![]() |
#3601 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3602 |
Guest
|
![]()
Czy jeśli kiedyś zarejestrowałam the sims 3 i teraz nie pamiętam danych i chciałabym zarejestrować jakiś dodatek to będę mogła na ten nr seryjny z dodatku zarejestrować nowe konto ?
|
![]() |
![]() |
#3603 |
Guest
|
![]()
czyli że musiałabym kupić kolejne simsy albo chociaż ten klucz żeby zarejestrować grę ? x.x
|
![]() |
![]() |
#3604 |
Guest
|
![]()
@up Na ten z dodatku tak ale na tamten wcześniejszy nie.
|
![]() |
![]() |
#3605 |
Guest
|
![]()
Czekaj czekaj.. na the sims 3 nie zarejestruje bo był użyty to wiem, ale jeśli założę nowe konto i będę chciała zarejestrować sobie konto na ten z dodatku kod to mogę ?
|
![]() |
![]() |
#3606 |
Reputacja: 10
|
![]()
wydaje mi się , że tak
![]()
![]() |
#3607 |
Guest
|
![]()
hmm dzięki ;*
|
![]() |
![]() |
#3609 |
Guest
|
![]()
Wiecie może co zrobić żeby lalka wymyślonego przyjaciela była w wieku dziecka i można było nią sterować ?
|
![]() |
![]() |
#3610 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trzeba mieć kilka rzeczy: stół chemiczny, 4000 $, ósmy poziom logiki i lalkę. Kiedy wynajdziesz już eliksir na ożywienie WP, podaj mu go. Lalka go wypije, dołączy do rodziny, przybierze postać zwykłego Sima. Potem klikam nim na jego ciało i mamy opcję: przemień w lalkę czy coś w tym stylu. Wtedy sim ma postać lalki i można nim sterować.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|