![]() |
#341 |
Reputacja: 10
|
![]()
SmoothCriminale Li Mei taki ma charakter, zmienny jak pogoda
![]() No i jest między nimi pięć lat różnicy ![]() ![]() A Marco nie włamał by się bo... nie powiem, bo za dużo bym wygadała ![]() Violet na razie jeszcze nic się nie stało, a czy się stanie czy nie, to niedługo się okaże... ![]() Libby mówiłam że jeszcze cię zaskoczę ![]() ![]() Co do Dantego to wiem, gwoździareczka czeka xD A z tym "karzesz" to zawsze mam problem, teraz już będę wiedzieć ![]() Dzięki za komentarze ^^
![]() |
|
![]() |
#342 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wiem, że się ułoży, ale takie typy strasznie mnie drażnią.
Na to "karzesz" to już Ci chyba kiedyś zwracałam uwagę ![]()
![]() |
#343 |
|
![]()
Libby no zwracałaś uwagę, ale ja zapomniałam
![]() może teraz będę pamiętać ![]() a jak nie to bij po tym rudym łbie xD chupek ale namieszałeś xD już ci mówiłam, że C nie wchodzi w grę ![]() napiszę kiedyś bonusa w którym opiszę namiętną scenę erotyczną, myślę, że taka opcja będzie wam pasować :> a tobie chrupku to chyba w szczególności ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Wszystko nadrobiłam
![]() Z Gabriela to okropna szuja (ja od początku przeczuwałam że jest jakiś nie teges XD) Popieram gwożdziareczkę, he he, ale i na Gabriela ![]() Ogółem mówiąc cudownie jak zawsze! No i bardzo cię proszę o następny! |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Świetni jak zawsze... Musiałaś skończyć w tym akurat momencie mam nadzieje że nic się nie stanie Mei i tylko żeby ją uratował Marco.
![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |||||
|
![]()
Ale z tego Gabriela to ... Podejrzewałam, że jest jakiś lewy, ale nie dawałam wiary, tym, co pisali, że współpracuje z Dante. Dopiero po początku tego odcinka to skapowałam.
Na miejscu Marco zostawiałabym tą Li, działa mi ona już na nerwy - sama prowokuje te kłótnie. Nie życzę jej źle, ale niech ją Gabriel porządnie nastraszy za karę, że tak potraktowała Takedę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
|
![]()
Wiedziałam, wiedziałam! Co za gnój! fuj!
A co do samego odcinka, to jak zwykle boski ![]() No i oczywiście czekam na next ![]() ![]() Weny życzę!
![]() |
#348 |
|
![]()
Kinkarus temat gwoździarkowy zostawmy Libby
![]() widze, że dużo osób podejrzewało Gabrysia że działa na lewo ![]() Następny odcinek będzie na pewno w tym tygodniu, tylko nie wiem w jaki dzień ^^ natalia no musiałam skończyć żeby utrzymać napięcie ![]() a co do Mei, to może jej się stanie może nie... ![]() Searle chyba Mei porządnie działa ci na nerwy ![]() No i jesteś dopiero drugą osobą, która nie wierzyła w układy Gabrysia ^^ błędy oczywiście poprawię ![]() Vipera oczywiście, ty wszystko wiesz ![]() no zabieraj się, zabieraj, bo coś długo zwlekasz ![]() również życzę mega weny ![]() Dzięki wszystkim za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Jezu, wchodzę sobie wieczorkiem i tu taka niespodzianka
![]() Libby, pożycz gwoździarkę! ![]() Jezu, dobra, nie wiem co konstruktywnego mam napisać. Gabriel to... em, ma być punkt A podany przez chrupka ![]() Dobra, później naskrobię coś, co się nadaje na komentarz ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Libby, Ty juz sie nie wahaj ani sekundy z tą gwoździarką!
I nie ograniczaj się tylko do Dantego! Gabriel aż się prosi o miejsce w kolejce do odstrzału. ;] Ja ze swojej strony moge obiecać wsparcie w postaci piły, z która się nie rozstaje. ![]() Odcinek naprawdę super. Czytając końcówke cały czas wstrzymywałam oddech. ![]() Mam nadzieję, że Marco jednak wkroczy we właściwym momencie i skopie Gabrielowi miejsce gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. ![]() No i jeszcze, że Mei od teraz najpierw dziesięc razy się zastanowi zanim każe mu sie wynosić. ![]() Ostatnio edytowane przez ermine : 16.08.2010 - 22:30 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|