Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2005, 16:23   #341
Dorczenzo
Guest

Domyślnie

Ja miałem dwa dziwne zdarzenia:
1. To takie mniej dziwne. Dałem na sima aby umył ręce po załatwianiu się. No to on odkręcił kran, umył ręce i ... poszedł! A woda cały czas leciała. Dałem jeszcze raz aby umył ręce to umył i znów nie zakręcił wody. Nawet jak usunąłem umywalkę to woda leciała. To dopiero śmiesznie musiałoby wyglądać, gdybym podstawił pod tą wodę kibel :p.

2. To w sumie zdarzenie spowodowane kodem "moveobjects on". No więc dwójka simów bawiła się w "zapasy" ( czy coś takiego ). Ja wziąłem jednego sima i chciałem go przestawić ale on mi wskoczył nad tego drugiego. No to włączyłem tryb życia i oni chwilę pobili się z powietrzem, a później ten sim co był na dole podniósł prawą rękę, tak, że uderzył tego drugiego sima (chłopaka w jego czuły punkt (chyba każdy wie o co chodzi ). No i on wtedy tak się przechylił, spadł i zniknął! To bardziej śmieszne niż dziwne, no nie ??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.03.2005, 16:24   #342
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Emma Watson
Jeśli simy nie lubiły sprzątaczki, to mogą rozwalić urnę.
Chwila...a co to za problem usunąć urnę recznie!? A jak się nie da, to wpisujemy move_Objects on i usuwamy urnę...i po kłopotach :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 20:08   #343
patryk123
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Angel-a
moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...

Teraz gralam i skasowalam auto sprzątaczki i ogrodniczki (kodem Moveobjects on) i one u mnie teraz mieszkają sprzątaczka to od teraz kochanka mojego sima
mogłeś wpisać znany kod boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem nacisnąć na skrzynkę na listy i dać "Make all Hapy" :tv:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 20:12   #344
patryk123
Guest

Domyślnie posmiewisko?

raz wymęczyłem simów czapką radochy... jedenego obok drugiego i przyszła sąsiadka i się zaczęła śmiać :ofm: :yay:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 20:47   #345
gotrig
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Suzka
Chwila...a co to za problem usunąć urnę recznie!? A jak się nie da, to wpisujemy move_Objects on i usuwamy urnę...i po kłopotach :wacko:
wiem, ze mozna usunac urne, ale nie o to mi chodzi- zrobilem sobie juz fajny cmentarzyk, posadzilem kwiatki i bardzo mi sie to podoba
chcialbym tylko zeby ten duch nie byl taki natretny, bo wskakuje dzieciom do lozek i strasznie je meczy po nocach. Myslalem, ze to moze od czegos zalezy, ze np. jak sie lubilo sima to nie bedzie straszyl bliskich po smierci itp. ? nie ma zadnego sposobu?
bo wychodzi na to, ze gdy ma sie grob w ogrodzie, to nie da sie grac, bo simy po nocach w ogole nie spia, sikaja w majtki, placza i krzycza... spadaja im wszystkie wspolczynniki i na dodatek traca punkty aspiracji. wiec niby co to za zabawa.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2005, 12:49   #346
papkin
Guest

Cool

Urodziły się bliźniaki ':'Kacper i Wiktoria.Kacper zdechł,Wiki została zapłodniona (kodem) z Mrocznym Kosiarzem.Ale jakie dziwne zdarzenie-gdy była dorosła miała ciuch kosiarza(kiedyś go chwilowo wprowadziłam)!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 18:20   #347
Apple
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gotrig
wiem, ze mozna usunac urne, ale nie o to mi chodzi- zrobilem sobie juz fajny cmentarzyk, posadzilem kwiatki i bardzo mi sie to podoba
chcialbym tylko zeby ten duch nie byl taki natretny, bo wskakuje dzieciom do lozek i strasznie je meczy po nocach. Myslalem, ze to moze od czegos zalezy, ze np. jak sie lubilo sima to nie bedzie straszyl bliskich po smierci itp. ? nie ma zadnego sposobu?
bo wychodzi na to, ze gdy ma sie grob w ogrodzie, to nie da sie grac, bo simy po nocach w ogole nie spia, sikaja w majtki, placza i krzycza... spadaja im wszystkie wspolczynniki i na dodatek traca punkty aspiracji. wiec niby co to za zabawa.
Też tak miałam,ale uzyłam simpe.Znalazłam tam postać z gry,która jest teraz duchem i wyłączyłam mu wszystkie opcje jakie może wykonywać duch,np.przenikać przez ściany,itp. I to pomogło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 20:01   #348
simone***
Guest

Domyślnie

moze to nie jest dziwne zdarzenie ale bardzo mnie zdziwilo otoz dine kaliente ozenilam z dariuszem przyjemniakiem. dina zaszla w ciaze i urodzily sie blizniaki w dodatku czarni a oni oboje sa biali wiec nie wiem czemu tak sie stalo, mialam tez ze para czarnych miala dziecko biale
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 20:12   #349
Angeo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patryk123
mogłeś wpisać znany kod boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem nacisnąć na skrzynkę na listy i dać "Make all Hapy" :tv:
Mogłaś A pozatym to pisałam dawno i wtedy nie bylo tego kodu bo on jest w university

Simone- Tak sie czesto zdaża to blad, chyba ze sciagnales skina z netu ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 21:36   #350
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Angel-a
Mogłaś A pozatym to pisałam dawno i wtedy nie bylo tego kodu bo on jest w university

Simone- Tak sie czesto zdaża to blad, chyba ze sciagnales skina z netu ?

Ten kod jest do nie jest tylko do University.. w zwykłych też działa
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania