![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
Witam
Chciałabym zadac pytanie. jak sie instaluje dodatki do The Sims 2. Chciaabym je pobrać np. ze strony http://www.parsimonious.org, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Proszę o dokładne instrukcje |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
wyszukiwarka -.-'
|
![]() |
![]() |
#343 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wielkie dziéki, Zelkam. Teraz tylko wystarczy poczekac jak rodzice kupia nowy zasilacz, bo komp nam padl ;(
Szkoda, ze w CPR nie mozna miec kaloryferów, wtedy sprawa ciepla by sie zaraz wyjasnila. Za to mozna uzyc kominka. Poniewaz niemowlé nie moze jesc niczego poza mlekiem, najlepiej bedzie polozyc je kolo zapalonego kominka. Co prawda moga zdarzyc sie wypadki: 1) Kominek moze sié zaczac palic!!! Co teraz? Na szczescie simowie nie sá az tak glupi i bédá ratowac niemowle: bedá próbowali je wyniesc na zewnatrz. Jednak jesli dzidzius sie zapali... to wyjdz do otoczenia BEZ zapisywania gry!!! 2) Niemowle moze sié ,,zablokowac". Co teraz? Trzeba postepowac wedlug mojego planu na takie ,,dziwactwa": a) Wpisz: Ctrl + Shift + C . Wyswietli Ci sie ,,okno konsoli". Wpisz w nim: MoveObjects on . b) Teraz ,,podnies" niemowle i usun (Nie panikuj!!! To nie koniec!). c) Zapisz gre i wejdz do otoczenia. d) Wejdz z powrotem do domu. Niemowle bedzie lezalo na chodniku. Cale i zdrowe!!! I mozesz je podniesc! Ok, wiec sprawa ogrzania malucha wyjasniona. ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Tylko,że jak jest pożar, to jest zablokowany tryb budowy i kupowania i nie ma jak wynieść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kaloryfery grzeją. Nawet słychać jak pracują i kapie woda
![]() No i dochodzą w OŻ. A insiminator ma opcję dostępności trybów kupowania i budowania nawet jak jest pożar (a szczególnie jest to przydatne, jak jest pożar lub, jak chce się coś dodać na parceli publicznej). |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Reputacja: 15
|
![]()
Niemowlę chyba raczej nie może się zapalić, tylko przyjeżdża opieka społeczna. I tak jak już wyżej wspomniano, podczas pożaru tryb budowania i kupowania jest nie dostępny
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
ale jesli w domu podczas pozaru jest dorosły sim to automatycznie bierze dziecko na ręce i wybiega z domu... u mnie tak się dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() + a u mnie latają wokół ognia, a jak im każe odejść dalej to nie słuchają, nawet jak wolną wolę wyłączoną. :? |
|
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]()
Eee. OZ to... Jaki dodatek? Mam problem z rozszyfrowaniem.
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
"Osiedlowe Życie"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |