![]() |
#341 | |||||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przepraszam, ale jak pisałem ten odcinek kompletnie zapomniałem o Julii. C. Wisienko mam nadzieję, że nie nie obrazisz Również przekonasz się w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() Kto wie czy to się tak skończy ![]() Cytat:
Hahaha. Rozwaliłeś mnie. Masz rację, ale według mnie jest piękna w tej fryzurce ![]() Może ktoś jeszcze skusi się na komcia ?? ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 12.03.2013 - 17:05 |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
|
![]() Cytat:
![]() Cóż ja mogę powiedzieć ![]() ojej pustka w głowie! Hmm.... Juz wiem! Fajny odcinek, czekam na więcej, mam nadzieję, że następnym razem napiszę więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta teściowa rzeczywiście ma tupet, traktuje Samante jak jakies narzędzie! Masakra po prostu, teściowa prosto z koszmarów, można powiedzieć. Samanta dobrze robi myśląc w końcu o sobie, powinna częściej skupiać się na własnych potrzebach... Czekam na next
![]() P.S. Ładne fotki ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
No więc zgodnie z obietnicą zostawiam ślad po sobie
![]() Trochę chaotycznie piszesz, ale zrozumiałam wszystko więc jest ok ![]() Co do samego OJSG, napiszę, że teściowa to menda! Wsadzić jej głowę w imadło i dobrze ścisnąć żeby się nie wydostała! Dżizas jak ja nienawidzę tej baby :/ Ciekawa jestem co się dzieje z Julką, bardzo mi jej szkoda, została porwana i musi gdzieś tam cierpieć biedna ![]() Samantha ma przewalone życie. Kain to nierób gorszy od Ferdka Kiepskiego, tamten bynajmniej rusza dupę po piwo do spożywczaka, a ten jakby mógł to zapuściłby korzenie na kanapie i został tam na zawsze. Mam nadzieję, że los Sam się odmieni i będzie mogła spokojnie mieszkać ze swoimi dzieciakami i nowym facetem, a Jula ostatecznie się znajdzie, bo to wszystko nie za bardzo mi się uśmiecha no! Czekam na ciąg dalszy, jakbym nie zauważyła nowego odcinka to sie przypomnij! :3
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]()
Własciwie to nie wiem co sie stalo w tym pokoju, oslepilo ja swiatlo i co? nie rozumiem. Nawet nie pokazales tego pokoju. No ale dobrze moze pozniej sie dowiem. Ciesze sie, ze ta parka tak pieknie sie dogaduje
![]() Jestem w szoku jak jest bezczelna: przyszlam po ciebie bo jestem glodna, jakby sama nie mogla czegos zrobic, bardzo mnie takie zachowanie wkurza, nie cierpie wykorzystywania ludzi w zyciu codziennym i w simach tez. Patrzac po poprzednich komentarzach stworzyles postac, ktora psuje nerwy nie tylko mnie, swietnie ci to wyszlo ![]() Ok, czekam na nowy odcinek ![]()
![]() |
#346 |
|
![]()
Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia!
![]() No i gratulacje; wiadomo już, kto wygrywa konkurs najbardziej denerwującą postać. Czekam na next. c; ![]()
![]() |
![]() |
#347 |
|
![]()
Rodzina Bakeyr, odcinek 7
Przeprowadziłam się do niego. Czas mijał bardzo szybko. Sprawa rozwodowa zakończyła się po dwóch miesiącach. Moja była teściowa swoją skruchą wywalczyła troję moich dzieci. Została mi zaginiona Julia oraz kochana Joasia. Filip bardzo zżył się z małą, a ona również go polubiła. Jak chodziłam do pracy, a On przyjeżdżał z jazd zawsze brał Asię ze sobą i szli do parku. ![]() -Kim Ty jesteś- Powiedziałam. -Muszę Ci coś powiedzieć. Julia bardzo za tobą tęskni. Kazała powiedzieć Ci, że możesz ją odnaleźć w Worden... ![]() Po tych słowach obudziłam się w środku nocy. Szybko skojarzyłam tą nawzę. To najgorsza dzielnica w Monte Vista. Jest tam pewne miejsce, o którym nigdy nie mówiłam moim dzieciom. Na dzielnicy Worden Center znajduje się stary opuszczony dom. Tam zawsze kręcili się jacyś dziwni ludzie. Nikogo nie budząc wyszłam i wsiadłam na rower. Było ciemno, więc jechałam ostrożnie. ![]() Po piętnastu minutach dojechałam. Słyszałam straszne jęki i krzyki. Ludzie darli się tam jak za czasów, gdy dom, był zamieszkany. Nigdy nie działy się tam normalne rzeczy. Weszłam na parcelę i usłyszałam głos Julii. Łza spływała mi po policzku, a Ja spięłam mięsnie i twardym krokiem ruszyłam do przodu. ![]() Gdy dotarłam do drzwi wahałam się czy je otworzyć. Nie wiedziałam, czy porywacz jest uzbrojony, czy znęca się gołymi rękami. Gdy dotarło do mnie, że nie mogę czekać, bo mojemu dziecku dzieje się krzywda wzięłam rękę, szarpnęłam klamką i uderzyłam go obcasem w krocze. Zwijał się z bólu, a ja uradowana przytuliłam Julię. Podniosłam Ją i zadzwoniłam na policję. ![]() Współczułam mojej córce, że musiała przetrwać takie chwile. Męczyła się, a porywasz nie dawał znaków litości. Żeby jeszcze bardziej nas zastraszyć wysyłał te filmy. Julia prosiła mnie, żebym pokazała wam zdjęcia, które przedstawiają jej pokuj oraz łazienkę. Jedyne rzeczy, które miała dla siebie. Jednak codziennie po obiedzie i wieczorem mężczyzna w kapturze zabierał ją stamtąd. Oto one: ![]() ![]() ![]() Mijały dni, tygodnie, miesiące. Julia pomału oswajała się z całą sytuacją, ale nie mogła zapomnieć tego, co się działo. W środku lata, które niedawno się rozpoczęło Aśka miała urodziny. Zostało mało czasu, ponieważ tegoroczne lato zostało zaprognozowane na 8 dni. Z Filipem mieliśmy niespodziankę, ale żeby wszystko wyszło dobrze pojechaliśmy na zakupy. ![]() Mieliśmy coraz mniej czasu. Dobrze, że Julka pomagała nam w przygotowaniach. Po jej twarzy zauważyłam, że promienieje coraz bardziej. ![]() Nie chcę bardziej Was zamęczać. Macie tutaj troszeczkę wspomnień z urodzin. Następna dawka będzie lepsza ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec.
Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 21.03.2013 - 18:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Z jakiegoś powodu te sceny o przetrzymywaniu Julki skojarzyły mi się z filmem 'Megan is missing'. Oglądałeś kiedyś?
![]() Cóż, bardzo się cieszę, że wreszcie rozwiązała się sprawa z tym porywaczem. Oby sczezł w więzieniu. ![]() Dziwi mnie też to, że ta jędza wywalczyła aż 3 dzieci. Nie jest ich prawnym opiekunem, a coś nie sądzę, żeby ojczulek się o dzieci upominał. Cóż. Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]()
niezrozumiała scena z uwolnieniem juli...nie pokazałeś porywacza albo jak np.sam go policzkuje czemu porwal julie nawet nie napisałeś jak wyglądal a ni jak miał na imie.A teściowa tak poprostu odebrała dzieci sam troche to dziwne....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Ciekawe
![]() ![]() Czekam na dalszy ciąg! ;D |
![]() |
![]() |