|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#361 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
KONIEC!
Brawo, dotrwałaś. Gratuluję prześwietnego FS. Pisanie idzie Ci co prawda z oporem, ale jeśli już Ci się uda, to tekst czyta się z wielką przyjemnością. Za całość 10/10. I najlepsze FS na forum według mnie. Jeśli nie zmoże Cię brak weny, napisz jeszcze coś, bardzo Cię o to proszę! Pozdrawiam, Liv |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Reputacja: 10
|
![]()
\
Jasne, że napiszę. COŚ już się pomalutku kroi, ale to jeszcze nic pewnego. Na razie początki, bardziej próby napisania czegoś "porządnego". ;D Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ufff... wreszcie. Sama nie wiem, dlaczego, ale wciągnęła mnie ta historia. Cóż, przyznam, że nawet mi się podoba, chociaż... Cóż. 8/10, nie więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, jednak to napiszę. Czemu nie skończyłaś opowiadania w miejscu, w którym je zaczęłaś? Tzn. w domu starców. Wychodzi na to, że Anna chyba tam nie była a w każdym razie nie było tej sceny z początku?
Od początku miałaś zaplanowane, że uśmiercisz Annę? Czy to wyszło w międzyczasie? Czekam na kolejne Twoje FS'y. ![]()
![]() |
#365 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chociaż zabrakło wydarzenia, kiedy Monika czyta list od Anny, o którym było wspomniane w pierwszym odcinku. Ale to nic. Zwróćmy uwagę na to, że mało które fotostory się kończy, więc gratuluję wytrwałości ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Guest
|
![]()
Świetne. Przeczytałam od początku do końca i jestem zachwycona. Mam nadzieje , że napiszesz jakies nowe FS , bo świetnie Ci to wychodzi =]
|
![]() |
![]() |
#367 |
|
![]()
10/10 będzie wiecej odcinków???
![]() |
#368 |
|
![]()
Nie, wydaje mi się, ze dość jasno chyba napisała, że to koniec.
![]() A jeśli chodzi o jakąś 2 częśc, czy kontynuację, to nie mam jak ciągnąć tego wątku. Niektóre sprawy zostawia się już zamknięte i ta jest chyba taka. ;] Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Guest
|
![]()
o matko! Już myślałam, że nie skończysz z tym FS, że zapomniałaś o nim i o... Forum. Fajniutkie zakończenie. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podobało. Lecz prawda jest taka że jesteś wprost stworzony do pisania fotostory. Pozdro ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|