|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Kotka też mogę ocenić? :3
Ma fajne włosy, ale grzywka daje wrażenie, że jej głowa jest wąska. Bardzo fajna szminka, ja bym tylko zrobił je trochę mniejsze. Podoba mi się - 9/10 Dziękuję :>
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 13
|
A ja się wypowiem na temat wszystkich
![]() Lisa – ładny ma skin, wygląda jak porcelanowa lalka, lubię taką urodę ![]() Hanna – Lubię murzynki, mają w sobie to COŚ. Dżon – Przystojniak Ma faaajne włosy <zazdrosna>Brook/Laura – Urocza dziewczynka, lubię simsowe dzieci. Claire – Księżniczka Ma boooskie oczy i usta.Dorothea – Miałam kiedyś taką fryzurę <chwali się> Simka ma fajny nosek ;> Dorothea 2 – Wygląda ciekawiej, ale wolałam tamtą fryzurę ![]() Claire 2 – Juhu, znowu księżniczka Ale ładniej jej z koroną... ![]() Elynia – Ma uroczy rumieniec na twarzy. Nie pasuje mi skin, ale ma piękne oczy. Julia – kocham ten tajemniczy skin. A piegi sa słodkie
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Włosy na dużym zbliżeniu nigdy nie będą wyglądać rewelacyjnie. Podobnie jak zgięte ręce, nogi. Przeważnie wychodzą kanciaste, czy się tego chce, czy nie. Co do makijażu... Gdy postać ma neutralny wyraz twarzy, nic takiego się nie dzieje i wszystko wygląda idealnie. Jednak Simy mają to do siebie, że lubią robić różne dziwne miny, wtedy twarz się zniekształca i powstają takie kwiatki (najczęściej właśnie przy unoszeniu brwi albo zamykaniu oczu). Najlepiej to chyba widać w trybie tworzenia rodziny. U mnie Simy cały czas robią coś z twarzą i wygląda to tak samo. Osobiście najbardziej nie lubię tych kanciasto wygiętych ust, ale co zrobić. Dla mnie to nie błąd, tak po prostu wygląda to w grze. |
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|