![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
chodzi ci o tego co chodzi na studia ? xD
|
![]() |
![]() |
#353 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, czy np. w akademiku można być czarodziejem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można być czarodziejem już będąc nastolatkiem.
Jak nastolatek - czarodziej idzie na studia pozostaje czarodziejem niezależnie od tego gdzie mieszka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
A czy jak się buduje blok mieszkalny, to można na klatce schodowej, czy na tym głównym korytarzu zrobić windę? Albo normalne schody, nie te kręcone?
Można? Z góry dzięki za odp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
Można.<znaki>
|
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]()
Mam problem, od niedawna mam "osiedlowe życie" w otoczeniu Miłowo ustawiłam te wszystkie bloki potem wchodziłam oglądałam by wybrać idealny dla mojej simki.. Spodobało mi się umeblowanie jednego wzięłam i wprowadziłam tam simke.. ładuje sie gra.. i patrze a większosci mebli nie ma.. moja simka puka do mieszkania sąsiadów a u nich cale wyposażenie jest.. Nigdy nie lubiłam meblować mieszkań.. Co zrobić by to umeblowanie było? Owszem kilka mebli zostało ale nie wszystko.. Oryginał brak jakichkolwiek dodatków
|
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Mieszkania mają to do siebie, że nawet jak je wcześniej super umeblujesz, to po wprowadzeniu tam rodziny zostanie tylko umeblowana kuchnia i łazienka i nie ma na to rady (chyba, ze jakiś kod, ale ja go nie znam, bo kodów nie używam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tak jest skonstruowana gra, ale o tym już wielokrotnie na forum było...
Po wprowadzeniu sima od początku musisz meblować mieszkanie. Ktoś nawet podał hacki na to, by umeblowanie nie znikało (na modthesims2.com można je znaleźć), ale to co Ci się przydarzyło jest zupełnie normalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
zapomniałam o co miałam się spytać... a! jak poprosić sąsiada aby zajął się dzieckiem?
i tak na marginesie jak ustawia się rzeczy żeby nie były prosto postawione tylko tak jak na tym obrazku np. [img]http://i36.************/13yqd6p.jpg[/img] ta sofa i telewizor |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|