![]() |
#332 |
Reputacja: 10
|
![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...91955861_n.png
Szkic narysowany na chacie z producentami The Sims 4 w 2013 roku. Zdjęcie obok to simka z projektu Olympus mającego przedstawić interfejs z 2010 roku. Simki wyglądają identycznie. Zbieg okoliczności? Czy EA chce coś zasugerować? Jeśli w złym temacie to przepraszam, nie wiedziałem, gdzie wstawić plotkę ![]() No i, Damian, słyszałem, że w czwórce silnikiem będzie Glass Box, ten silnik, który pojawił się w SimCity 2013.
![]() |
#333 |
|
![]()
- pory roku, pogoda od razu w grze
- zwierzeta od razu w grze (przynajmniej kot i pies ) - więcej atrakcji dla simów np. wesołe miasteczko ( pojawiło się tylko w the sims : Abrakadabra ) , aqua parki z różnymi atrakcjami - jeszcze ładniejsi simowie - by nic się nie przenikało ( włosy nie przenikają przez bluzkę tylko leżą ) - włosy simów jakby oddzielone ( mogą sie poruszać z wiatrem ) - możliwośc wynajmowania mieszkanie (ts2 osiedlowe życie) - prowadzenie własnego biznesu (ts2 własny biznes) - simowie bardziej inteligentni ( np. idą jeść w jadalni a nie w ogrodzie, wybierają krótrzą drogę by gdzieś dojść, nie muszą przejść kilku kroków by zadzwonić przez tel. komórkowy lub porozmawiać z innym simem ) - możliwość podróżowania ( mogą wyydawać dodatki z nowymi miejscami do zwiedzania, bo 3 to za mało ) - rozbudowany tryb kupowania i budowania - mogliby dodać podwieszany sufit ![]() - samochody, wózki dla dzieci, rowery, skutery, motory, łodzie - samochody nie przenikają się tylko normalnie mijają - poosiadanie właznego hobby coś na wzór ts 2 czas wolny - więcej takich życiowych interakcji jak w ts3 pokolenia - więcej cech dla simów by byli bardziej unikalni - zlikwidowanie tzw. "króliczych nor" - kiedy łóżko dwuosobowe jest przy ścianie dwoje simów może na nim spać ( np. jeden śpiący się przesunie lub pierwszy będzie się wspinać po łóżku ) - mam nadzieję, że zrozumieliście ![]() - inny czas interakcji np. sim wstaje z łózka 10 min a powinien to robić szybciej - mogłyby dojść również bary takie jak w ts 1 - możliwość studiowania - do wyboru duże miasta, małe miasta oraz wioski - ogrodnictwo - więcej zmian w CAS np. dokładna modyfikacja ciała ( wysokość, szerokość ramion itp. ) hmm ... może będę miała jakieś pomysły ;D gram w the sims od 10 lat (mam 15 ) the sims 1 było świetne każdy dodatek wnosił dużo do gry - z the sims 2 było tak samo ale mam wrażenie, że niektóre z dodatków do the sims 3 mogły byś od razu w podstawie ( tp. the sims 3 pokolenia) mamełe - ja mam 15 lat, a w jedynke ostatni raz grałam 2 miesiące temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 08.08.2013 - 18:38 Powód: post pod postem |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
|
![]()
Nie przesadzajmy. Chociaż, Mamełe - Twoje pomysły poparłabym w 100 procentach. Jednak myślę, że trochę tego za dużo jak na podstawkę. Bo oczywiście, póxniej nie byłoby pomysłów na dodatki nowe, fajne, tylko wymyślą jakieś science fiction czy Bóg wie co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
|
![]()
Voice - też tak uważam w jedynce wszysto było bardziej rozbudowane bycie czarodziejem czy bycie gwazdą nie było takie łatwe i bycie gwiazdą to było naprawdę wielkie osiągnięcie
![]() ![]() ![]() Bardzo mnie cieszyły bardzo romantyczne randki w parku na pikniku ![]() ![]() masz rację katherine ![]() ![]() //Gingers: Nie piszemy posta pod postem! Ostatnio edytowane przez Vanitas : 08.08.2013 - 07:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
Sama w TS1 grałam raz w życiu. Zaczynałam o TS2. I powiem, że jedynka mi się nie spodobała. Ani trochę. Ja bardzo liczę, że w TS4 będzie można zobaczyć wnętrza np. spożywczaka, miejsca pracy, księgarni itp. oraz jazda samochodem. Samochód nagle znika, materializuje się na jezdni. To wygląda okropnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Reputacja: 15
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=7G8PPoND-eM
Nie wiem, czy ktoś tutaj dawał ten filmik. I co o tym myślicie? Fake? Trzeba przyznać, że jeśli tak, to bardzo pracowity ![]()
![]() |
#338 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja chciałbym, aby była regulacja wysokości ścian. Bo w końcu PRL-owskie bloki są niższe od XIX wiecznych kamienic, czy pałaców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
Zgadzam się w 100 % z Kennym.
Nie chce mi się ciągle włączać i wyłączać kodu... I kombinować >.<
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
Co do filmiku jest bardzo dobrze dopracowany więc na 80% może być prawdziwy, ale ten interfejs mnie powalił.. Co to jest?
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|