Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.06.2011, 20:20   #341
ABC3003

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Właśnie problem tkwi w tym, że ja mam dodatek "Pokolenia". I po jego instalacji gra nie działa tak jak trzeba, już dwa razy instalowałam go na nowo.
ABC3003 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.06.2011, 13:15   #342
Muse

Post Folder Electronic Arts

Mam mały problem. Mam zamiar zainstalować The Sims 3 (podstawę) na dysku D:\ (brakuje mi miejsca na dysku C:\) ale nie jestem pewna gdzie będzie znajdował się folder Electronic Arts (gdy zainstaluję grę na dysku C:\ jest w Moich Dokumentach). Może trzeba zrobić coś w tym stylu? Bo gdy wchodzę w dysk D:\ to jest on pusty, bez żadnego Program Files czy coś takiego... Pomocy...?
stare 10.06.2011, 14:23   #343
l_ukass
Guest

Domyślnie Brak panelu sterowania w grze.

Tak jak w temacie.
Gra ładuje się normalnie menu także jest prawidłowe, lecz gry tylko załaduje rodzinę cały ekran zajmuje widok na dom . Nie ma panelu sterowania. Co najśmieszniejsze jest to tylko na moim zapisie , ponieważ kiedy włączam zapis siostry wszystko pięknie działa.
Proszę o pomoc.
Sorry że założyłem nowy temat bo taki problem już u kogoś wystąpił, lecz tamto rozwiązanie nic nie dało.
A i jeszcze dodam ze przeinstalowanie gry nic nie dało ( przeinstalowałem wszystkie dodatki )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 12:29   #344
Levkoni

A czy ktoś miał podobnie jak ja, że po zainstalowaniu miasta EA, Barnacle Bay miał potem bugi w grze? Bo ja odkąd zainstalowałem to piekielne miasto to ciągle mam jakieś bugi: simy mi się zacinają i trzeba je odcinać kodem resetSim, samoistnie zamieniła się mojemu simowi kariera z ostatniego poziomu aktorskiej na medyczną oraz parę innych błędów.
stare 14.06.2011, 10:52   #345
kateexd
Guest

Domyślnie

Mam problem, dopiero co zaktualizowałam grę i niby się już wszystko zainstalowało a tutaj jakiś nowe okno mi wyskakuje, że zaraz jakiś program mi pomoże w instalacji. Ok, myślę, niech się zainstaluje, tylko, że nagle wyskoczył błąd, wszystko się zamknęło. I teraz w programie startu jest napisane, że mam najnowszą wersję, czyli niby się zainstalowało itd, a jak chcę włączyć to wyskakuje : http://imageshack.us/photo/my-images/196/sims3b.jpg/ .... I co ja mam zrobić, jak teraz pobrać tą aktualizację ??

Cytat:
Napisał ABC3003 Zobacz post
Dzisiaj zdarzyła mi się niesamowita sytuacja. Grając pewną rodziną postanowiłam zmienić cechę jednej osoby. Próbowałam użyć dwóch kodów: "edit in cas" oraz " modify traits". Jednak pojawiała mi się informacja, że to jest nie znane polecenie. Taka sytacja zdarzyła się u mnie tylko dzisiaj. Jak można to naprawić?
to nie można po prostu shift na sima po wpisaniu testingcheatsenabled true i zmienić cechy? yy...

Ostatnio edytowane przez Björk : 14.06.2011 - 15:03
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 19:12   #346
Madelaine
Guest

Mam problem. Otóż zainstalowałam sobie Pokolenia. Dzięki temu, że je zainstalowałam po wpisaniu kodu testingCheat... możliwa była opcja edycji sima w CAS. Teraz zainstalowałam Po Zmroku i tej opcji nie ma. Muszę odinstalować simsy i zainstalować je w kolejności jak wyszły? Tzn. WP, PZ, Pokolenia?
___

Chciałabym przenieść zainstalowane pliki .sims3pack (czy jakoś tak) z komputera na komputer. Jak mam to zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 19:24   #347
Justyna0307

Cytat:
Napisał Madelaine Zobacz post
Mam problem. Otóż zainstalowałam sobie Pokolenia. Dzięki temu, że je zainstalowałam po wpisaniu kodu testingCheat... możliwa była opcja edycji sima w CAS. Teraz zainstalowałam Po Zmroku i tej opcji nie ma. Muszę odinstalować simsy i zainstalować je w kolejności jak wyszły? Tzn. WP, PZ, Pokolenia?
___

Chciałabym przenieść zainstalowane pliki .sims3pack (czy jakoś tak) z komputera na komputer. Jak mam to zrobić?
tak, simsy musisz instalować w takiej jak wyszły inaczej nie będą działać
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 19:47   #348
Owl Finch

Reputacja: 11

Nie no, chyba nie trzeba ich instalować w takiej kolejności jak wyszły... Problem musi tkwić w czym innym
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 20:09   #349
Justyna0307

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
Nie no, chyba nie trzeba ich instalować w takiej kolejności jak wyszły... Problem musi tkwić w czym innym
ja zawsze tak musiałam bo inaczej gra mi się nie aktualizowała do tej nowszej. napisałam tak jak jest u mnie
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2011, 20:13   #350
Ymilka

Usunęłam wszystkie pliki z folderu Downloads i Mods, odinstalowałam też 'obiekty zmodyfikowane' z programu startu. Dlaczego więc w grze się wyświetlają? Jak je trwale usunąć?
Ymilka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania