![]() |
#341 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno tego z Bella by nie bylo, gdyby pod koniec jej nie przypadkowo usuneli, podobno dlatego wymyslili historyjke z kosmitami
![]() Zrobili kopie Belli, pare zdjec, i edytowali wspomnienia jego rodziny - tyle ![]()
![]() |
|
![]() |
#342 |
|
![]()
U mnie było tak :
Wzięłam sobie Bellę za pomocą boolProp (...) i tego nagrobka. Było wszystko OK. Bella zamieszkała u Ćwirów i miała pokrewieństwo z Kasandrą i Alexem.Z Mortim. jakby się wcale nie znała. Nie było z nim żandego pokrewieństwa.Następnego dnia weszłam do Ćwirów i...Bella leży na łóżku (czyta książkę) ,a jej ciało jest przezroczyste.Za chwilę wstała i przyszedł Mroczny Kosiarz . Zabił ją.I tyle miałam Bellę. Nie wiem jak to się stało..,że ona miała przezroczyste ciało.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Niektórzy piszą, że do Belli Ćwir jest podobna Kasia Lengerak i że to ona jest Bellą. Faktycznie jest podobna, ale to nie ona ponieważ wprowadziłam ją do Dona Lotario i nie miała nikogo w drzewie genealogicznym i nie znała Mortimerta, Kasandry i Aleksandra
|
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
@up: bo - jak już inni mówili - kosmici wymazali jej pamięć...?
Co do tej sławnej Belli, to ja myślę, że oni ją [twórcy] usunęli z dalszej gry [bo w TS1 jeszcze była], a gracze robią z tego takie zamieszanie, bo producenci dodali do wspomnień rodziny Belli, że ona została porwana przez kosmitów... Takie moje skromne zdanie ;] EDIT: @Ayris: czemu oni mają różne karnacje, takie nie maxisowskie [wiem, że ściągnięte, ale czemu nie takie jak mieli na początku] ? o_O
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Ja tez wysłałam Aleksandra na studia i nie było czegos takiego, ale miałam wyłączony podgląd wydarzeń specjalnych więc może od tego...
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
To tak:
1) Don jest z Kasandrą 2) Donowi spodobała się Bella i postanowił ją poderwać 3) Bella wiedziała, że on jest chłopakiem jej córki więc dała mu kosza 4) Don nie chciał by ktoś dowiedział się, o nieudanym poderwaniu kobiety 5) Poprosił Dinę o pomoc 6) Dina poprosiła swojego krewnego kosmitę o przysługę 7) Don zaprowadził Bellę, pod teleskop 8) Porwali ją kosmici 9) Ale ufo nigdy nie dotarło do bazy na księżycu tylko rozbiło się w Dziwnowie To moja wersja i uważam, że jest jak najbardziej prawdziwa A co do innej Belli w Dziwnowie, to nioe ona. Sprawdź na tą Bellę z Dziwnowa i na tą z Miłowa. Inna twarz. Tą sztuczną Bellę zrobili by nam poknocić z rozwiązywaniem zagadki To jest moje zdanie, ale jak wolicie |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
Faktycznie emilia454 masz całkiem ''realną historię'' . Myślę że w sprawie zniknięcia Belli nie można wymyślać zupełnie nieprawdopodobnych rzeczy. Takie jest moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Naprawdę wy się tak przejmujecie tą historią? Twórcy tak zrobili, żeby urozmaicić fabułę w grze, a wy na serio bawicie się w detektywów...
|
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]()
No ej no. Nie psuj nam zabawy :<
Przecież każdy się taaaak cieszy, gdy zobaczy, że Bella/cokolwiek związane z nią jest na maxisowym obrazie ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Zaskoczę was! Wiecie, w czyim domu Michał Kawaler, Brat Belli, żenił się z Diną natym zdjęciu? Nie? To powiem Wam! W domu Ćwirów! Czemu więc jego nagrobek jest na parceli Kalientów? I skąd niby Dina wzięła się na parceli na Kalientów, skoro nie ma we wspomnieniach nic o przeprowadzce? Moja teoria jest taka: Na tym ślubie Belli już nie było. Dina zgarnęła kasę Michała, a po jego śmierci miała romans z Mortimerem. Pewnej nocy, gdy przyszła do pana Ćwira, do jej domu zjawił się włamywacz. Wtedy Nina spała (jest fotka). Mało? Ok. Pozostaje pytanie: kto stoi na wyżej podanej fotce w niebieskiej sukience?!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|