![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
Ja sciagam dodatki do posiadanych dodatków do gry,wsadzam do Downloads,wypakowuję WinRarem,włączam grę i... nic!Nie mam ich w grze. Mam włączoną opcję z zawartością zmodyfikowaną.Wyskakuje mi to okienko,ale mam tam tylko rzeczy pobrane po właczeniu gry.
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
może nie ściągnęłaś meshy do tych dodatków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Ściagnęłam meshe.
|
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Aha, a z jakich stron ściągałaś, bo dodatki na niektórych stronach są wadliwe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Ściągałam z 4eversimfantasy.net
|
![]() |
![]() |
#346 |
|
![]()
ach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
Ok,dzięki.
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
ja ściągnęłam lustro i szafkę z parasimonous.org. zrobiłam tak jak Phoebe27: rozpakowałam winRaRem do folderu Downloads, który sama stworzyłam. czy to możliwe żeby dodatki były wadliwe? mam pełno dodatków do sims1 z parasimonus i wszystkie działają... ;/ pobrałam też parę ubrań z thesimsresource i również nie działają. meshe też sciągnęłam, wszystko zgodnie z tym co było napisane w tym temacie.
|
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu Simsów 3 wszystkie dodatki przestały wyświetlać mi się w Warsztacie i grze. Przeinstalowałam dwójeczkę i nadal ich nie ma. Działają mi tylko te w Sims2Pack, ale packages już nie wchodzi.
Stary folder Downloads przezornie przerzuciłam na inny dysk i teraz z powrotem zamieniłam. Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie co się stało? I czy odinstalowanie 3 może pomóc? |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Nie gralam w simsy ze dwa lata, teraz postanowilam do nich powrocic i mam ten sam problem. Pamietam, ze aby pliki z dodatkani typu package byly widoczne w grze, potrzebny byl taki mini programik, ktorego instalowalo sie w folderze downloads. Sek w tym, ze nie pamietam jego nazwy ani gdzie go mozna znalezc. No, nie wiem tego napewno...dwa lata to szmat czasu i byc moze wymyslono inny sposob. Jesli tak, to prosze Was o informacje, zamierzam przypomniec sobie gierke i potrzebuje aktualnych informacji na temat tego co powinnam miec i skad to za darmo sciagnac.
Na forum byla tez "linkarnia" do fajnych stron z darmowymi przedmiotami -jest jeszcze? -------- P |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|