|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Zgadzam się. Animacje są okropne, cieszę się, że nie muszę kupować tej gry.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 29.08.2014 - 22:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Przy premierze trójki też było sporo marudzenia, a teraz mało kto to pamięta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chodzi o to,że podczas premiery trójki nie dostawaliśmy ciągłych newsów o okrojeniu gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Gejowniczek, ale myślę, że jakbyś poszedł do sklepu z tą gazetką i im pokazał, przy tym używając odpowiedniej argumentacji, to może byś i zyskał tą grę z niższej cenie. Ja bym spróbowała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A nie ma tam czegoś takiego jak "do wyczerpania zapasów". Na tę promocje może być przeznaczone powiedzmy 5 gier i jak sie przyjdzie do sklepu, to powiedzą, że już ich nie ma (bo sie rozejdą wśród pracowników), jak to najczęściej bywa.
Oczywiście może być tez pomyłka, w związku z czym będzie notka w biurze obsługi klienta czy też będą się zasłaniać Art. 286 o wyzyskaniu błędu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja też się zgadzam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 22
|
![]()
A bo to jedyne przeciw tej grze
Brak drzewa genealogicznego, straży pożarnej, gazet, małych dzieci.. Basenów! A fontanny które wyglądają jak baseny są! Wielkie emocje! Dzisiaj na wideo simka gotowała i się zapaliło. To dopiero jak kazali jej wejść w ogień to przestała być szczęśliwa i godzinę umierała w tym ogniu... Brak kupowania ubrań i jedzenia, wszystko w szafie i lodówce. Coś czego nigdy nie zmienią.. Niemowlę tylko w kołysce, nie można z nim chodzić!
![]() |
#8 |
Reputacja: 22
|
![]()
Teleportacja ze środka parceli, iście do pracy to wyjście przed dom i zniknięcie....
Nie no dla kogoś kto kupi wszystko aby tylko miało w sobie The Sims to może być spoko.. No cóż, każdy ma inny gust
![]() |
#9 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy mi się wydaje, czy niektórzy wzięli mój poprzedni wpis na poważnie?
![]() Cytat:
Już naprawdę mam dość takich tekstów. Zawalacie forum pisaniem w kółko tego samego, Wasza sprawa, skoro Wam czasu nie szkoda. Tylko czy naprawdę trzeba przy tym czepiać się ludzi, którym gra się podoba? Tak jak zauważyłeś, każdy ma inny gust i gra może podobać się ludziom, nawet jeśli dla Ciebie i wielu innych tutaj, gra jest tak beznadziejna. Są ludzie którzy potrafią patrzeć na grę obiektywnie i pośród wad dostrzegać również zalety. Co w tym złego? Dlaczego macie z tym taki problem na co kto swoje pieniądze wydaje? Zgadzam się, że przy premierze trójki też było dużo marudzenia. Pamiętam jak dziś falę krytyki odnośnie wyglądu simów, że wyglądają gorzej niż w TS2, że jak z plasteliny itp.. ----------------------------- Kędziorku faktycznie w podstawie TS3 było pięć cech i moim zdaniem to była odpowiednia ilość. Teraz już nawet w CASie odczuwa się, że trzy cechy to za mało. Jednak z tego co pamiętam, było mówione, że w trakcie gry simy będą zdobywały dodatkowe cechy. Jak będzie naprawdę przekonamy się już niedługo ![]() Bardzo podoba mi się możliwość zmiany aspiracji. O ile dobrze pamiętam, bo spełnieniu wybranej aspiracji sim będzie mógł mieć kolejną. To byłoby świetne bo w trójce zawsze mi tego brakowało, bo gdy sim spełnił swój życiowy cel, nie miał już do czego dążyć. ------------------------------ W Media Martkt obniżyli cenę podstawowej wersji gry ze 144 zł. na 139 zł.. Edycji premium już nie ma.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 30.08.2014 - 05:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ogólnie to drażni mnie jeszcze w tej grze możliwość nadania simowi tylko 3 cech charakteru, jeszcze z bardzo upośledzonej listy(no bo ile tego jest?).
Już nie mówię o gestykulacji simów, strasznie przerysowana. Każdy sim na gameplayach wymachuje rękami jakby wziął czegoś za dużo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|