![]() |
#341 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
|
![]()
Jak zrobić kartkę okolicznościową w co najmniej trzy osoby?
![]() |
#343 |
|
![]()
Kiedy klikniesz na festiwalową budkę jest opcja zrób zdjęcie na kartkę okolicznościową z.. wyskakuje okienko i zaznaczasz simów z którymi chcesz zdjęcie.
![]() |
#344 |
|
![]()
Nie ogarniam co się dzieje... Miałam dwa dni aż nadejdzie lato, a zaczął sypać śnieg, a jeden dzień do nadejścia lata wszędzie jest szron, -1 stopień i rośliny są uśpione.. Ma ktoś podobny problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]()
ametka - Pierwsze słyszę taką pogodę w wiosnę
![]() ![]()
![]() |
#346 |
|
![]()
nic nie zmieniałam... Nie używam kodów.. w takim razie sprawdzę w tv prognozę.. i ciekawa jestem czy lato normalnie przyjdzie.
a jeśli będę miała takie anomalie nadal, co robić? Teraz jest lato. Rośliny nadal uśpione, liście z jesieni leżą i mogę je grabić... może po zimie wszystko wróci do normy, nie wiem.. zaczynam się zastanawiać, czy to nie od dodatków ściągniętych z neta - fryzury, ciuchy itp... Ostatnio edytowane przez Ilona : 27.12.2012 - 09:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
|
![]()
ametka - Wątpię,żeby od tego. Sama mam masę rzeczy zainstalowanych,i nic się nie dzieje. Żebyśmy nie dostały po warnie,proponuję,aby ten temat przeszedł na rozmowę prywatną miedzy nami.
![]()
![]() |
#348 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy zostały dodane nowe przepisy? Jeśli tak to jak można się ich nauczyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chyba doszedł tylko jeden nowy przepis - placek dyniowy, sim uczy się go automatycznie po osiągnięciu bodaj 5 poziomu gotowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Jak zamrozić sima?bo simka która chce zamrozić chodzi w stroju kąpielowym [oczywiscie na dworzu]i ma nastrojnik szczekające zęby i jak mam nastrójnik o zamrożeniu to simka ma niebieską skóre ale nie upada na ziemię a jak sie konczy czas nastrójnika to simka ma normalna skóre i nie jest zamrożona jak te simke zamrozić nie ma cechy ''uwielbia zimno' a ni nic podobnego pomocy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|