Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.04.2013, 23:28   #351
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Ma ktoś z Was już ten kurnik? Bo ja się zastanawiam nad kupnem, ale za jakiś czas, samego kurnika. Te 600 pkt to jeszcze się uzbiera, ale nie będę płacić za cały zestaw, bo tak jak Absolem uważam, że reszta obiektów jest denna.

Przede wszystkim to mam takie pytanko, czy zestaw Wam działa? Jak to jest z tymi kurczakami, one się rozmnażają, kupuje się jakoś kurczaki czy one już są po wstawieniu kurnika na parceli? Ciekawe czy EA wzięło pod uwagę pory roku.... Jak kurom tyłki zimą wymrozi, to nie powinny składać jajek
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2013, 13:50   #352
ShiinaLP

Ja go kupiłam, bo bardzo mi pasował do mojej farmy Kury od razu są, można je karmić i po kilku dniach znoszą jajka. Na razie nie pojawiły mi się małe kurczaki i szczerze to nie wiem czy trzeba zostawić jajka na kilka godzin (nie zbierać) czy samoistnie się po jakimś czasie pojawią.
Mam mieszane uczucia- z jednej strony fajnie to wygląda, co jakiś czas słychać gdakanie, można jajka zebrać, ale tak naprawdę wielkiego 'wow' nie ma. Raz po raz pojawia się animacja kury wychodzącej z kurnika i tyle. To, co mnie najbardziej urzekło to pianie o świcie- bardzo urocze, ale też nie wiem czy codziennie je słychać czy tylko sporadycznie.
Można różne pytania zadać kurze, ale tutaj animacja też jest kiepska- gdy sim podchodzi, kura wychodzi z kurnika, stoi, sim cośtam papla no i tyle- mój sim zadał jakieś 10 pytań i póki co nie dostał tego nastrojnika.
Mogli się troszkę bardziej postarać, żeby te kury były bardziej...jajcarskie
stare 06.04.2013, 20:22   #353
anie_1981

Hehe Czyli tylko jedna kura biega po podwórku...? Trochę szkoda, no chociaż z pięć mogłoby łazić dookoła kurnika. Jajka to raczej trzeba zostawić, żeby były kurczaki, może nawet na kilka dni. Mnie to ciekawi, co z tymi kurczaczkami potem, czy znikają po prostu, czy dorastają i jest ich więcej... Fajnie by było.
stare 07.04.2013, 09:03   #354
ShiinaLP

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Hehe Czyli tylko jedna kura biega po podwórku...? Trochę szkoda, no chociaż z pięć mogłoby łazić dookoła kurnika. Jajka to raczej trzeba zostawić, żeby były kurczaki, może nawet na kilka dni. Mnie to ciekawi, co z tymi kurczaczkami potem, czy znikają po prostu, czy dorastają i jest ich więcej... Fajnie by było.
Tak, jak się okazuje po pominięciu kilku zbiorów jajek wykluwają się z nich pisklęta. Tutaj też wielkiego 'wow' nie ma- jedynie komunikat i przy wyjściu z kurnika pojawiają się malutkie kurczaki, które w zasadzie nic nie robią- nie zauważyłam żeby się przemieszczały, jedynie podskakują. Można się z nimi pobawić, wtedy sim podchodzi, bierze jednego na ręce i też tyle.

Rozmowa ze złym kurczakiem Karolem też nie różni się niczym od rozmowy ze zwykłą kurą- Karol inaczej wygląda i świecą mu się oczy, ale animacja jest dokładnie ta sama.

Gdzieś czytałam, że obiekt ten stanie się jednym z "ulubionych przedmiotów w store", ale jakoś tak trudno jest mi w to uwierzyć.

A wracając do piskląt- po dorośnięciu po prostu znikają. Pojawia się info, że dorosły i tyle. Nie przybywa zbieranych jajek, nie dostajemy żadnych pieniędzy, nie pojawia się kubełek smażonych skrzydełek w wyposażeniu

Ostatnio edytowane przez ShiinaLP : 08.04.2013 - 09:52
ShiinaLP jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.04.2013, 16:02   #355
Mamełe

Do poniedziałku sa nowe rabaty zero simpoints na kominek i jedna rzeźbę. Do pobrania w grze w trybie store.

http://www.thesims3.com/community/news
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2013, 20:00   #356
Ilona
Guest

jak wspominałam podczas dzisiejszego czatu zostaną podane informacje dotyczące nowej okolicy:

ma się ukazać w maju w sklepie Store,a latem będzie dostępna w wersji pudełkowej do kupienia w sklepach
nazwa nowej okolicy i logo

czyli Smocza Wioska albo Smocza Osada,w każdym razie coś związane ze smokami,podobno maja być nowi simowie-min. smocze dzieci-,nowe ubrania,a także maja dojść nowe obiekty

źródło http://www.simtimes.de/die-sims-3-dr...uendigt-13345/

...po fiasku gry Średniowiecze chca nam dodac troche jej elementow do tej gry

znalazlam jeszcze to

Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.04.2013 - 22:39
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.04.2013, 08:02   #357
Ilona
Guest

U Tudorów

Mój Panie! Moja Pani! Pozwól mi ubrać Cię w te piękne szaty i pokazać Ci Twój dopiero co przebudowany zamek! Oglądaj piękne chorągwie Twoich poddanych, gdy Ty będziesz ucztować za wielkim stołem. Zasiądź wraz z damami dworu i prowadź rozmowy przy blasku świec. Podziwiaj hełmy słynnych rycerzy i okaż szacunek królowi i królowej. Teraz, za pomocą zestawu „U Tudorów”, możesz przeżyć wszystkie swoje fantazje na temat Średniowiecza!

zrodlo http://store.thesims3.com/setsProduc...ampaign=Tudors
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.04.2013, 14:19   #358
anie_1981

Zestaw okropnie nudny... Nie mają już pomysłu na nic sensownego... Pewnie chcieli coś dać średniowiecznego w związku z tym nowym miastem ze smokami. Ale i tak jest chyba trochę średniowiecznego STORE i bez bez Tudorów. Dla mnie to nawet lepiej, bo zaoszczędzę kasiutę... Jak jest w Store coś, co mi się podoba, to najczęściej i tak to kupuję, prędzej czy później. Ale ten zestaw jest moim skromnym zdaniem do niczego...
stare 26.04.2013, 20:51   #359
Ilona
Guest

nowe zdjęcie z Dragon Villey

źródło http://www.simtimes.de/neuer-screens...ntlicht-13396/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2013, 21:58   #360
anie_1981

Gdyby te smoki chociaż rosły i można było na nich latać, normalnie latać, a nie jak miotłą, czy balonem... Oni mają miliony świetnych pomysłów, naprawdę... Tylko, że do większości z nich kompletnie się nie przykładają...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania