|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbował ktoś z Was mieszać w zapisach gry?
mam rodzinkę, którą przeniosłam z Bridgeport do Ap: i teraz chcę wrzucić do zapisu z AP pliki z save z Bridgeport z wakacji z chin. nie mam najmniejszej ochoty przechodzić tych misji po raz n-ty, no i moja rodzinka ma tam już fajną chałupę. Pobawię się z tym w tyg, ale póki co pytam się Was ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie wiedziałam, gdzie dać to pytanie - daję je tutaj.
Otóż nie wiem który dodatek wybrać - The Sims 3 Pokolenia, czy The Sims 3 Zwierzaki. W Pokoleniach bardzo podoba mi się wymyślony przyjaciel, domki na drzewie, a w Zwierzakach - no zwierzaki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Męczennica Losu oby dwa dodatki są super ale ci polecam zwierzaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Zwierzaki i pokolenia jednak zwierzaki najlepsze dla mnie
![]() PS. niewiedziałem gdzie napisac to pytanie pisze tutaj ktoś wie czemu jak moja żona w ts3 jest w ciąży rodzi samych chłopców ![]() Ostatnio edytowane przez Masamune : 27.11.2011 - 12:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@Męczennica Losu Jeśli nie wyobrażasz sobie życia swoich simow bez zwierzakow... no to bierz je, oczywiscie. Ja mam obie, ale jesli mialabym wybierac to wzielabym pokolenia, wozki, wieczory panienskie/kawalerskie, krojenie tortu, kamera, wymyslony przyjaciel, domki na drzewie... i wiele wiecej, to urozmaica gre.
![]() @up pewnie pech ![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
@up spróbuje tak zrobic mnie to wkurza ze ciągle ona mi rodzi chłopców zamiast dziewczyny chociaż jedna dziewczyna ale coś czuje ze ta rodzina będzie miała dużo pokoleń
![]() Mam jeszcze jedno ale takie jakieś dziwne pytanie i nie do gry,czemu wszysczy mówią ze ts 1 2 i 3 to gra dla dziewczyn?? ja jestem chłopak i jakoś gram chociaż 95% dziewczyn w to gra a te 5% to chłopaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mam kolejne pytanie. W TS 2 można było chyba coś tam robić, by dziecko pęcherz miało na max, a w 3 trzeba czekać, by zrobiło siusiu w pieluszkę, wtedy sim ma nastrójnik "Zniesmaczona". Czy da się coś zrobić z tym?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
@up Tak da sie zrobic ale musisz uzyc kodu testincheatsenabled true potem wejdz w potrzeby przytrzymaj shift i ciagnij w lewo albo prawo w pecherz u dziecka powinno zadziałac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ale ja lubię grać bez kodów. To jedyny? T.T
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zniesmaczona o jezu tylko tyle?? ja mam ciągle zniesmaczony/a wiesz ile ja mam dzieci w ts3?? albo ten kod albo musisz wytrzymac ja umiem wytrzymac takie coś
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 113 (0 użytkownik(ów) i 113 gości) | |
|
|