody sprzed dwustu lat! Ciesz się minionym pięknem dzisiaj – rokoko nigdy nie traci stylu! ![]() Cena na promocji: 1 625 SimPoints Normalna: 1 975 SimPoints okropne :/
![]() |
#337 |
|
![]()
Kompilacja Najlepsze z 2012
![]() Zdobądź najpopularniejsze zestawy z 2012 roku w jednym pakiecie! Daj swoim Simom najbardziej stylowe zestawy obiektów i ubrań oraz ulepsz ich życie za pomocą załączonych materiałów dodatkowych! Cena na promocji: 5 400 SimPoints Normalnie: 7 200 SimPoints
![]() |
#338 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zrób to dla nauki! Nauka jest wszędzie wokół nas, ale w Aurora Skies to nie tylko coś, czego się uczysz; to coś, co robisz! Potrzebujemy bystrych, młodych umysłów, by zmieniać marzenia o przyszłości w rzeczywistość. Nawet teraz znajdujemy kolejne zastosowania dla śmieci, pomagając planecie. Ładowanie baterii, zasilanie maszyn – nie ma ograniczeń. Nie dalej jak w zeszłym roku stworzyliśmy zmodyfikowany balon na gorące powietrze, wykorzystując jako paliwo odpadki i przerabiając je na czyste powietrze o zapachu sosny. Teraz możesz mieć efektywny środek transportu i przeżyć romantyczną przygodę bez obawy o warstwę ozonową (oraz swój nos)! Każdego roku tworzymy coraz więcej ekscytujących rzeczy w świecie nauki. Serca zasilane śmieciami, samochody zasilane sercami, koty zasilane słońcem; co jeszcze wymyślisz? To zależy tylko od Ciebie. Zrób to dla nauki! Czy wiesz, że...? Balony na gorące powietrze to spektakularny sposób podróżowania, oparty na prostej zasadzie: ciepłe powietrze jest lżejsze od zimnego. Balony unoszą się dzięki zainstalowanemu systemowi palników. Podwyższenie temperatury powietrza wewnątrz balonu sprawia, że staje się lżejsze niż powietrze na zewnątrz i balon zaczyna się unosić. Do uniesienia cięższych rzeczy potrzeba więcej powietrza; to dlatego balony muszą być tak wielkie! Ciekawe, prawda? Aurora Skies A teraz moje odczucia. Kupiłam wersję Gold, więc mam balon ze zwykłej edycji, oraz dwa obiekty dla dzieci, plus jakąś parcelę, jeszcze jej nie oglądałam. Miasto samo w sobie jest przeciętne, a wręcz brzydkie, ale ja od razu to wiedziałam, bo kupowałam dla obiektów. A było warto. Nowe, ładne królicze nory, rośliny i inne obiekty. W wersji Gold mamy dodatkowo sporo obiektów, które najpewniej wchodzą w skład tej dodatkowej parceli. A teraz słówko o balonach... są do bani. Testowałam je chwilkę co prawda, ale sprawdziłam wszystkie interakcji i mówię, że balony są całkowicie bezużyteczne. Wznoszą się nisko nad ziemią, a jak się chce nimi gdzieś polecieć, to tylko na inną parcelę, i teleportują się tam, a nie lecą! Być może one dodają nową, ukrytą umiejętność, jak wyjdzie nowy Master Controller to sprawdzę. Sądzę jednak, że EA Games nie stać na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]() Kino „Kryształek” Ciesz się ulubionymi filmami telewizyjnymi w eleganckim wnętrzu Kina „Kryształek”! Ten kinoteatr to szczyt szyku. Wypełniają go meble w motywach art deco, zaciszne sale projekcyjne, a także jest tu bar na balkonie, z widokiem na to wszystko! Obojętnie, czy oglądasz swój ulubiony, stary film, czy tylko popijasz coś ze znajomymi, Kino „Kryształek” to zdecydowanie miejsce, gdzie należy bywać! cena do 22.03.2013 1 700 SimPoints źródło http://store.thesims3.com/setsProduc...epage%2BSplash |
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
Taka cena za taką "dużą" ilość rzeczy?! Mniejszego pakietu jeszcze nie zrobili.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|