![]() |
#351 |
Reputacja: 19
|
![]()
flo, mysle ze fallen i charrionette mozna wykluczyc. Obie byly w mafi. Adminami sa bjork i apo, przyczym ta druga w grze brala juz udzial. Moze byc w mafi. Kedziorek jest jedynym modem, co do jej nie jestem do konca przekonany. Typowac z redakcji na eazie nie bede, za duzo osob
![]()
![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam wam nie wierzę. Co prawda do Björk przekonać się mogę. Ale Kędorek nie wygląda mi na podejrzaną. Jeśli chodzi o redakcję to nie mam żadnych podejrzeń.
|
![]() |
![]() |
#353 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
|
![]()
Redmoon - zaglądacie tutaj - i statystycznie patrzycie kto do 19:30 wysyła do kogo najwięcej PM - jest duże prawdopodobieństwo, że to mafia się naradza.
|
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 23
|
![]()
Nikt z redakcji nie przyciągnął chyba swojej uwagi do tej pory. Mozemy strzelać. Kędziorek moze być w mafii bo po pierwsze jest ogarnięta i wie co robić, mieliby pewność że nie wyda ich po pięciu sekundach.'
Bjork - link nie działa :< |
![]() |
![]() |
#355 |
Reputacja: 25
|
![]()
Kędziorek? Niee. Wykreowała swoją postać na lekarkę ratującą życie w karetce, to mi nie pasuje na Mafiosa. Chyba, że chce odwrócić od siebie uwagę. Ale jakoś tak mi się nie wydaje...
Jeśli chodzi o redakcję najbardziej podejrzewam Qwerty i Meryam. Najpierw grali fabułą, którą nagle porzucili. Najbardziej zależy im na znalezieniu Mafiosów - jeśli byliby w Mafii to mówiliby, że Mafiosami są osoby, które tak naprawdę nimi nie są, żeby odwrócić od siebie uwagę. Jeśli chodzi o Bjork mam coraz większe przeczucia, że to ona. Wczoraj raz ją oskarżyłem, raz ją broniłem, do czego się nie odwołała ani razu. I nagle, ni z gruszki ni z pietruszki jej karty mówią "Fallen". Pewnie chce zrzucić podejrzenia właśnie na nią. Apo wypowiada się bardzo mało, więc wątpię, aby była w Mafii. Jeśli chodzi o mnie napad na bank wkręciłem tak dla beki, a nie dlatego, żeby Mafia miała kontrolę w mieści, bo z nimi nie współpracuję ![]() A Cheyenne? Kiedy wczoraj wszyscy szukali podejrzanych ona cały czas flirtowała z Donem w kawiarni. Może w ten sposób chce od siebie odciągnąć podejrzenia? Chociaż nie wiem... |
![]() |
![]() |
#356 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
Zauwazcie tez, ze bjork jest nawet aktywna w tym temacie, a do offa przeciez nie zaglada czesto. Wiadomo, bierze udzial w grze, ale apo i rowniez. A jej tutaj prawie nie ma, a przeciez czesciej gosci w offie niz bjork. Ja bym glosowal na apo.
#358 |
Reputacja: 25
|
![]()
Ej słuchajcie! Może motyka był w Mafii?!
Teoria spiskowa. Był on jedynym adminem-mafiosem. Zabili go, bo dostępu do neta nie ma, a my teraz szukamy, kto z Administratorów może być w Mafii, kiedy tak naprawdę już żadnego z nich tam nie ma. Ale jestem za Bjork. Lub Qwerty i Meryam, też są podejrzani. |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
@Don - Moim zdaniem nie jest to pretekst. Równie dobrze mógłbyś to powiedzieć to o Klavjör, Lubie i wielu innych graczach. Ale rób jak chcesz, jesteś wolnym człowiekiem.
@PP - Libby by nas wtedy poinformowała. Tak jak w pierwszej edycji mafia zabiła swoją, by ogarnąć reakcję (podobno i tak wogóle się nie udzielała). I wtedy nas poinformowała. Czemu miałaby nas nie poinformować teraz ? Ostatnio edytowane przez redmoon : 11.10.2013 - 11:51 |
![]() |
![]() |
#360 |
Reputacja: 23
|
![]()
Możliwości jest dużo. Jakby motyka był w mafii to by pisało chyba, przyanjmniej w tamtej edycji pisali. A Bjork nam pomaga i nawet podsyła linki, więc wątpie żeby to była ona. Bardziej Pinki i jego teorie spiskowe mi tutaj nie pasują.. :/
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|