![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
Zobaczym czas pokaże ale nie sądzicie że niektóre elemety gry śą przereklamowane i w gruncie rzeczy może to być inaczej.
|
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
To jest możliwe ale mam nadzieje że będzie tak jak mówili (ale o tych dobrych stronach mówie
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
A są jakieś złe strony, o których mówią producenci?
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]()
a slyszalas kiedys, zeby producenci mowilio zlych stronach produktu? hehe!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
Przecież producenci chą swój produkt sprzedać nawet jeśli jest on do niczego. To i tak chca to sprzedać.
|
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]()
Oczywiście ze nie.Ona twierdzi że nawet jeśli jest do nioczego to i tak chcą go sprzedac.Zauważ ze w tym zdaniu jest słowo nawet Nyska nie mowiła konkretnie o ts2 tylko tak ogólnie.Pomyśl.
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
No właśnie. Nie mówie że to bedzie jakiś bubel. Bo to napewno będzię niezła gra. Ale niektóre żeczy są przereklamowane i napewno będzię wiele rozczarowań jak i zaskoczenia.A jedyne wyjście to czekanie. O TS też mówili wspaniale a gra i tak ma parę niedociągnięć. I tak jest z każdą.
|
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
Ok teraz moja kolej:
Kiedyś stworzyłam mojej koleżance rodzinę w moich simsach. Żyję sobie swoją rodzinką i nagle taksówką do mojego domu przyjechała mała simka mojej koleżąnki :o zapukała do drzwi ale nikt nie otworzył i poszła. Dziwne, żeby dzieci przyjeżdżały w odwiedziny do sąsiadów taksówką :lol: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|