![]() |
#351 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nooo... akcja zaczyna się coraz bardziej rozkręcać!
![]() ![]() Faye jest bardzo odważna! Dobrze, że udało jej się uciec. Myślałam, że to już koniec, gdy zauważyła ją Alice. D: Swoją drogą, też jestem zdziwiona, że Yovovich była taka fałszywa. Nie przewidziałabym tego, bo mimo wszystko wyglądała na osobę całkiem w porządku. Ciekawi mnie, jak dalej poradzi sobie Faye podczas ucieczki! ![]()
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 16
|
![]()
Zbyt prostym byłoby nazwać to opowiadanie przepięknym. To w jaki sposób Twoje palce układają zdania poprzez klawiaturę jest niemożliwe do opisania. Jestem zadowolona, że takie utwory powstają na tym forum, gdyż czytając to człowiek spełnia się sam w sobie. Nie wiem czy taki ma być efekt, ale z odcinka na odcinek czuję na sobie coraz większą gęsią skórkę. Ciarki przechodzą mnie na myśl co może stać się linijkę niżej. Bardzo podoba mi się uroda Alice, szkoda mi jej strasznie po tym co się stało.
Dobrze o tym wiesz, że masz talent ![]()
![]() |
#353 |
Reputacja: 15
|
![]()
Cześć!
Z przykrością muszę stwierdzić, że "Moonlight Falls" nie będzie już raczej kontynuowane za sprawą zbyt małego odbioru wśród czytelników. Jestem zaskoczona oraz dość zasmucona, że w ciągu tygodnia pojawił się zaledwie trzy komentarze, a jak dobrze wiem, czytelników, którzy w tym samym czasie chętnie udzielają się na forum jest znacznie więcej. Wiem, że są wakacje i tak dalej, ale... po prostu jestem zawiedziona. Tym bardziej spodziewałam się, jako że to zakończenie 2 sezonu, większej ilości komentarzy. Cóż, jak widać bardzo się przeliczyłam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 15
|
![]() Drodzy czytelnicy! Krótko i na temat: Chciałabym zapytać, czy jest jeszcze ktokolwiek, kogo interesują losy bohaterów FS "Moonlight Falls". Dobrze, aby było Was przynajmniej pięcioro, ponieważ poświęcam swój czas. Choć to moja pasja, na tle innych, wykraczających poza forum spraw, nie widzę sensu, aby zajmować się czymś, czym nie mam się przed kim pochwalić. "Moonlight Falls" - TAK czy NIE?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak tak tak tak!! obiecuje ze jak w koncu zdobede odrobine czasu nadrobie zaleglosci i zostawie sowity komentarz ale to jedyne fotostory na tym forum jakie czytam,nie zabieraj mi go!
![]() |
#356 |
Reputacja: 14
|
![]()
Tak oczywiście, że tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
Oczywiście, że tak! Jestem cichym czytelnikiem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Hah no pewnie że tak.
![]()
![]() |
#359 |
Reputacja: 11
|
![]()
TAK!!! Witam, jestem ninja. Czytam od dawna, ujawniam się. Będę komentować, przysięgam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 |
Reputacja: 41
|
![]()
Tak. Chcę zobaczyć dalsze losy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |