|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
też tak miałam, rozwaliła mi się cała okolica, nie pamiętam od czego nawet, to było bardzo dawno
później przeglądałam tamtych simów w simpe i się okazało, że każdy ma "zresetowane" staty, czyli 0 umiejętności, 0 znajomości, nawet nie mieli określonej płci, wieku itd musiałam zacząć od nowa T_T a grałam w tamtej okolicy prawie rok i było bardzo szkoda
|
![]() |
#2 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
I jaka jest różnica między ściąganiem a pobiernaiem? ;o Nieidealna - otocznie Ci umarło i nie ma możliwości zmartwychwstania, o ile nie masz zapasowych kopii. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
kurczę, szkoda :c a jest możliwość odzyskania domów z tego otoczenia? żeby nie budować ich na nowo? [mówię oczywiście o tych które sama zbudowałam, a nie o tych maxisowych]
bo rozumiem że rodzin nie da się już odzyskać? edit: udało mi się spakować parcele do plików. za chwilę zreinstaluję grę i zobaczymy. Ostatnio edytowane przez Nieidealna : 15.03.2012 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Malin - http://simswiki.info/wiki.php?title=...ood_Corruption
Nieidealna - po pierwsze, od teraz stosuj się do zaleceń z powyższego linku, żeby nowe otoczenie po jakimś czasie też Ci nie padło. A szczególnie, jeśli zmierzasz grać gotowcami od Eaxisa, które już na dzień dobry są uszkodzone. Domków zamieszkałych nie radziłabym pakować przez grę. http://thesims2.livejournal.com/6049797.html - unikniesz uszkodzenia przyszłego otoczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
zreinstalowałam grę i wszystko jest okej
![]() liv, dzięki za linki :3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jam mam takie małe pytanko. Czy Simkę stworzoną już w grze można ''spakować'' do pliku Sims2Pack? Koleżanka poprosiła mnie o jedną z moich Simek, ale nie wiem jak to zrobić i czy to w ogóle jest możliwe. Wiem, że w Warsztacie się da pakować Simów, ale mi chodzi o grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Um, dziękuję bardzo, ale ja raczej SimPE nie używam
![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 16.03.2012 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nie no, nie wytrzymam po prostu. znowu to samo.
![]() wtedy po wgraniu gry było okej. jedyne co było złe to to, że dodatki z neta nie były widoczne w katalogu kupowania, więc postanowiłam zresetować grę. po zresetowaniu znowu brak możliwości otwarcia rodziny. dzisiaj ponownie zreinstalowałam grę. stało się to samo co opisałam wyżej. naprawdę nie wiem, czemu tak się dzieje. mam już dosyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 231 (0 użytkownik(ów) i 231 gości) | |
|
|