![]() |
#351 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Przecież napisane było, że odebrane były sądowo, a nie, że sama sobie je wzięła xD Co do odcinka ![]() Bardzo mi się podobał. Może krótki, ale bardzo dobry ![]() Wreszcie Julia się odnalazła, a sen Sam ![]() ![]() Współczuje Julii przeżyła coś co może ją udręczać do końca życia. Oby nie popełniła samobójstwa z tego powodu, a Samanta przeżyła również okropnie to straszne zdarzenie. Mam nadzieję, że Sam tak nie zostawi sprawy z dziećmi, a Kain z każdym odcinkiem coraz gorszy ![]() Czekam na next Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 19.03.2013 - 19:57 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Dodałeś odcinek
![]() Fajny odcinek, chyba nawet jeden z lepszych, ale to może dlatego, że dużo się wyjaśniło. Hmm.... Dziwne, że BABCIA zyskała prawa do trójki dzieci ![]() ![]() ale... Cytat:
Trochę dziwne też jest, ze rozdzielili dzieci ![]() ![]() w każdym razie czekam na następny odcinek
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]()
Rodzina Bakeyr, odcinek 8
Wprowadzę troszeczkę zmian. Od dziś dalsze części będzie pisała moja córka. Jeżeli nie będzie Wam się to podobało po prostu napiszcie w komentarzu swoją opinię. Zeszłam na dół. Zobaczyłam walizki i list pożegnalny. Było w nim napisane: Kochanie. Przykro mi, ale musimy się pożegnać. Ja z Filipem wyjeżdżam za granicę, a Asika trafia do babci. Ty jesteś już dużą dziewczynką, a więc nie musisz tam jechać. Zarezerwowaliśmy Ci lot samolotem do Monstangi. Dobrze wiesz, że znajdują się tam Wyższe Studia Naukowe. Lot masz o godzinie 12:45. Nie wiem, o której wstałaś, ale mam nadzieję, że się nie spóźnisz. Kochana mamusia Sam. Ale? Jak ona mogła. Przecież to do niej nie pasuje, ona taka nie jest. Spojrzałam na zegarek, była godzina 11, a na lotnisko jedzie się się, co najmniej półtorej godziny. Wyciągnęłam telefon i zadzwoniłam po taksówkę. ![]() Po dłuższej godzinie byłam już na miejscu. Pokazałam bilet, wysłałam walizkę do sprawdzenia i usiadłam w kawiarni. Zostało mi jeszcze piętnaście minut, a ja nie wiedziałam, co zrobić. - Witaj piękna – powiedział mężczyzna, który stał naprzeciwko mnie- mogę się dosiąść? - No cześć. Oczywiście. Rozmawialiśmy, śmialiśmy się, a na dodatek okazało się, że również leci do Monstangi na studia. Doleciałam na piękne lotnisko. To miasto miało naprawdę bardzo duży budżet. Ludzie żyli tu dostojnie. Każdy miał, co chciał, a budynki były bardzo ładne. Po piętnastu minutach od przylotu podjechała taksówka z napisem „Julia Bakeyr”. Wsiadłam do niej i podjechałam pod akademik. ![]() Na wejściu dostałam plakietkę, identyfikator z moim imieniem i nazwiskiem, plan zajęć, rozkład podręczników oraz klucz z numerem pokoju. Weszłam po schodach, aż w końcu powiedziałam –Dosyć jadę windą. ![]() Trafiłam do mojego pokoju z numerem 987. Tak był to duży akademik. Weszłam do kuchni i zrobiłam sobie coś w mikrofalówce. W pewnym momencie do pokoju wszedł mój współlokator. Szczęka mi opadła jak zobaczyłam tego gościa z lotniska. -O witaj- powiedział –Cóż za niespodziewany zbieg okoliczności- mruknął pod nosem. -Cześć. Najwidoczniej będziemy mieszkali razem. – odpowiedziałam. - Ja tam się bardzo cieszę, a Ty? - No ja też- mruknęłam z uśmiechem na twarzy. ![]() Koniec ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 23.03.2013 - 20:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowy odcinek, jak fajnie ;D
Więc... spore zaskoczenie z tym, że teraz Julia będzie narratorką opowiadania. Ale bardzo dobrze, dzięki temu jest urozmaicenie i trochę świeżości ![]() Julia jest bardzo ładna i jestem ciekawa, jak poradzi sobie na studiach... No i jak rozwinie się jej znajomość z tym chłopakiem ![]() A no i jeszcze jedna rzecz - zdjęcia... Są piękne, naprawdę, bardzo ładnie zrobione ^.^ Z niecierpliwością czekam na kolejną część :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]() Notka od Romea:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]()
hmmm..ciekawy wątek...czyżby po stracie dzieci Sam popadła w depresje?hmmm...ale ta wypowiedz sam o tym ce julia będzie pisać nowe odcinki...łamiesz czwartą ściane altek..
czekam na next bo widze żę jest ciekawie ps.ciastek nie ''wyjaśniaj''tego |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Reputacja: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Napiszę to co poprzednio - ciekawa jestem znajomości chłopaka, o, jakże się okazuje pięknym imieniu Romeo (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
No prosze stara historia, ale pisana jakby od nowa.
Bardzo ladnie wszystko opisales i zaciekawiles mnie jak potocza sie losy Julii. Zaczyna studia, wchodzi w nowe srodowisko, mam nadzieje ze da sobie rade ![]() Fajnie, ze wlaczyl sie Romeo, to takie romantyczne ![]() Zastanawia mnie po co on ja chroni, przeciez porywacz chyba siedzi w wiezieniu, chyba ze sie myle. Czekam na wiecej
![]() |
#360 |
|
![]()
Teraz z perspektywy Julii, fajnie :]
Mówiłam już, że Julia jest śliczna? Fajnie, że bd się rozwijać na tych studiach, nauka jest bardzo ważna. Ale studia to nie tylko nauka ale i imprezy czy nowe znajomości. Ciekawe co bd z tym Romeo, czekam na next ;3
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|