![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam problem. nie chce mi się załadować żadna rodzina.
![]() cały czas jest klepsydra, niby się ładuje ale jakoś nie może się to zakończyć. ostatnio pobierałam dużo dodatków z neta, więc wyczyściłam trochę folder downloads. usunęłam dosyć dużo dodatków, ale i tak nie mogę załadować żadnej rodziny. próbowałam wczytywać ich kilka. to samo było po wyprowadzeniu i ponownym wprowadzeniu rodziny. nie wiem już, co może być powodem. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
|
![]()
też tak miałam, rozwaliła mi się cała okolica, nie pamiętam od czego nawet, to było bardzo dawno
później przeglądałam tamtych simów w simpe i się okazało, że każdy ma "zresetowane" staty, czyli 0 umiejętności, 0 znajomości, nawet nie mieli określonej płci, wieku itd musiałam zacząć od nowa T_T a grałam w tamtej okolicy prawie rok i było bardzo szkoda
![]() |
#353 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
I jaka jest różnica między ściąganiem a pobiernaiem? ;o Nieidealna - otocznie Ci umarło i nie ma możliwości zmartwychwstania, o ile nie masz zapasowych kopii. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
kurczę, szkoda :c a jest możliwość odzyskania domów z tego otoczenia? żeby nie budować ich na nowo? [mówię oczywiście o tych które sama zbudowałam, a nie o tych maxisowych]
bo rozumiem że rodzin nie da się już odzyskać? edit: udało mi się spakować parcele do plików. za chwilę zreinstaluję grę i zobaczymy. Ostatnio edytowane przez Nieidealna : 15.03.2012 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Malin - http://simswiki.info/wiki.php?title=...ood_Corruption
Nieidealna - po pierwsze, od teraz stosuj się do zaleceń z powyższego linku, żeby nowe otoczenie po jakimś czasie też Ci nie padło. A szczególnie, jeśli zmierzasz grać gotowcami od Eaxisa, które już na dzień dobry są uszkodzone. Domków zamieszkałych nie radziłabym pakować przez grę. http://thesims2.livejournal.com/6049797.html - unikniesz uszkodzenia przyszłego otoczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
zreinstalowałam grę i wszystko jest okej
![]() liv, dzięki za linki :3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Jam mam takie małe pytanko. Czy Simkę stworzoną już w grze można ''spakować'' do pliku Sims2Pack? Koleżanka poprosiła mnie o jedną z moich Simek, ale nie wiem jak to zrobić i czy to w ogóle jest możliwe. Wiem, że w Warsztacie się da pakować Simów, ale mi chodzi o grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Um, dziękuję bardzo, ale ja raczej SimPE nie używam
![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 16.03.2012 - 18:29 |
![]() |
![]() |