Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.03.2005, 08:34   #331
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

U mnie tez tak przy pocałunkach było (i przy flirtowaniu)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.03.2005, 08:45   #332
Binek
Guest

Domyślnie

u mnie zdarzyło się tom pierwszy raz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 15:37   #333
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie za to pojawiła się taka sytuacja.... Simka chciała dostać się do stowarzysznia studentów. Zaczęła rapować, zanim oni przyszli... Gdy się pojawini OD RAZU pokazało sie okienko, że zostałam przyjęta.... Nawet simowa minuta nie minęła....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 00:01   #334
gotrig
Guest

Domyślnie

a mi dzisiaj umarla sprzataczka!:0 lazila po domu caly dzien, a pod wieczor padla niezywa

pochowalem ją w ogrodzie, ale teraz straszy dzieci moich simow, az jedno posikalo sie ze strachu

czy jest jakis sposob na ducha? jakies egzorcyzmy czy cos? bo zmarła strasznie dokucza w nocy, zwlaszcza dzieciom.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 12:01   #335
narin2005
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam... Za chwilkę filmik i już Ja patrzę, a tu jakieś mutanciątko!!! Jakiś błąd ze skinem, albo coś, ale wygląda okropnie!!!
Mały cyklopek :wacko:

Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać

moge powiedziec jedno to nie błą w grze to juz 2 taki przypadek juz takie cos widzialam ale na 100% wyrosnie z tego niema sie oc o martwic
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 12:07   #336
narin2005
Guest

Domyślnie

Ej czy sprzątaczka opiekunka moze mnieć romans bo wolalam bym juz wiedziec na wszelkki wypadek :ty: :thx: Dziękuje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 12:14   #337
narin2005
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ola_x_tbg
Ej no mam problem... Ściągnełam ten patch co mówiliście, ale jak klikam żeby to zaktualizować to mi sie włącza żeby włozyc płyte Nr4 ale jak ją wkladam to nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi to samo... Plis pomóżcie!!!!

chyba wiem o co codzi maz tak ze włóż plytke numer 1 wlozyłas i wluz płttke nr 2 i wlozylas i tak dalej ??? jak tak to niema szans juz albo muisz windowsa zmienic !!! niemasz innego wyjscia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 14:41   #338
Binek
Guest

Domyślnie

tak opiekunka może mieć romans
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 14:56   #339
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gotrig
a mi dzisiaj umarla sprzataczka!:0 lazila po domu caly dzien, a pod wieczor padla niezywa

pochowalem ją w ogrodzie, ale teraz straszy dzieci moich simow, az jedno posikalo sie ze strachu

czy jest jakis sposob na ducha? jakies egzorcyzmy czy cos? bo zmarła strasznie dokucza w nocy, zwlaszcza dzieciom.
Jeśli simy nie lubiły sprzątaczki, to mogą rozwalić urnę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 15:02   #340
kamyk
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lacoste
Ja mialam jedno hamskie Moja simka byla w ciazy i miala taki humor ze szok.....gloduwa iiiiiiiii takie tam...miala zero enegii i sie polozyla na podlodze bo jak poszla do lozka to od razu sie budzila bo ona "nie ma rozrywki"wielkie mi rzeczy...ok i obudzilam ja no i w pewnym momencie w pragnieniach sima bylo wygrac ze smiercia i jakies takie typu bzdury a ja sie patrze a mojej simki nie ma na panelu rodziny;No tak umarla......probowalam ja odswierzyc kodem moveobjects on ale jak ja skasowalam to jej nie bylo w panelu rodziny......
gdy wyłączysz i włączysz gre to powinna znów być...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania