![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam mały problem. Mam zamiar zainstalować The Sims 3 (podstawę) na dysku D:\ (brakuje mi miejsca na dysku C:\) ale nie jestem pewna gdzie będzie znajdował się folder Electronic Arts (gdy zainstaluję grę na dysku C:\ jest w Moich Dokumentach). Może trzeba zrobić coś w tym stylu? Bo gdy wchodzę w dysk D:\ to jest on pusty, bez żadnego Program Files czy coś takiego... Pomocy...?
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie.
Gra ładuje się normalnie menu także jest prawidłowe, lecz gry tylko załaduje rodzinę cały ekran zajmuje widok na dom . Nie ma panelu sterowania. Co najśmieszniejsze jest to tylko na moim zapisie , ponieważ kiedy włączam zapis siostry wszystko pięknie działa. Proszę o pomoc. Sorry że założyłem nowy temat bo taki problem już u kogoś wystąpił, lecz tamto rozwiązanie nic nie dało. A i jeszcze dodam ze przeinstalowanie gry nic nie dało ( przeinstalowałem wszystkie dodatki ) |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
A czy ktoś miał podobnie jak ja, że po zainstalowaniu miasta EA, Barnacle Bay miał potem bugi w grze? Bo ja odkąd zainstalowałem to piekielne miasto to ciągle mam jakieś bugi: simy mi się zacinają i trzeba je odcinać kodem resetSim, samoistnie zamieniła się mojemu simowi kariera z ostatniego poziomu aktorskiej na medyczną oraz parę innych błędów.
![]() |
#345 | |
Guest
|
![]()
Mam problem, dopiero co zaktualizowałam grę i niby się już wszystko zainstalowało a tutaj jakiś nowe okno mi wyskakuje, że zaraz jakiś program mi pomoże w instalacji. Ok, myślę, niech się zainstaluje, tylko, że nagle wyskoczył błąd, wszystko się zamknęło. I teraz w programie startu jest napisane, że mam najnowszą wersję, czyli niby się zainstalowało itd, a jak chcę włączyć to wyskakuje : http://imageshack.us/photo/my-images/196/sims3b.jpg/ .... I co ja mam zrobić, jak teraz pobrać tą aktualizację ??
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Björk : 14.06.2011 - 15:03 |
|
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Otóż zainstalowałam sobie Pokolenia. Dzięki temu, że je zainstalowałam po wpisaniu kodu testingCheat... możliwa była opcja edycji sima w CAS. Teraz zainstalowałam Po Zmroku i tej opcji nie ma. Muszę odinstalować simsy i zainstalować je w kolejności jak wyszły? Tzn. WP, PZ, Pokolenia?
___ Chciałabym przenieść zainstalowane pliki .sims3pack (czy jakoś tak) z komputera na komputer. Jak mam to zrobić? |
![]() |
![]() |
#347 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie no, chyba nie trzeba ich instalować w takiej kolejności jak wyszły... Problem musi tkwić w czym innym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Usunęłam wszystkie pliki z folderu Downloads i Mods, odinstalowałam też 'obiekty zmodyfikowane' z programu startu. Dlaczego więc w grze się wyświetlają? Jak je trwale usunąć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|