![]() |
#351 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() Spróbuje z bibliotekami DirectX. EDIT: Zainstalowałam najnowsze biblioteki i dalej nic... Jak zmieniłam ustawienia w grafice, to futerko zwierzaków stało się przezroczyste ;/ Jeny...
![]() Ostatnio edytowane przez Fallen : 25.12.2011 - 12:23 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, musiałabyś wstawić fotki, ja mam podobnie z końmi. Niby nie błyszczą (mam nawet zastępczy długi ogon, bo błyszczenie zależy od wybranego ogona), ale są takie właśnie plamy gdzieniegdzie. A grafikę mam bardzo dobrą, może nie najdroższą na rynku, ale jest świetna. Co ciekawe, tych plam na koniach, nie widać na screenach z gry, robionych klawiszem "C". Musiałabym sobie zainstalować program Fraps, żeby robić screeny osobnym programem, to może byłoby widać to o czym piszę. Nie wiem dlaczego tak jest, ale jak użyję klawisza PrintScreen, i wkleję obrazek do jakiegoś programu "do obrazków", to mam takie strasznie ciemne te zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 25.12.2011 - 11:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]()
Bo jak zrobi się print screen w simsach tym klawiszem, to są takie ciemne zdjęcia. Jak mówisz, że klawiszem c nie wychodzi, to nie ma sensu. Ale chyba masz to samo co ja. W sumie to mi to za bardzo nie przeszkadza, da się z tym grać, jednak zastanawia mnie czym jest spowodowane.
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
Hej. Ja mam taki problem: Zainstalowałam grę, grałam chwile, wyłączyłam. Po jakimś czasie chciałam włączyć ją na nowo jednak wyskakuje tylko informacja o procesie dezinstalacji gry. Po paru chwilach pisze ze odinstalowanie gotowe, jednak gra NADAL jest. Ale to nie koniec...Za każdym razem gdy ją włączam się odinstalowuje i NADAL jest. W żaden sposób nie udało mi się jej usunąć by móc zainstalować ją raz jeszcze. Origin mam, podstawę mam. Wchodzę w odinstalowanie programów klikam odinstaluj - proces przebiega - a gra NADAL jest. Wywaliłam z komputera cały folder Zwierzaków - gra NADAL jest. Wywaliłam wszystkie Sims 3 z kompa - Zwierzaki dalej są! ;(( Nie wiem już co mam robić. Siedzę i męczę się z tym już parę godzin. Normalnie jakby się ta gra gdzieś na chama przykleiła wewnątrz kompa i sie jej nie da wywalić żeby zainstalować na nowo. Włączanie z pominięciem startu też się nie sprawdza. Teraz nie mam już teoretycznie nic na komputerze, muszę instalować wszystko od początku a jak wkładam płytkę zwierzaków to co? To gra NADAL jest - proces dezinstalacji przebiega - gra NADAL jest. Pomocyyyyy ;((
|
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Ściągnij sobie program Revo Uninstaller.Z pomocą tego programu powinny ci się odinstalować również pliki dodatkowe które instalują się na dysku systemowym.Jest bardzo łatwy w użyciu.
Nie wiem czy program będzie ci "czytał" grę skoro masz wyrzucone wszystkie pliki do kosza.Nigdy tego nie rób ! Nie odinstaluje ci to gry jako takiej a może bardzo utrudnić trwałe usunięcie jej z komputera.Może się okazać,że jedynym wyjściem będzie reinstalacja całego systemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]()
Ja od dzisiaj jestem posiadaczką Zwierzaków i już się wkurzyłam..
Kiedy gram z plikami packages gra wyłącza się przy ładowaniu rodziny, jednak jak wywale ja na pulpit wszystko jest ok, o co chodzi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
packages są niekompatybilne ze zwierzakami; naprawiałaś je tsr rigfix?
jest o tym temat w tym dziale. poza tym przeskanuj pliki dashboardem, mogły się zacząć gryźć ze sobą; u mie po każdym praktycznie dodatku parę packages zaczyna źle działać ze sobą i muszę albo znaleźć zaktualizowaną wersję, albo - częściej, któregoś się pozbyć EDIT: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61965 |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
no niestety nie dziala to co zaktualizowalem, a moze by mi ktos mogl powiedziec jeszcze skad sie sciagalo ten plik, dzieki ktoremu bylo widac 'skiny' skory dla simow, bo moze brak aktualizacji tego pliku opwoduje te moje problemy ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
Horsez, niekompatybilne mody, tylko i wyłącznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
a jak je skombatybilnić tak w prosty spósób?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|