Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.01.2012, 14:38   #341
tallje
Guest

Domyślnie Odp: znużone simy

sliczna jest ta blondynka! imho brwi nie pasuja, ale to taki a maciupki szczegolik! szczegolnie ladne ma ustaaa, udaly ci sie
a zagracone kuchnie sa ekstra :{

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2012, 15:05   #342
Larandil
Guest

siemka, dawno mnie nie bylo

a tak wyglada gdy zmywa makijaz : 3

stare 21.03.2012, 16:26   #343
Malin

Reputacja: 11

Ta Simka jest zdecydowanie najładniejszą, jaką ostatnio widziałam. Bez dwóch zdań 100/10!
Strasznie podoba mi się kształt twarzy, jest taki naturalny, wspaniały! Prześliczne oczy i interesujący kształt ust, który nadaje Simce oryginalności i charakteru. Nos jest minimalnie za szeroki, ale szczerze mówiąc w ogóle bym go nie zmieniła, bo bardzo jej pasuje. Simka ma ujmujące spojrzenie; ładny łuk brwiowy nadaje twarzy miłego wyrazu, przez co wygląda bardzo sympatycznie. Fryzura też na plus. No i uwielbiam to ubranie. Całokształt jest wspaniały i nie mogę się napatrzeć. Jest po prostu niesamowicie realna i wyróżnia się z tłumu. Prześliczna!
Malin jest offline  
stare 21.03.2012, 16:55   #344
Larandil
Guest

oranyy, dzieki wielkie.
nie spodziewalam sie tego, bo prawde mowiac patrzac teraz na simke widze troche bledow, ale strasznie ciesze sie, ze Ci sie podoba

stare 21.03.2012, 17:52   #345
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Nie podoba mi się jej sweter. Czarne paski odejmują mu uroku. I cóż za dziwne buty ona ma?!
Jedne z najlepszych w tym stylu ma Sentate i u lepszych kretorów można właśnie je spotkać.
Ten ciuch sprawia, że wygląda strasznie masywnie... Ma drobniutką buzię i długie włosy, więc taka mieszanka odpada...
Czy powinnam się (dla własnego dobra) przyzwyczaić do brązowych oczu Twoich simów? To, że ten kolor jest dominujący w realnym świecie nie znaczy, że tak samo musi być w simsach!
Za bardzo cofnęłaś jej podbródek i strasznie się to rzuca w oczy na dwóch ostatnich zdjęciach.
Poza tym, przy zmywaniu makijażu skóra się raczej nie świeci
No i coś za dziwną teksturę włosów wynalazła? Nie wygląda mi na Pooklet
Mam tez zastrzeżenia do prezentacji, bo w sumie poszłaś na łatwiznę.

Ogólnie Simka ma całkiem przyjemną, naturalną twarz i "spokojny" makijaż, ale ze względu na rzeczy, na które nie mogę przystać, ocenka taka a nie inna.
7/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 21.03.2012 - 17:54
Liv jest offline  
stare 21.03.2012, 17:59   #346
Larandil
Guest

ojj, Liv, musisz sie ciagle czepiac ubran? akurat mi sie ono podobalo, wiec je wybralam, sorx.
no tak wyszlo z tymi oczami.
no tekstura to akurat jest Peggy, tak wyszlo/

prezentacja? mialam dosyc tych zasmieconych gratami zdjec. to Ci nie pasuje, to tez Ci nie pasuje, rany, Liv zdecyduj sie. nie to, ze nie umiem pryzjac krytyki, ale czepiasz sie jak... stara panna ; ) lubie Cie, ale czasami przesadzasz, moim zdaniem.
i tak wiem, ranga zobowiazuje.

reszty sie nie czepne, poniewaz z samego podbrudka tez nie jestem zachwycona.

no Liv, Marta nie dala sie sfotografowac calkowicie bez makijazu

stare 21.03.2012, 18:00   #347
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Na pewno wygląda naturalnie, choć ja osobiście preferuję mniejszą ilość makijażu
Poza tym nie mam zastrzeżeń. Ocena: 10/10.
Mroczny Pan Skromności jest offline  
stare 21.03.2012, 18:03   #348
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Mi się podoba wdzianko! (napisz na profilu z kąt posiadasz :3)
A simka ładniutka, ma swój urok! :>
Brązowe oczy są w tym wypadku naj Głupio by z niebieskimi wyglądała... Ew. zielone
Na ostatnim zdjęciu zmieniłbym tylko nos
A włosy (tekstura) mi się tam podobają

9/1o
stare 21.03.2012, 19:18   #349
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Cytat:
ojj, Liv, musisz sie ciagle czepiac ubran? akurat mi sie ono podobalo, wiec je wybralam, sorx.
Tak, bo jest tak samo ważne jak cała reszta.
I będę oceniać według siebie, a jeśli Ci nie odpowiadają moje opinie co do pewnych elementów prezentacji, zawsze możesz je pominąć. Albo wyraźnie zasugerować mi, żebym tego nie robiła. Nie odmówię, ale najwięcej tym na tym stracisz - ja co najwyżej zyskam trochę czasu. I tak to uwzględnię w ocenie końcowej.

No i nie generalizujmy - jakkolwiek mam specyficzny gust, tak u innych nie potrzebuję się skupiać na ubraniach, bo albo są inne, ważniejsze rzeczy, o których trzeba wspomnieć, albo ciuchy mi się zwyczajnie podobają.

Tenziu, ja Cię proszę... Po to tu jestem, żeby wyłapywać te szczególiki! I ranga tu nie ma nic do rzeczy.
Oczekuję od Ciebie większego profesjonalizmu, bo jednak masz szersze doświadczenie w tworzeniu simów i pewne rzeczy powinny być oczywiste. I chcę Ci bardziej pomóc takimi komentarzami, aniżeli banalnym "niezbyt fajnie, wcześniej miałaś lepszą prezentację". To ani mój poziom, bo jestem tutaj znana z rozbudowanych komentarzy, ani Twój, bo otrzymywanie "laikowatych" rad masz już za sobą.
I nawet jeśli tło było eksperymentalne, to dalej mam prawo wyrazić swoją opinię na ten temat. Mówiąc "nie" mam na myśli "to nie był dobry pomysł, spróbuj z czymś innym".
Nie lubię zagraconych domków, ale ściana i kawałek podłogi wcale nie są lepsze.

Mam nadzieję, że tylko poniosło Cię z tą odpowiedzią i mimo wszystko moje komentarze mają większą wartość aniżeli "wielkie narzekanie panny wiecznie niezadowolonej".

A jak dojdziesz do ideału, to nie zapomnę o tym wspomnieć w komentarzu, możesz być pewna

Też nie chciałabym być fotografowana podczas robienia czegokolwiek przy twarzy ;]

Ostatnio edytowane przez Liv : 21.03.2012 - 19:20
Liv jest offline  
stare 21.03.2012, 19:35   #350
rudzielec

Reputacja: 10

Za buty Cię wielbię, są mega!
Twarz wydaje się być dosyć ludzka, podobają mi się jej oczy, fryzura również jest dobrze dobrana do okrągłej buzi simki.
Podbródek ma trochę dziwny kształt, podobnie jak usta, ale idealne "twory" dawno mi się znudziły.
Ciekawsze jest to, że właśnie nie wszystko jest idealne, a tej simce to akurat pasuje :3
Jak dla mnie dycha.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania