![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłam jajo smoka, nie wiem ile już dni minęło (ale dużo) i wcale mi się nie wykluwa
![]() |
![]() |
#343 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najlepiej wogóle z nim nic nie rób
|
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Ja mu wlaczylem muze potem zatrzymalem costam kolysanke zaspiewal sim i poszlo jajo spac
![]() Ja nie wime zabije te smoki po co one sa wogule . Maja luz i patrze co chwile mam jakis pozar bo im sie nudzi psa omaly wlos by mi saplily ![]() Dziwne sa te smoki |
![]() |
#345 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#346 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Sprobuj tak jak ja pialem ![]() Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim ![]() Pozdro |
|
![]() |
#347 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim ![]() Pozdro [/b][/quote] Gdy nie wychodzi Ci tak jak pisałam to spróbój o niego jak najlepiej dbać może wtedy Ci się wykluje ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
A jak Ci sie niechce wykluc to pewnie jakis lipny
![]() Sprzedaj go i niesety musisz chyba kupic nowego za 49 czy tez 41 magimonow ![]() |
![]() |
#349 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
najlepiej jest ściągnąć sobie z netu skiny smoków i smocze jaja, z których po wykluciu smok moze być np. radiem (nie żartuje) http://sims.kelsha.net no i tam są również te skiny smoków.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|