![]() |
#341 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miyoki - Wybierz na WP interakcje "daj mi spokój", czy coś takiego, a następnie, gdy stanie się zwykłą lalką możesz ją przenieść do wyposażenia innego sima, żeby nie wylazła.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
|
![]()
Zgadzam się. Moim zdaniem zupełnie nietrafiona postać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Może jak zagram drugi raz to zniknie. Muszę pamiętać, by następnym razem ustawić długość życia dzieciaków na więcej dni, bo tylko one mogą korzystać z tych bajerów jak domek na drzewie (nie licząc bara-bara dla starszych) :x |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
Nie tyle co nietrafiona,a po prostu niedopracowana. Na początku fajnie, chociaż dziecko ma co robić, a poźniej mnie wkurza: rodzina je obiad i wokół pałęta się WP
![]()
![]() |
#345 |
|
![]()
Mnie też to denerwowało. Simka nie ma gdzie usiąść przy stole, bo WP jej synalka już zajęło krzesło. On powinien stać gdzieś z boku i aż tak bardzo tego dziecka nie absorbować. Ja już chyba wolę, jak dzieciak siedzi całe dnie przed kompem... Całe szczęście, że są mody... Mam wp wyłączonego kompletnie. Żadne dziecko nie dostanie u mnie lalki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
|
![]()
Zawsze można schować WP do wyposażenia rodzica, a on da w prezencie komuś tam...
![]() |
#347 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Mi te "bajery" dzieciaków szybko się znudziły. Najbardziej czekałam na spacery z dzieckiem w wózku, ale to funkcjonuje w tak żałosny sposób, że nawet wózków teraz nie kupuję. Niby po co, żeby oglądać jak Simowie noszą dzieci na rekach na "spacerze z wózkiem"... Żenada. I co ja mogę na to, że żadne miasto nie jest idealnie płaskie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
|
![]() Cytat:
Niemowlę - 3 dni Małe dziecko - 7 dni Dziecko - 10 dni Nastolatek - 20 dni Młody dorosły - 30 dni Dorosły - 30 dni Emeryt - 20 dni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Ja nie gram dziećmi ani dłużej ani krócej. Chyba mi jednak odpowiada ta EA'owska wersja wieku. Odkąd mam trójkę, prawie zawsze gram wielopokoleniowymi rodzinami, bo to mnie najbardziej w trójce kręci. No i polubiłam emerytów, w dwójce ich mordowałam, bo byli wnerwiający. U mnie w domu i tak prawie zawsze są jacyś małoletni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|