![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ma ktoś z Was już ten kurnik? Bo ja się zastanawiam nad kupnem, ale za jakiś czas, samego kurnika. Te 600 pkt to jeszcze się uzbiera, ale nie będę płacić za cały zestaw, bo tak jak Absolem uważam, że reszta obiektów jest denna.
Przede wszystkim to mam takie pytanko, czy zestaw Wam działa? Jak to jest z tymi kurczakami, one się rozmnażają, kupuje się jakoś kurczaki czy one już są po wstawieniu kurnika na parceli? Ciekawe czy EA wzięło pod uwagę pory roku.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
|
![]()
Ja go kupiłam, bo bardzo mi pasował do mojej farmy
![]() Mam mieszane uczucia- z jednej strony fajnie to wygląda, co jakiś czas słychać gdakanie, można jajka zebrać, ale tak naprawdę wielkiego 'wow' nie ma. Raz po raz pojawia się animacja kury wychodzącej z kurnika i tyle. To, co mnie najbardziej urzekło to pianie o świcie- bardzo urocze, ale też nie wiem czy codziennie je słychać czy tylko sporadycznie. Można różne pytania zadać kurze, ale tutaj animacja też jest kiepska- gdy sim podchodzi, kura wychodzi z kurnika, stoi, sim cośtam papla no i tyle- mój sim zadał jakieś 10 pytań i póki co nie dostał tego nastrojnika. Mogli się troszkę bardziej postarać, żeby te kury były bardziej...jajcarskie ![]()
![]() |
#353 |
|
![]()
Hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
|
![]() Cytat:
Rozmowa ze złym kurczakiem Karolem też nie różni się niczym od rozmowy ze zwykłą kurą- Karol inaczej wygląda i świecą mu się oczy, ale animacja jest dokładnie ta sama. Gdzieś czytałam, że obiekt ten stanie się jednym z "ulubionych przedmiotów w store", ale jakoś tak trudno jest mi w to uwierzyć. A wracając do piskląt- po dorośnięciu po prostu znikają. Pojawia się info, że dorosły i tyle. Nie przybywa zbieranych jajek, nie dostajemy żadnych pieniędzy, nie pojawia się kubełek smażonych skrzydełek w wyposażeniu ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ShiinaLP : 08.04.2013 - 09:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Do poniedziałku sa nowe rabaty zero simpoints na kominek i jedna rzeźbę. Do pobrania w grze w trybie store.
http://www.thesims3.com/community/news |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
jak wspominałam podczas dzisiejszego czatu zostaną podane informacje dotyczące nowej okolicy:
ma się ukazać w maju w sklepie Store,a latem będzie dostępna w wersji pudełkowej do kupienia w sklepach nazwa nowej okolicy i logo czyli Smocza Wioska albo Smocza Osada,w każdym razie coś związane ze smokami,podobno maja być nowi simowie-min. smocze dzieci-,nowe ubrania,a także maja dojść nowe obiekty źródło http://www.simtimes.de/die-sims-3-dr...uendigt-13345/ ...po fiasku gry Średniowiecze chca nam dodac troche jej elementow do tej gry ![]() znalazlam jeszcze to Ostatnio edytowane przez Ilona : 16.04.2013 - 22:39 |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]() U Tudorów Mój Panie! Moja Pani! Pozwól mi ubrać Cię w te piękne szaty i pokazać Ci Twój dopiero co przebudowany zamek! Oglądaj piękne chorągwie Twoich poddanych, gdy Ty będziesz ucztować za wielkim stołem. Zasiądź wraz z damami dworu i prowadź rozmowy przy blasku świec. Podziwiaj hełmy słynnych rycerzy i okaż szacunek królowi i królowej. Teraz, za pomocą zestawu „U Tudorów”, możesz przeżyć wszystkie swoje fantazje na temat Średniowiecza! zrodlo http://store.thesims3.com/setsProduc...ampaign=Tudors |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Zestaw okropnie nudny...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Gdyby te smoki chociaż rosły i można było na nich latać, normalnie latać, a nie jak miotłą, czy balonem... Oni mają miliony świetnych pomysłów, naprawdę... Tylko, że do większości z nich kompletnie się nie przykładają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|