![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam lubię jesień i u mnie będzie długa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
|
![]()
U mnie wszystkie pory roku będą trwały po 5 dni każda. 5, to dobra liczba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
A u mnie wyjdzie to w praniu. Na początku zostawię domyślną długość i "przeżyję" Simami cały rok, ale potem będę pewnie dostosowywać i przedłużać te, które mi się spodobają, nie mam pojęcia, która przypadnie mi do gustu najbardziej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Guest
|
![]() Cytat:
'Śnieg pokrywa zima drzewa, które wciąż mają liście' - osobie, ktora to mowila, chodzilo o to, ze snieg pokryje wszystkiego rosliny, z których liscie nie spadają jesienią (palmy, choinki, ) |
|
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Ktoś wspominał o jakimś nawiedzonym domu, a żadne królicze nory nie dojdą, więc zapewne będzie można go odwiedzić. Ma ktoś jakieś screeny, albo więcej informacji o nim?
![]() Mam nadzieję zresztą, że będzie dostępny dla wszystkich, a nie tylko tych, którzy mają NZTŚ (cytat z tego linku, który podałem stronę wcześniej: "Po zainstalowaniu Cztery Pory Roku pojawią się nowe typy duchów w CAS (mając zainstalowane Nie z tego świata)") - denerwuje mnie takie robienie mini dodatku do dodatku zawartego w innym dodatku :/ To powinno być dla wszystkich. Tak samo było z dżinem z ZG. :/ "Można postawić namiot na jednej z wysp w Zatoce Skorupiaków (przykład)" - czyli jednak będą wyspy... ![]() @down A, chyba że tak, dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 21.08.2012 - 15:15 |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Pinki, BB to był przykład. Jak w jakimś mieście są wysepki to na razie tam nie można chodzić, bo są tak jak by "zakazane", ale po wyjściu dodatku "usuną zakaz" i będzie można po nich się poruszać.
@down, a kto to wymyślił.? >o<
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 21.08.2012 - 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
@up Sam nie wiem
![]() Dobra, ogarniam. Dzięki za wyjaśnieni ![]() A tak w ogóle to podoba mi się skrót Pinki, wiecie? :> ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 21.08.2012 - 18:18 |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
ej, a namioty też dojdą w Seasons?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|