![]() |
#351 |
Reputacja: 39
|
![]()
Nie sądzę. Następnym razem przy czyszczeniu rejestrów pamiętaj, aby dodać pliki TS2 do wykluczonych.
Co do bodyshopa: usuwanie plików cache na pewno pomaga, może po prostu masz tyle CC, że program długo się uruchamia? Spróbuj wywalić CC i sprawdzić czy bodyshop się załaduje. Możesz ewentualnie jeszcze usunąć stare projekty z folderów "projects" i "savedsims".
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 26.04.2016 - 20:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 15
|
![]()
Czym czyścisz rejestr? Ja korzystałam z ccleaner i też potem miałam problem z UC, ale w googlach jest taki plik do pobrania i wtedy będzie Ci znowu działać gra bez reinstalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj stworzyłem 4 simów w warsztacie, po czym od razu chciałem włączyć dwójkę, ale nie działa. Po prostu klikam i nic. Teraz warsztat także nie chce się włączyć :/
Jak próbuje uruchamiać simsy przez Game Boostera to program włącza tryb gracza i za kilka sekund przechodzi do normalnego. EDIT: Dziękuje ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Nusso : 03.05.2016 - 08:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Reputacja: 41
|
![]()
Usuń pliki Accessory.cache i Groups.cache w folderze, który znajduje się w moich dokumenatch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Na niektórych większych parcelach moi simowie nic nie robią. W sensie mam włączoną wolną wole, ale simowie i goście zachowują się tak jakby jej nie mieli, po prostu stoją przed domem, co psuje rozgrywkę w większych rodzinach.
![]() |
#356 |
|
![]()
Hm, jeśli masz więcej niż 2GB pamięci i 64-bitowy system możesz spróbować tego sposobu: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67037
![]() |
#357 |
|
![]()
Jeżeli nie mam 64-bitowego systemu to mogę to zrobić?
![]() |
#358 |
|
![]()
Z tego co wyczytałam, to możesz, tylko wtedy gra będzie wykorzystywała mniej pamięci niż przy systemie 64-bitowym (ale zawsze to o 1.5 GB pamięci więcej)
![]()
![]() |
#359 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hej, chciałam sobie pobrać jakieś dodatkowe uniwesytety/przedmieścia/dzielnice handlowe.
Tylko jest jeden problem - nie wiem gdzie to wypakować. Na przykład w przypadku przedmieścia, w instrukcji jest napisane, żeby wypakować do folderu: \The Sims 2 Nightlife\TSData\Res\NeighborhoodTemplate Ale w związku z tym, że mam Ultimate Collection, to nie mam folderu "Nightlife". (Analogicznie jest z dzielnicami handlowymi czy uniwersytetami - nie mam folderu "Open For Business" albo "University".) Ktoś wie, gdzie w związku z tym mam wypakować takie otoczenie? W przypadku "głównych" otoczeń to po prostu wrzucam do "Neighborhoods" i tyle. Ale co z innymi, które są "przyłączone" do tych głównych? |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Wszystkie te foldery są w plikach UC, tylko w nieco innych lokalizacjach:
dla Nocnego życia: /Double Deluxe/EP2/TSData/Res/NeighborhoodTemplate dla Na studiach: /University life/EP1/... dla Własny biznes: /Best of Business/EP3/...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|