![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
Ja miałem dwa dziwne zdarzenia:
1. To takie mniej dziwne. Dałem na sima aby umył ręce po załatwianiu się. No to on odkręcił kran, umył ręce i ... poszedł! A woda cały czas leciała. Dałem jeszcze raz aby umył ręce to umył i znów nie zakręcił wody. Nawet jak usunąłem umywalkę to woda leciała. To dopiero śmiesznie musiałoby wyglądać, gdybym podstawił pod tą wodę kibel :p. 2. To w sumie zdarzenie spowodowane kodem "moveobjects on". No więc dwójka simów bawiła się w "zapasy" ( czy coś takiego ). Ja wziąłem jednego sima i chciałem go przestawić ale on mi wskoczył nad tego drugiego. No to włączyłem tryb życia i oni chwilę pobili się z powietrzem, a później ten sim co był na dole podniósł prawą rękę, tak, że uderzył tego drugiego sima (chłopaka ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#343 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
raz wymęczyłem simów czapką radochy... jedenego obok drugiego i przyszła sąsiadka i się zaczęła śmiać :ofm: :yay:
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() chcialbym tylko zeby ten duch nie byl taki natretny, bo wskakuje dzieciom do lozek i strasznie je meczy po nocach. Myslalem, ze to moze od czegos zalezy, ze np. jak sie lubilo sima to nie bedzie straszyl bliskich po smierci itp. ? nie ma zadnego sposobu? bo wychodzi na to, ze gdy ma sie grob w ogrodzie, to nie da sie grac, bo simy po nocach w ogole nie spia, sikaja w majtki, placza i krzycza... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Urodziły się bliźniaki ':'Kacper i Wiktoria.Kacper zdechł,Wiki została zapłodniona (kodem) z Mrocznym Kosiarzem.Ale jakie dziwne zdarzenie-gdy była dorosła miała ciuch kosiarza(kiedyś go chwilowo wprowadziłam)!!!
|
![]() |
![]() |
#347 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
moze to nie jest dziwne zdarzenie ale bardzo mnie zdziwilo otoz dine kaliente ozenilam z dariuszem przyjemniakiem. dina zaszla w ciaze i urodzily sie blizniaki w dodatku czarni a oni oboje sa biali wiec nie wiem czemu tak sie stalo, mialam tez ze para czarnych miala dziecko biale
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Simone- Tak sie czesto zdaża to blad, chyba ze sciagnales skina z netu ? |
|
![]() |
![]() |
#350 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ten kod jest do nie jest tylko do University.. w zwykłych też działa |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |