|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
siemka, dawno mnie nie bylo ; )
cos mi gra szwankuje i grafika, ale trudno ; ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. wybaczcie za kolana i inne bledy gry. nie mialam na to wplywu. : I Ostatnio edytowane przez Larandil : 26.05.2012 - 08:33 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]() Brewy Sima doprowadzają mnie do szaleństwa... ^^ Naprawdę nie mam pojęcia, co ja mam z tymi brwiami ostatnio, ale to pierwsza rzecz, na jaką zwracam uwagę oglądając zdjęcia w takich działach.
Takie pierwsze wrażenie po obejrzeniu to - luksus, bogaty apartament w wieżowcu, w centrum wielkiego miasta, kupa szmalu, jacuzzi z szampanem zamiast wody i takie tam... ![]() Kurczę, facet serio mi się podoba, ma taką jakąś charakterystyczną urodę, piękne oczy (i brwi! nie zapominajmy o brwiach!), fajny kształt ust, idealny nos. Wygląda, jak milion simoleonów, których pewnie dwa razy tyle ma na koncie ;p~~~ Simka również bardzo urodziwa, zwłaszcza kształt ust. Świetne! Poza tym genialna fryzura, też taką chcę w swojej grze! :< Zasłużona dycha! ps. można wiedzieć, skąd te okna? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
meow, oni są cudni
prezentacja całkiem fajna, pokazuje ich mniamuśność O.o simka ma świetną fryzurę, a sim interesujące brwi 10/10 - za dwójkę ![]()
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sim super, a co do simki to nie podoba mi się fryzura
![]() Tak nawiasem ostatnimi czasy to chyba Twoi najbardziej udani simowie ![]() 10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy - Tenziu, świetna obróbka zdjęć
![]() No i nie wiem dlaczego, ale scena ukazana na czterech pierwszych zdjęciach mnie po prostu urzekała. Grasz może jakąś historyjkę tymi simami? Mi się, nie wiedzieć czemu, aż taka ułożyła w głowie ![]() Sim wyszedł bardzo fajnie, tylko ten cień (?) na policzkach jest zbyt mocny i za bardzo kontrastuje z cerą. Próbowałaś dodać mu zarost (taki lekki)? Bo wydaje mi się, że z nim wyglądałby jeszcze bardziej uroczo :> Co do simki zaś... Coś ma nie tak z oprawą oczu. Cienie pod oczami jak dla mnie są zbyt ciemne, ale z drugiej strony... Może Tobie właśnie chodziło o oto, by pokazać jej zmęczenie? No i z jej twarzy bije jakiś taki smutek, co też w sumie może przemawiać za tym, że to po prostu kwestia stylizacji. Mało kto się decyduje na pokazywanie "wnętrza" simów, a szkoda - na własnej skórze się przekonałam, że tworzenie takich "uzewnętrznionych" postaci jest fajne. Inaczej się też potem patrzy na takich simów - bardziej jak na np. bohaterów jakiejś historii, a nie na lalki, które mają tylko ładnie wyglądać, ale nic poza tym. Tak czy inaczej, to, co nam dzisiaj pokazałaś, jak dla mnie jest po prostu genialne ![]() 10/10 A może całe to moje wrażenie to efekt zwyczajnej nadinterpretacji? EDIT: Widzisz? Potrafisz. To tak a propos moich dwóch ostatnich komentarzy tutaj. Ostatnio edytowane przez Liv : 26.05.2012 - 18:27 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bluszczyk - prezentacja wg mnie to nic nadzwyczajnego, ale dziekuje.
Trykuu. - a ja uwielbiam ta fryzure ![]() Liv - ahhh, oczywiscie, mam sporo zdjec opisujace zycie tych simow (niestety gra mi sie wylacza jak robie skriny i nic na to nie poradze, podejrzewam, ze mam chyba nieodpowiednia karte graficzna, ackzolwiek na zrobienie kilku zdjec + pogranie starczy czasu ;>). co do obrobki to myslalam, ze Ci sie nie spodoba. Widze, potrafie. Mysle, ze moze po prostu stracilam lekka wprawe ; ) i postanowilam nie wstawic nic na sile, tylko pocwiczyc troche. Swoja droga przegladalam sporo blogow z simami i jakos tak : ) dziekuje |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
yolo.
Zamiast czytać lekturę, gram w simsy. To się nazywa być odpowiedzialnym człowiekiem. Stara panna, mieszka z kotem. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie spinajcie się o te piksele, mam słabą kartę graficzną, a życie toczy się dalej. |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
OMG WRESZCIE nowa simka od Mefisto, tak, omg tak.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 04.12.2013 - 21:17 |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ojej, co ja widzę!
![]() Dobrze, że wróciłaś do tworzenia simów, bo jesteś w tym jedną z najlepszych na tym forum ![]() Co do tej prezentacji (tak, będę się czepiać) zdjęcie tej samej pozy tylko ze zwiększonym zoomem do mnie nie przemawia. Poszłaś na łatwiznę, a przecież nigdy jakoś nie miałam zastrzeżeń co do doboru póz! Poza tym, nie mam żadnych uwag ![]() 8/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 04.12.2013 - 21:16 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|