![]() |
#341 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie, są schody i sim jest na parterze...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
|
![]()
Ten dodatek to worek z błędami. Królestwo za łatkę!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
pojawia mi się okienko
"Trzy to już tłok.Szczególnie podczas romansu.Trzeba tę liczbę zmniejszyć. Czy chcesz to zrobić?" cały czas daję,że nie,bo nie wiem o co chodzi ![]() any ideas? @down - nie,moja simka mieszka ze swoim chłopakiem i nie romansują z nikim innym. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 07.11.2010 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]()
trójkątny romans?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
|
![]()
lol nie wiem o co moze chodzic niestety, dzis zrobilam imprezke w domu-apartamencie i zaprosilam maksymalnie duzo osob, i oni wszyscy tloczyli sie pod drzwiami na parterze i o godzinie 18 sie przyjecie zaczynalo a oni o 20 juz mnie powiadamiali ze nie maja sily i ze super impreza ale musza leciec, bez sensu nawet nie weszli przeciez, wiec nie zapisalam i inastepnym razem ich kodem przenioslam na gore wszystkich i tez przed 20 juz do domu leca, to co to za impreza ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Mam pytanie chciałam zamieszkać w apartamencie ale nie moge zmieniać okien wy też tak macie???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]()
I jeszcze jedno pytanie jak wysyłacie sima do CAS? Bo zauważyłam że co niektorzy tak robią jakimiś kodami i pozniej przytrzymują Shift ale to nie działa :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Anjanka edytuj posty, to po pierwsze, żeby zmienić okna w apartamencie chyba wystarczy wpisać MoveObjects on. A wysyłanie Sima do CAS'a jest możliwe dzięki modom, a nie kodom. Niektóre mody dodają odpowiedni kod, inne dodają nowe opcje po kliknięciu na Sima (bez SHIFT'a).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|