|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jeju nie trzeba miec zapalonego kominka wystarczy zeby byl
![]() U mnie kiedys jak w nocy kolo domku simowego chodzily duchy ( ) to jeden duch normalnie chodzil po wodzie tak jak sim kiedy sie uzywa kodu move_objects on ale ja go nie uzywalam czy to normalne?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja tak samo.Zapalony kominek, choinka i ciasteczka.Bez tego mikołaja nie ma
![]() I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X Ktoś chce być na liście?
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
A czy twoj duch umial wyjsc z tego basenu??Jesli tak to jest chyba noramalna sytuacja a jelsi nie to jakas dziwna sytuacja.... |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dla mnie to głupio jak kominek jest zapalony bo przecierz mikołaj "niby" wchodzi przez kominek no to ma sobie tyłek przypalić czy co??? :lol:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
1. Zwierzta zawsze chodza tak po sciagnietych z netu schodach
2. Mi kiedys Sim chodzil po wodzie zamiast plywac :lol: |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a jak pojechałam na wakacje to Kaowiec Kamila plywała w basenie,nie chciała wyść i zmarła.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Kamila też mi pływała w basenie , służące i bufetowy też ale nie umarli.Moze nie miała jak wyjść z basenu?
I Like oziomka,rilla90,zuziag,swat,mysza012,basieńka,Sa per_X,ela Ktoś chce być na liście?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
chcialam zaladowac kase i sie nie dalo w sims zwierzaki kurcze
wzielam rosebud i nic no ale teraz juz sie da czasmi sa problemiki z ta gra
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
U mnie miałam simke i ona zaprosiła przyjaciółkę do siebie. Grały w szachy no i nagle ta przyjaciólka zaczeła płakać. JA patrzę a ona krzesło mi ukradła.
To nie są żadne żarty a później przeszła przez ścianę. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
hę? Moze z tym placzem to taka zmyla, no wiesz zeby odwrocic twoja uwage, heh! Al eczegos takiego nigdy nie mialam!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|