|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
Super Fotostory! Baardzo fajne! Daje 10/10 ! Super fory i opisy IS COOL! I nie słuchaj tych że są załamani że tak rzadko piszesz bo masz racje nauka jest ważniejsz niż jakieś FS ! Jak to mówią "Ucz się Ucz bo nauka to potęgi klucz"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jak widzę, autor długo się nie odzywał. Jeśli będzie chciał kontynowuać FS zgłosi się do mnie na PM. Tymczasem zamykam :cl1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Uprzejmie informuję, że dodałem nowe zdjęcia do pierwszego odcinka fotostory. Zapraszam do czytania i komentowania.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Hmm, pojawiły się tylko nowe zdjęcia, a jest wrażenie, jakbyśmy mieli całkiem nowe fotostory. Data przy poście wskazuje jednak 2005. Czuję się, jakby cofnięto mnie w czasie. ![]() Fotki są piękne, detale i kolory ![]() Powodzenia w dalszej pracy, Caesum. Będę czekać na kolejne odcinki!
![]() |
![]() |
#357 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Diana, bardzo dziękuję za komentarz! Przyznam szczerze, że jestem całkiem zadowolony z efektu. Miałem bardzo dużo problemów przy robieniu zdjęć, bo fotostory jest z ciekawego okresu - już po wydaniu filmu Więzień Azkabanu, ale przed Czarą Ognia, przy czym jednocześnie z książek już po wydaniu Zakonu Feniksa, ale przed Księciem Półkrwi, w momencie którego dzieje się akcja tego fotostory. W związku z tym widzimy tu ciekawą "alternatywną rzeczywistość" powstałą w głowie autora czekającego na następne filmy i książki.
![]() ![]() Anyway, uprzejmie informuję, że dodałem zdjęcia do drugiego odcinka! Zapraszam do czytania i oglądania. Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Oto i jestem w sekcji komentarzy, choć zajęło mi to nieco zbyt długą chwilę. 😶
Ciekawa jestem, dokąd dalej pójdzie akcja, bo na razie trudno to ocenić. Przecudowne zdjęcia, Caesum. Tutaj musiałeś ogromnie się napracować, zamek jest niesamowity!
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|