|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
myśle że już nic nie będą poprawiać ;p pewnie myślą już nad kolejnym dodatkiem jeśli już go nie zaczęli robić ;p tak samo jak ze zwierzakami pierwszy filmik był wydany jakoś w maju? nie wiem dokładnie ale na tym filmiku było dużo zwierząt już prawie dopracowanych a to było 6 miesięcy do premiery ;o. teraz pewnie tylko reklamują... choć nowości nie widać ;>
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie było mnie kilka dni a tu takie rzeczy wojny itp(coś się dzieje jeeeej)
Co do zdjęcia mopsa jest naprawdę słodki no racja fundamenty tego molo(czy co tam to jest?) Nie wyglądają najlepiej . Ostatnio edytowane przez manika360 : 14.09.2011 - 16:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Co do mopsa, to faktycznie wygląda całkiem, całkiem...
Też zauważyłam, że nowości o TS3 Zwierzaki jest coraz mniej. Sądzę, że chcą zachować kilka niespodzianek (mam w każdym razie taką nadzieję) na kilka dni przed premierą, aby znowu ożywić zainteresowanie dodatkiem. Nie ukrywajmy, że wielu rzeczy raczej już nie zmienią, a jeżeli już, to wątpię by dodali jakieś nowości. Ktoś napisał, że został jeszcze ponad miesiąc do premiery, nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał (ale patrząc na ilość zapisanych stron w tym temacie, to wiem na czym; ) )
![]() |
#5 |
|
![]()
Karel13 Nie ma za co.
Myślę, że już nie będą nic poprawiać, skoro można na tych targach i giełdach w to zagrać ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Ja też myślę, że gra jest już na etapie wypalania na płyty i pakowania w pudełka. Już nic nie poprawią, co najwyżej wydadzą szybko łatkę. Jeszcze ze dwa tygodnie i poszukam jakiejś aukcji na Allegro, wszak ogólnie wiadomo, że zawsze kupuję na Allegro...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Oczywiście, że już szykują grę do sprzedaży. Wg mnie, oni już od względnie dłuższego czasu maja ją zrobioną "na finał". Teraz tylko żerują na naszej ekscytacji dodatkiem.
A tak w ogóle: Cześć Wam, jestem tu nowa.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Amusiaa
Witaj na forum (choć ja też jestem nowa) Żerują czy też nie żerują i tak zdradzili za wiele informacji ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Nowe informacje pojawią się od piątku, gdyż wtedy kończy się producencka trasa po Europie i do tego czasu portale internetowe nie mogą wstawiać newsów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Witam, jestem tu nowa
![]() ![]() ![]() Ale jestem ciekawa czy da sie wprowadzic nowe zwierzaki do obecnej rodziny czy trzeba bedzie stworzyc nowa? Mam juz dlugo moj dom rodzina ma duzo Simoleonow i niezbyt chcialabym usuwac obecna rodzine ![]() @mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edycji! Ostatnio edytowane przez lithium : 15.09.2011 - 13:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|