![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
"Przynęta" odc.1
![]() -Aaaaaaaa!- krzyknęła i już nikt jej nie widział.Tą tajemniczą sprawą miał zająć się sierżant Pat, lecz z niewiadomych przyczyn sierżant Ewelina Stomiowska zajeła sie ów sprawą. -To juz trzeci w tym tygodniu taki przypadek-mówiła Ewelina-Jesli czegos szybko nie zrobimy, strach będzie wychodzic na ulice. Patryk przymruzył oczy i powiedział-Hmm.....jeśli się zastanowić cos musialo łączyć tych wszystkich ludzi... -Ale co?Nie uważasz ze zabardzo przejmujesz sie ta sprawą?O ile mi wiadomo zajmujesz się kradziezami aut -Tak, skoro nie chcesz pomocy to lepiej pojdę.- odrzekł Patryk i wyszedł z jej gabinetu.Tak Ewelina zostala sama i zastanawiał się nad zagatkowymi zniknięciami ludzi. W tym samym czasie: -Szybko-szeptala Kate (Kejt) -pospiesz się -Juz, już...kończe- odpowiedziala Kalina i otworzyla drzwi Weszły do srodka i okradły dom z biżuteri i innych cennych rzeczy. Nagle uslyszały sygnał policyjnego radiowozu -Skąd wiedzieli Kalina?- powiedziala Kate -Nieweim, ale lepiej szybko stąd tryskajmy-odparła Kalina i szybko wyszły tylnimi drzwiami ale... CDN |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Fajne
Zdrada 2 Nagle zaczepił go jakiś wytatuowany męrzczyzna, był bardzo pijany - Co chcesz od mojej dziewczyny? - Nic tylko rozmawiałem. -powiedział Marek - Zostaw go. -krzykneła dziewczyna. Facet odepchnął ją od siebię i powiedział - To nie twoja sprawa! - Skoro tylko rozmawiałeś, to teraz pogadaj sobię z moją prawą pięścią! - Pijak, jak z procy wyskoczył na Marka on uderzając z całej siły w jego brzuch odskoczył od upadającej góry mięsa. Dziewczyna z podziwem skoczyłe w ramiona Marka i pocałowała go w usta. Podając mu małą karteczkę powiedziała- Zadzwoń misiu. - I poszła. Marek zaskoczony wrócił do domu usiadł na fotelu i zamyślił się nie zwarzając uwagi na ślad szminki...... Teraz wy decydujecie co dalej! a) Aśka zauwarzyła ślad i zrobi Markowi awanture, ![]() c) Wy zdecydujcie co dalej PS. Podobało się? Proszę o szczere wypowiedzi |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Simus jest taka opcja edytuj, zeby nie psiac kilku postow pod rząd
![]() wybieram a jak moje imie ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Zdrada3
Nagle wpadła do domu Joanna. Podeszła do Marka i cała w skowronkach, powiedziała: - Dostałam awans!!!!! - To świetnie kotku. Joanna zawiesiła mu się na szyję i poczuła jakiś śliski ślad. - Co to jest? Szminka! Masz inną! To mówiąc spoliczkowała go. - Kochanie daj mi to wszystko wytłumaczyć. - Nie ma co rozwodzimy się! - Ale... -Żadne ale. I żucili się na siebię. Nagle Marek chwcił nóż do mięsa i wbił Joannie go. W tym samym czasie weszła Kaśka....... a) Aska umrze ![]() c) Marek zabije Kasie PS. Czekam na decyzję ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Jestem złosliwa, c)zabije ta wredną Kasie! ............nie no zartowalam.....ale wybieram c
Ps.Tylko ja sie w to bawię? :/ ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
Zdrada 4
Marek zobaczył Kasię i odrazu żucił się na nią. Sąsiadka z naprzeciwka wszystko to widziała zadzwoniła na pogotowie. Lekarze Zabrali dziewczyny. Marek pojechał z nimi Kasia zmarła jeszcze w drodze do szpitala, Aśka w szpitalu. Zdenerwowany i wstrząśnięty wrócił do domu i nagle zobaczył małą karteczkę "Monika 533-45-890" szybko wziął słuchawkę i wykręcił numer Moniki. - Halo Monika to ja Marek z imprezy morze wpadła byś do mnie? Zgodziła się, i po 15 minutach była przed drzwiami on zaprosił ją do siebię. I mówiac że tam jest salon (tam była łazienka) popchnał ją i zamknął się razem z nią. Nagle się opanował i powiedział: - Przepraszam nieeewiem co ze mną sę stalo. Otworzył drzwi i ją wypuścił. - Nic się nie stało słyszałam wiadomości, przykro mi... - Nie trzeba... Dyn.Doń to był dzwonek do drzwi. a) dzwoniła policja ![]() c)straż pożarna. |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Niech będzie a
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Zdrada 5
To była policja z nakazem aresztu, zabrali Marka na komisarjat, był on nebiesko zielony z paroma kaktusami które nie dostawały wody przez miesiąc. Nagle podszedł do niego gruby policjent umazany ketchapem. - Wzywają pana na przesłuchanie. Marek wszedł do wąskiego pokoju z jednym stołem i z parą krzeseł. Policjant powiedział że Marek jest oskarżony o zabujstwo swojej rodziny. Przestraszony Marek powiedział że się przyznaje. Po miesiącu w sądzie przegrał sprawę i tak trafił do więzienia. A to co tam się stało dowiecie się z nowego opowiadania żecz jasna Marek w głównej roli " Parszywe życie" Likagigrl kiedy 2 odcinek Horroru? :o |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Od. 6
- Mamo mówię że nic się nie stało!! - Wrzeszczała Ania podczas powrotu do domu w samochodzie. - Ale mogło, Aniu! Na jakieś parę lat masz zakaz wychodzenia z domu! Nawet do szkoły!!! - Krzyknęła nadopiekuńcza matka Ani i tak gwałtownie skręciła, że mimo zapiętych pasów Ania spadła na bok (siedziała sama z tyłu). Po powrocie do domu Ania pierwsza wyszła jak najprędzej z samochodu i trzasnęła drzwiami. W tej samej chwili stanęła jak wryta. - A co z hotelem? - Burknęła. - Zajmie się nim Twój ojciec. Dla ciebie to zbyt niebezpieczne. - Uśmiechnęła się matka i weszła po ozdobnych schodach. Gdy Ania weszła do rezydencji jej rodziców, poczuła się bardzo obco. Coś jej tutaj nie pasowało. Było zupełnie inaczej, niż wtedy, jak była mała... ~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~ Zaraz skończę ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|